Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
il
r
_
Kippenburger met maïs,
guacam
APERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN
BEREIDING 15 MIN-MAKKELIJK-€
KR
a
400g kippengehakt
m
2lente-uitjes fijngesneden
£
ver
mt
u
ve
150g uitgelekte maïs uit bokaal
Fe
Vs
1/2 U (gerookt) paprikapoeder
Ar
olijfolie
a
ü
F
peper en zout
Voor de guacamole
Zavocado's gepelden in stukken gesneden
teentje knoflook, tot moes geplet
2ellimoensap
E
10 gkoriander
À
”
a
Voor de hamburger
RS
Aversevolkorenpistolets
|
‘enkele blaadjes veldsla
‘Yarode ui,in ringen gesneden
er
1tomaat, in plakjes gesneden
dis
peper en zout.
=
u“
@ Meng het gehakt met de lente-ui, mais,
paprikapoeder, peper en zout. Vorm tot
4 hamburgers. Verhit wat olijfolie in een pan
en bak de hamburgers in ongeveer 10 tot
Ron
15 min goudbruin.
INA AE
Goed rijpe avocado's voor een
@ Mix intussen de avocado’s, knoflook,
alternatief voor mayonaise
smeuïge guacamole: een gezonder
limoensap, koriander, peper en zout tot een
gladde guacamole.
©®
© snij de pistolets open en beleg met de
burgers, guacamole, sla, rode ui, tomaten-
schifjes.
44 gages [lente 2020