Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 19 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 19
Ossobuco milanese met lentegroenten en gremolata ® 8 PERSONEN - VOORBEREIDING 20 MIN- BEREIDING 1U30-MAKKELIJK- €€ Auien 2teentjesknoflook 45 ee EL 100 gwortelen B 100 gbleekselderij Atomaten Bkalfsschenkels (elk 200 g) Na, Gelbloem zelolijfoie 40gboter ; 250 ml droge witte wijn 1kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) 1takjerozemarijn Y Asaliebladeren 300 mlkalfsfond zout, peper Voor de gremolata ad zeste van 1 bio dtroen 1bosje bladpeterselie, fijngehakt 2teentjes knoflook, geperst EEN DAG VAN TEVOREN Opel en snipper de ui en de knoflook. Maak de wortelen en de bleekselderij schoon en snij ze in blokjes. Pel de tomaten en snij ze in stukken. Bestrooi de kalfsschenkels met bloem en schud er overtollige bloem weer af. Verhit 2 el olie in een Na lang te stoofpan en bak de schenkels op een hoog vuur rondom bruin. Schep ze uit de pan en zet opzij hebben laten © Laat de boter smelten in dezelfde pan en fruit sudderen in de uien. Blus met de witte wijn. Voeg de knoflook, de selderij en wortel en de stukken tomaat toe en een stoofpot, laat 5 min sudderen. Leg het vlees bij de groenten = en voeg el bloem, het kruidentuiltje, de laat je dit rozemarijn en de saliebladeren toe. Gieter de kalfsfond bij, zet het deksel op de pan en laatop gerecht een laag vuur 1u 30 min sudderen, Laat afkoelen D N tot kamertemperatuur en zet in de koelkast minstens 24 u rusten. ZO © maak de gremolata terwijl de ossobuco suddert. Was de citroen zorgvuldig en rasp de ontwikkelen Y zeste. Hak de peterselie, pers de knoflook tot alle aroma's moes en meng alle ingrediënten. Zet tot de CU à volgende dag in de koelkast h zich en wordt En DE DAG ZELF ‘Aleen nog opwarmen! Verwarm de oven voor op de ossobuco 70°C. Giet eerst een scheutje water in de pan, om de saus wat te verdunnen, Schep om en schep nog lekkerder. N ju alles dan in een ovenschaal. Dek af met een vel + aluminiumfolie en zet ongeveer 20 min in de oven, E en ‘daarna nog 10 min op 90'C. Bestrooi de ossobuco zodra hij flink heet is met de gremolata. Smakelijk! rt ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. lente 2020 | Shoes 119
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 19