Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ossobuco milanese
met lentegroenten en gremolata
®
8 PERSONEN - VOORBEREIDING 20 MIN-
BEREIDING 1U30-MAKKELIJK- €€
Auien
2teentjesknoflook
45
ee
EL
100 gwortelen
B
100 gbleekselderij
Atomaten
Bkalfsschenkels (elk 200 g)
Na,
Gelbloem
zelolijfoie
40gboter
;
250 ml droge witte wijn
1kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier)
1takjerozemarijn
Y
Asaliebladeren
300 mlkalfsfond
zout, peper
Voor de gremolata
ad
zeste van 1 bio dtroen
1bosje bladpeterselie, fijngehakt
2teentjes knoflook, geperst
EEN DAG VAN TEVOREN
Opel en snipper de ui en de knoflook. Maak de
wortelen en de bleekselderij schoon en snij ze in
blokjes. Pel de tomaten en snij ze in stukken.
Bestrooi de kalfsschenkels met bloem en schud er
overtollige bloem weer af. Verhit 2 el olie in een
Na lang te
stoofpan en bak de schenkels op een hoog vuur
rondom bruin. Schep ze uit de pan en zet opzij
hebben laten
© Laat de boter smelten in dezelfde pan en fruit
sudderen in
de uien. Blus met de witte wijn. Voeg de knoflook,
de selderij en wortel en de stukken tomaat toe en
een stoofpot,
laat 5 min sudderen. Leg het vlees bij de groenten
=
en voeg el bloem, het kruidentuiltje, de
laat je dit
rozemarijn en de saliebladeren toe. Gieter de
kalfsfond bij, zet het deksel op de pan en laatop
gerecht
een laag vuur 1u 30 min sudderen, Laat afkoelen
D
N
tot kamertemperatuur en zet in de koelkast
minstens 24 u
rusten. ZO
© maak de gremolata terwijl de ossobuco
suddert. Was de citroen zorgvuldig en rasp de
ontwikkelen
Y
zeste. Hak de peterselie, pers de knoflook tot
alle aroma's
moes en meng alle ingrediënten. Zet tot de
CU à
volgende dag in de koelkast
h
zich en wordt
En
DE DAG ZELF
‘Aleen nog opwarmen! Verwarm de oven voor op
de ossobuco
70°C. Giet eerst een scheutje water in de pan, om
de saus wat te verdunnen, Schep om en schep
nog lekkerder.
N
ju
alles dan in een ovenschaal. Dek af met een vel
+
aluminiumfolie en zet ongeveer 20 min in de oven,
E
en
‘daarna nog 10 min op 90'C. Bestrooi de ossobuco
zodra hij flink heet is met de gremolata. Smakelijk!
rt
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
lente 2020 | Shoes 119