Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15
VAN HET SEIZOEN | 50 tInten… SLA KIEZEN EN VELDSLA OPTIMAAL BEWAREN Een gudmijn aa kostbare wedingsstffen. Velsa bevat grate hoeveelheden caroteen (antioxklant) Kies altijd sla met frisgroene bladeren vitamne CE, follumzur, zer en andere mineralen, en een mooi witte stam. Slais vezels en zelfs omega 3-veturen. Om die weldaden maximaal kwetsbaar en verliest na het snijden HOE HOU JE HEM te benutten. behandel de hvetsbare blaadjes met zachtheid en breng snel zijn vitamines. In zijn geheel kun LANGER VERS? je ze op smaak met milde olie (olijfolie, druivenpitolie) en een beetje aijn je hem 1 à 2 dagen goed houden in de Ítalsamioofshem) groentela van de koelkast. Verpak hem na het _ wassen en drogen in keukenpapier en daarna in een afsluitbare doos KROPSLA Wist datde bladeren van gen kapel nietallemaal. ofwel in een vochtige dezelfde voedingswaarde hebben? De donkere, handdoek. Zoinde buitenste bladeren bevatten bijoarbeeld meer praitamine A koelkast en klaar! (an hat lekere hat. Een pra eden am de hele op te verorberen. A His op zi heertje bes met heleemoucige,bescheiden smekimakers _ EIKENBLADSLA Raad of groen en natuurlijk alti Leke in een sla Met een scheutje olifolie ofnotenolie, met croutons of Krokante pijnboompitten: ekenbladsa doet het wanda goedin een samengestelde saaie. Ook een ideaal bedje voor gepocheerde of gegrilde visof wor sint-jakobsnoofes _ USBERGSLA Ditis een forse vonde en vaste kop la die el wat SLA lijk opeen kol Hij is heerlik knapperig en verfisend, en wat heel bijzonder is: hi bat ve beta dan de meeste We kuärlen het niet Yaak genoeg herhalen: andere slasoorten. Lekker rauw in een salade of als alle slasoorten, me un lere smaakeen gamituu, mar je unt hem ook bereid severe, met krokante spekjes en warme geftenkaas, of zeis meegebakken inde wok krokante bladeren, n’super gezon: Combineerze FE onderling:hun, TA _ smaken en fexturen zijngewoon gemaakt, om BINDSLA (LITTLE GEM) EL samen tegaan. Heeft wlzige, golvende en krokante blaatjes iewat zoet smaken. Heerlijk in een gemengde salade ‘of als gamitur bij carpaccio of tartaar van rundstees of zalm. Gestoofd of gebakken met en scheutje lie past deze la perfect bijles, vis, schelpdieren, peulvruchten of granen _ maake sla, ROMEINSE SLA LES FÜ een heel. Een wat vergeten sla die echt we owe aandacht verdient. De lange bladeren met dike nenen Ü zün uizonerljk kokant. De smaak ik op spinazie en witlof. Het hart smaakt subtiel bite en is rauw op zijn best. Romeinse sl is ook heelijk in soep, In de pan met andere WIST JE DIT? groenten, en zelfs geroosterd op de barbecue! Sla beschikt over indrukwekkend veel _ kwaliteiten! De bladgroente bestaat voorl95% uit water en bevat heel weinig calorieën KRULSLA (15 keal/s00 g). Bovendien barst sla van de achle smaak? Deze sla bevat een recordgehalte aan antioxidanten! positive voedingsstoffen: vitamine €, K | Nee, ze zijn niet allemaal zo soft. Hijiswezelik, bevat vel vitamine Aen Kenis een foliumzuur en betacaroteen zitten in alle, weldaad voor de darmtransit. De smaak is heerlik Eris Pär jk ook een grote keuze aan sooren sla. Dank het interessante getélte bittere tot tige sooren bladgroente verfijnd. Welopleten: kust kun je niet lang bewaren. Om maximaal aan vezels doet la wonderen voor je ie als sl pi worden bruikt. jaar van zjn weldaden te genieten, hou je de verwerking eenvoud darmtransit Sla mag je dus echt onbepe/kt horen onder meer bladand; vie, in een gemengde salade, met radijsjes en een mix van granen en pitten. op het menu zetten | krulandijvie, rucola en radicchio bij en walnoten df pistaches : | lente 2020 | Shoes 115
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15