Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ossobuco milanese

met lentegroenten en gremolata

®

8 PERSONEN - VOORBEREIDING 20 MIN-

BEREIDING 1U30-MAKKELIJK- €€

Auien

2teentjesknoflook

45

ee

EL

100 gwortelen

B

100 gbleekselderij

Atomaten

Bkalfsschenkels (elk 200 g)

Na,

Gelbloem

zelolijfoie

40gboter

;

250 ml droge witte wijn

1kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier)

1takjerozemarijn

Y

Asaliebladeren

300 mlkalfsfond

zout, peper

Voor de gremolata

ad

zeste van 1 bio dtroen

1bosje bladpeterselie, fijngehakt

2teentjes knoflook, geperst

EEN DAG VAN TEVOREN

Opel en snipper de ui en de knoflook. Maak de

wortelen en de bleekselderij schoon en snij ze in

blokjes. Pel de tomaten en snij ze in stukken.

Bestrooi de kalfsschenkels met bloem en schud er

overtollige bloem weer af. Verhit 2 el olie in een

Na lang te

stoofpan en bak de schenkels op een hoog vuur

rondom bruin. Schep ze uit de pan en zet opzij

hebben laten

© Laat de boter smelten in dezelfde pan en fruit

sudderen in

de uien. Blus met de witte wijn. Voeg de knoflook,

de selderij en wortel en de stukken tomaat toe en

een stoofpot,

laat 5 min sudderen. Leg het vlees bij de groenten

=

en voeg el bloem, het kruidentuiltje, de

laat je dit

rozemarijn en de saliebladeren toe. Gieter de

kalfsfond bij, zet het deksel op de pan en laatop

gerecht

een laag vuur 1u 30 min sudderen, Laat afkoelen

D

N

tot kamertemperatuur en zet in de koelkast

minstens 24 u

rusten. ZO

© maak de gremolata terwijl de ossobuco

suddert. Was de citroen zorgvuldig en rasp de

ontwikkelen

Y

zeste. Hak de peterselie, pers de knoflook tot

alle aroma's

moes en meng alle ingrediënten. Zet tot de

CU à

volgende dag in de koelkast

h

zich en wordt

En

DE DAG ZELF

‘Aleen nog opwarmen! Verwarm de oven voor op

de ossobuco

70°C. Giet eerst een scheutje water in de pan, om

de saus wat te verdunnen, Schep om en schep

nog lekkerder.

N

ju

alles dan in een ovenschaal. Dek af met een vel

+

aluminiumfolie en zet ongeveer 20 min in de oven,

E

en

‘daarna nog 10 min op 90'C. Bestrooi de ossobuco

zodra hij flink heet is met de gremolata. Smakelijk!

rt

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

lente 2020 | Shoes 119