Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VAN HET

oEn | de lekkdfStesroenten

in

CA

11

r

L

IS

‚ „Wielente zegt, zegt pim

at feest van prille grı

waar i

ereen gr:

es

in zet. Slaatj

andere heerlij

les Sch

cte composities met die

peurs

aakverse

lentegroent: en.

de

(

RABARBER

=

Rabarber is het enige fruit dat haast niet rauw wordt gegeten,

en botanisch wordt ze ook veeleer tot de groenten gerekend,

een volle neef van zuring. Alleen de stengels zijn eetbaar,

en dan best bereid. Daardoor verdwijnen de giftige stoffen

Ze

die rabarber bevat. Groene stengels zijn zuurder, de rode wat

milder van smaak.

F

Bere

«+

à

BLOEMKOOL

d'en

D

SC

Bloemkool is vezelrijk, bevat volop vitamines Ben C,

is ook één van de meest calorie-arme groenten,

mêtmaar 25 kcal per 100 g. Let er bij het kiezen op dat

‚de

mkool mooie, frisse bladeren heeft: hoe meer

5 blad; hoe langer je de kool kan bewaren. In de groentela

van de koelkast bewaart ze in haar geheel 2 à 3 dagen,

maar jé kan ze langer goedhouden door ze in roosjes

1

te snijden en die in een afgesloten doos in de koelkast

te zetten. Roosjes hebben ook nog het grote voordeel

dat ze veel sneller gaar zijn. Toch zin om de kool in haar.

S

geheel te roosteren? Maak in de onderkant van de stam

een diepe, kruiselingse insnijding, zo roostert de bloem-

kool gelijkmatig gaar.

BE