Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EXO-

TISCH

4

(®)

|

20

VOOR EXTRA

INGR

a

VEEL SMAAK

Marineer het vlees

eerst een uurtje in de

soja-ressng

Tataki van gegrild

L

Tataki van gegrild

rundsvlees, frisse

rundsvlees, Frisse

komkommersalade

a komkommersalade

met avocado en pinda's

met avocado en pinda's

'50g ongezouten pinda's

1komkommer

2avocado's

7

P

600 grundssteak

IN JE VOORRAADKAST:

plantaardige olie

u



zout peper

Al

© Hak de pinda's grofen rooster ze in

ni

een pan met antiaanbaklaag zonder

A

Ki

vetstof Sni de komkommer meteen

5

dunschiller in lange linten. Snij de avocado

Ea

=<

in blokjes. Meng ale ingrediënten voor de

dressing (zie hiernaast)

© Besprenkel het vlees gul met olie, kruid

pe

met zouten peper en gril2 min per kant in

à

een flink hete braadpan. Laat rusten

eN

onder aluminiumfolie en snijhet vlees

©

daarna in heel dunne sneetjes.

VOORDE

© verdeel de komkommersalade over

x

DRESSING

& borden, schik er sneetjes rundsvlees

Meng 1 tL geraspte

op, bestrooi met de pinda's en nappeer

(2

‘gember met

met de dressing

Zilsojsaus

=

el honing,

Telristain,1tl

sesamolie en gen fijn

Frankrijk, Côtes du Rhône,

gesnipperd

Cave De Tain-Les Trois Lys,

rood pepertje.

m

en

2

à

IN JE WINKELMANDJE:

ER

%

ds

se

Le

eg

56 | gages [lente 2020