Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Carrefour Folder 21.04.2020

Hier is pagina 44 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 44

il r _ Kippenburger met maïs, guacam APERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 15 MIN-MAKKELIJK-€ KR a 400g kippengehakt m 2lente-uitjes fijngesneden £ ver mt u ve 150g uitgelekte maïs uit bokaal Fe Vs 1/2 U (gerookt) paprikapoeder Ar olijfolie a ü F peper en zout Voor de guacamole Zavocado's gepelden in stukken gesneden teentje knoflook, tot moes geplet 2ellimoensap E 10 gkoriander À ” a Voor de hamburger RS Aversevolkorenpistolets | ‘enkele blaadjes veldsla ‘Yarode ui,in ringen gesneden er 1tomaat, in plakjes gesneden dis peper en zout. = u“ @ Meng het gehakt met de lente-ui, mais, paprikapoeder, peper en zout. Vorm tot 4 hamburgers. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de hamburgers in ongeveer 10 tot Ron 15 min goudbruin. INA AE Goed rijpe avocado's voor een @ Mix intussen de avocado’s, knoflook, alternatief voor mayonaise smeuïge guacamole: een gezonder limoensap, koriander, peper en zout tot een gladde guacamole. ©® © snij de pistolets open en beleg met de burgers, guacamole, sla, rode ui, tomaten- schifjes. 44 gages [lente 2020

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 44