Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ACTIE 15
DE VERSHEID
VAN ONZE
ai
GROENTEN
4
EN FRUIT
VENKEL
+
=.
GARANDEREN
Omdat de versheid
en
rn
van een product
Van alle groenten bevat venkel het hoogste gehalte vetfé
5
5
a
prioritair is, selecteert
4
en eiwitten. Hij geeft dan ook een verzadigd gevoel. Bel
=
oe
"+
Carrefour producenten
ve een rijk gehalte aan mineralen en vitamines (provitamine
en hun producten
A vitamines C en B9, kalium,natrium, ijzer.) bevordert deze
pe
op basis van heel
De
x
strikte criteria en
groente met de lichte anijssmaak ook de spijsverteririg,
een pluspunt dat al in de Oudheid bekend was trouwens.
FA
ge
w
voert constante
Rauw in een salade of gesmoord in de pan: de wat scherpe
en
kwaliteitscontroles
es
smaak verzacht je met suiker, honing
itrusfruit.
uit
De combinatie met partjes sinaasappel is ronduit subliem.
£
ENTIER
Het loëf en de steeltjes kun je drogen en als geurige
Sy
smaëkmaker gebruiken, bijvoorbeeld in soep.
M
ei
*
|
ij
00
“à
A
A
iM BEYER.
à
cz
+
=
Be
Va
vw
u
x
5
Sa
N 4
7
F
#
GE
>
En
X
zi
me
CN
ES
%
Rs
\D
A
BA
i
ASPERGES
=
we
dat zij A de bodem groeit, zit een radijs boordevol
‘oligo-elementen en mineralen, onmisbaar voor de goede
Asperges zijn bijzonder rij
in vitamines, mineralen
rking van ons organisme. Radijzen bestaan voor 90% uit
en oligo-elementen. Zé
n vochtafdrijvend, bevatten
water waardoor ze prima zijn voor de lijn. Bovendien hel-
bijzonderi
ni
ig calor en nauwelijks zout. Om zeker
ci “pen ze afvalstoffen af te voeren en poetsen ze de nieren en
te zijn van
e asperges, wrijf je de stengels even tegen
=
urinewegen. Ze hebben wel een kort leven. Bij deze groen-
elkaa
à
in. Knarsend geluid? Dan zijn ze vers!
te is het niet de kleur van de knolletjes die de versheid
Een wat bittere smaak vermijd je door alle vezelige delen
bepaalt, wel de conditie van het loof. Mooi groene, frisse
te verwijderen. Snij in de eerste plaats de wat houtige on-
blaadjes zijn het teken van kwaliteit. Traditioneel worden
derkant van witte asperges weg, en schil ze dan met
radijzen rauw gegeten, maar ze zijn ook heerlijk gebakken
in boter: zo ontwikkelen ze hun subtiele smaken.
een dunschiller, vanaf de punt naar onderen.
lente 2020 | Shoes 17