Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VAN HET
oEn | de lekkdfStesroenten
in
CA
11
r
L
IS
‚ „Wielente zegt, zegt pim
at feest van prille grı
waar i
ereen gr:
es
in zet. Slaatj
andere heerlij
les Sch
cte composities met die
peurs
aakverse
lentegroent: en.
de
(
RABARBER
=
Rabarber is het enige fruit dat haast niet rauw wordt gegeten,
en botanisch wordt ze ook veeleer tot de groenten gerekend,
een volle neef van zuring. Alleen de stengels zijn eetbaar,
en dan best bereid. Daardoor verdwijnen de giftige stoffen
Ze
die rabarber bevat. Groene stengels zijn zuurder, de rode wat
milder van smaak.
F
Bere
«+
à
BLOEMKOOL
d'en
D
SC
Bloemkool is vezelrijk, bevat volop vitamines Ben C,
is ook één van de meest calorie-arme groenten,
mêtmaar 25 kcal per 100 g. Let er bij het kiezen op dat
‚de
mkool mooie, frisse bladeren heeft: hoe meer
5 blad; hoe langer je de kool kan bewaren. In de groentela
van de koelkast bewaart ze in haar geheel 2 à 3 dagen,
maar jé kan ze langer goedhouden door ze in roosjes
1
te snijden en die in een afgesloten doos in de koelkast
te zetten. Roosjes hebben ook nog het grote voordeel
dat ze veel sneller gaar zijn. Toch zin om de kool in haar.
S
geheel te roosteren? Maak in de onderkant van de stam
een diepe, kruiselingse insnijding, zo roostert de bloem-
kool gelijkmatig gaar.
BE