Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VAN HET SEIZOEN | 50 tInten…

SLA KIEZEN EN

VELDSLA

OPTIMAAL BEWAREN

Een gudmijn aa kostbare wedingsstffen. Velsa

bevat grate hoeveelheden caroteen (antioxklant)

Kies altijd sla met frisgroene bladeren

vitamne CE, follumzur, zer en andere mineralen,

en een mooi witte stam. Slais

vezels en zelfs omega 3-veturen. Om die weldaden maximaal

kwetsbaar en verliest na het snijden

HOE HOU JE HEM

te benutten. behandel de hvetsbare blaadjes met zachtheid en breng

snel zijn vitamines. In zijn geheel kun

LANGER VERS?

je ze op smaak met milde olie (olijfolie, druivenpitolie) en een beetje aijn

je hem 1 à 2 dagen goed houden in de

Ítalsamioofshem)

groentela van de koelkast.

Verpak hem na het

_

wassen en drogen in

keukenpapier en daarna

in een afsluitbare doos

KROPSLA

Wist datde bladeren van gen kapel nietallemaal.

ofwel in een vochtige

dezelfde voedingswaarde hebben? De donkere,

handdoek. Zoinde

buitenste bladeren bevatten bijoarbeeld meer praitamine A

koelkast en klaar!

(an hat lekere hat. Een pra eden am de hele op te verorberen.

A

His op zi heertje bes met heleemoucige,bescheiden smekimakers

_

EIKENBLADSLA

Raad of groen en natuurlijk alti Leke in een sla

Met een scheutje olifolie ofnotenolie, met croutons of

Krokante pijnboompitten: ekenbladsa doet het wanda goedin een

samengestelde saaie. Ook een ideaal bedje voor gepocheerde of gegrilde

visof wor sint-jakobsnoofes

_

USBERGSLA

Ditis een forse vonde en vaste kop la die el wat

SLA

lijk opeen kol Hij is heerlik knapperig en verfisend, en

wat heel bijzonder is: hi bat ve beta dan de meeste

We kuärlen het niet Yaak genoeg herhalen:

andere slasoorten. Lekker rauw in een salade of als

alle slasoorten, me

un lere smaakeen

gamituu, mar je unt hem ook bereid severe, met krokante spekjes

en warme geftenkaas, of zeis meegebakken inde wok

krokante bladeren,

n’super gezon:

Combineerze FE onderling:hun, TA

_

smaken en fexturen zijngewoon gemaakt, om

BINDSLA (LITTLE GEM)

EL samen tegaan.

Heeft wlzige, golvende en krokante blaatjes

iewat zoet smaken. Heerlijk in een gemengde salade

‘of als gamitur bij carpaccio of tartaar van rundstees

of zalm. Gestoofd of gebakken met en scheutje lie

past deze la perfect bijles, vis, schelpdieren, peulvruchten of granen

_

maake

sla,

ROMEINSE SLA

LES



een heel.

Een wat vergeten sla die echt we owe aandacht

verdient. De lange bladeren met dike nenen

Ü

zün uizonerljk kokant. De smaak ik op

spinazie en witlof. Het hart smaakt subtiel

bite en is rauw op zijn best. Romeinse sl is

ook heelijk in soep, In de pan met andere

WIST JE DIT?

groenten, en zelfs geroosterd op de barbecue!

Sla beschikt over indrukwekkend veel

_

kwaliteiten! De bladgroente bestaat voorl95%

uit water en bevat heel weinig calorieën

KRULSLA

(15 keal/s00 g). Bovendien barst sla van de

achle smaak?

Deze sla bevat een recordgehalte aan antioxidanten!

positive voedingsstoffen: vitamine €, K |

Nee, ze zijn niet allemaal zo soft.

Hijiswezelik, bevat vel vitamine Aen Kenis een

foliumzuur en betacaroteen zitten in alle,

weldaad voor de darmtransit. De smaak is heerlik

Eris Pär jk ook een grote keuze aan

sooren sla. Dank het interessante getélte

bittere tot

tige sooren bladgroente

verfijnd. Welopleten: kust kun je niet lang bewaren. Om maximaal

aan vezels doet la wonderen voor je

ie als sl

pi

worden

bruikt.

jaar

van zjn weldaden te genieten, hou je de verwerking eenvoud

darmtransit Sla mag je dus echt onbepe/kt

horen onder meer bladand;

vie,

in een gemengde salade, met radijsjes en een mix van granen en pitten.

op het menu zetten |

krulandijvie, rucola en radicchio bij

en walnoten df pistaches

:

|

lente 2020 | Shoes 115