Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EXO-
TISCH
4
(®)
|
20
VOOR EXTRA
INGR
a
VEEL SMAAK
Marineer het vlees
eerst een uurtje in de
soja-ressng
Tataki van gegrild
L
Tataki van gegrild
rundsvlees, frisse
rundsvlees, Frisse
komkommersalade
a komkommersalade
met avocado en pinda's
met avocado en pinda's
'50g ongezouten pinda's
1komkommer
2avocado's
7
P
600 grundssteak
IN JE VOORRAADKAST:
plantaardige olie
u
(à
zout peper
Al
© Hak de pinda's grofen rooster ze in
ni
een pan met antiaanbaklaag zonder
A
Ki
vetstof Sni de komkommer meteen
5
dunschiller in lange linten. Snij de avocado
Ea
=<
in blokjes. Meng ale ingrediënten voor de
dressing (zie hiernaast)
© Besprenkel het vlees gul met olie, kruid
pe
met zouten peper en gril2 min per kant in
à
een flink hete braadpan. Laat rusten
eN
onder aluminiumfolie en snijhet vlees
©
daarna in heel dunne sneetjes.
VOORDE
© verdeel de komkommersalade over
x
DRESSING
& borden, schik er sneetjes rundsvlees
Meng 1 tL geraspte
op, bestrooi met de pinda's en nappeer
(2
‘gember met
met de dressing
Zilsojsaus
=
el honing,
Telristain,1tl
sesamolie en gen fijn
Frankrijk, Côtes du Rhône,
gesnipperd
Cave De Tain-Les Trois Lys,
rood pepertje.
m
en
2
à
IN JE WINKELMANDJE:
ER
%
ds
se
Le
eg
56 | gages [lente 2020