Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

y

un

30

EN LEKKER

MIN

À

RQ

GD

ZIN OM ZELF

JE PESTO TE

MAKEN?

IN JE WINKELMANDJE:

Mikinde/kom van de

lender 50 g rucola,

50 g verse munt, 709

geraspte parmezaan,

4

100 mt olijfolie, 50g

pijnboompittenen



1 teentje knoflook.

Breng op smaak met

‘zouten peper.

Past met pesto,

ricotta en kerstomaten

as.

N

u

a

3

a

et

>

zu

pn

en

hf

;

À

Dr

#

hu

Ie

Ph

gr

„>

5

rs

=

PER PORTIE

Ei

ke

VE

Rs [619

TE |

it

EZELS | 22 EITTEN

KOOLMORMEN 879

\

Pasta met pesto, ricotta en kerstomaten

500 gspaghetti

© Kook de pasta in een pan licht gezouten water volgens

80ml droge witte wijn

de aanwijzingen op de verpakking

150ggele kerstomaten

190gpesto genovese

© verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui en de knoflook

100gricotta

glazig. Blus met de wijn en laat inkoken. Voeg de tomaten toe,

50grucola

kruid met zout en peper en laat 10 min sudderen.

IN JE VOORRAADKAST:

® schep de pesto door de pasta, verdeel over de borden

Italië, Toscane,

1teentjeknoflook, fijngehakt.

Maremma Sant'llario

tui, gesnipperd

en schep er tomaatjes over. Voeg de ricotta in stukjes toe

Vermentino, Wit

olijfolie

en versier met rucola.

peper, zout

58 gages [lente 2020