Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ACTIE 15

DE VERSHEID

VAN ONZE

ai

GROENTEN

4

EN FRUIT

VENKEL

+

=.

GARANDEREN

Omdat de versheid

en

rn

van een product

Van alle groenten bevat venkel het hoogste gehalte vetfé

5

5

a

prioritair is, selecteert

4

en eiwitten. Hij geeft dan ook een verzadigd gevoel. Bel

=

oe

"+

Carrefour producenten

ve een rijk gehalte aan mineralen en vitamines (provitamine

en hun producten

A vitamines C en B9, kalium,natrium, ijzer.) bevordert deze

pe

op basis van heel

De

x

strikte criteria en

groente met de lichte anijssmaak ook de spijsverteririg,

een pluspunt dat al in de Oudheid bekend was trouwens.

FA

ge

w

voert constante

Rauw in een salade of gesmoord in de pan: de wat scherpe

en

kwaliteitscontroles

es

smaak verzacht je met suiker, honing

itrusfruit.

uit

De combinatie met partjes sinaasappel is ronduit subliem.

£

ENTIER

Het loëf en de steeltjes kun je drogen en als geurige

Sy

smaëkmaker gebruiken, bijvoorbeeld in soep.

M

ei

*

|

ij

00

“à

A

A

iM BEYER.

à

cz

+

=

Be

Va

vw

u

x

5

Sa

N 4

7

F

#

GE

>

En

X

zi

me

CN

ES

%

Rs

\D

A

BA

i

ASPERGES

=

we

dat zij A de bodem groeit, zit een radijs boordevol

‘oligo-elementen en mineralen, onmisbaar voor de goede

Asperges zijn bijzonder rij

in vitamines, mineralen

rking van ons organisme. Radijzen bestaan voor 90% uit

en oligo-elementen. Zé

n vochtafdrijvend, bevatten

water waardoor ze prima zijn voor de lijn. Bovendien hel-

bijzonderi

ni

ig calor en nauwelijks zout. Om zeker

ci “pen ze afvalstoffen af te voeren en poetsen ze de nieren en

te zijn van

e asperges, wrijf je de stengels even tegen

=

urinewegen. Ze hebben wel een kort leven. Bij deze groen-

elkaa

à

in. Knarsend geluid? Dan zijn ze vers!

te is het niet de kleur van de knolletjes die de versheid

Een wat bittere smaak vermijd je door alle vezelige delen

bepaalt, wel de conditie van het loof. Mooi groene, frisse

te verwijderen. Snij in de eerste plaats de wat houtige on-

blaadjes zijn het teken van kwaliteit. Traditioneel worden

derkant van witte asperges weg, en schil ze dan met

radijzen rauw gegeten, maar ze zijn ook heerlijk gebakken

in boter: zo ontwikkelen ze hun subtiele smaken.

een dunschiller, vanaf de punt naar onderen.

lente 2020 | Shoes 17