Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
y
un
30
EN LEKKER
MIN
À
RQ
GD
ZIN OM ZELF
JE PESTO TE
MAKEN?
IN JE WINKELMANDJE:
Mikinde/kom van de
lender 50 g rucola,
50 g verse munt, 709
geraspte parmezaan,
4
100 mt olijfolie, 50g
pijnboompittenen
”
1 teentje knoflook.
Breng op smaak met
‘zouten peper.
Past met pesto,
ricotta en kerstomaten
as.
N
u
a
3
a
et
>
zu
pn
en
hf
;
À
Dr
#
hu
Ie
Ph
gr
„>
5
rs
=
PER PORTIE
Ei
ke
VE
Rs [619
TE |
it
EZELS | 22 EITTEN
KOOLMORMEN 879
\
Pasta met pesto, ricotta en kerstomaten
500 gspaghetti
© Kook de pasta in een pan licht gezouten water volgens
80ml droge witte wijn
de aanwijzingen op de verpakking
150ggele kerstomaten
190gpesto genovese
© verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui en de knoflook
100gricotta
glazig. Blus met de wijn en laat inkoken. Voeg de tomaten toe,
50grucola
kruid met zout en peper en laat 10 min sudderen.
IN JE VOORRAADKAST:
® schep de pesto door de pasta, verdeel over de borden
Italië, Toscane,
1teentjeknoflook, fijngehakt.
Maremma Sant'llario
tui, gesnipperd
en schep er tomaatjes over. Voeg de ricotta in stukjes toe
Vermentino, Wit
olijfolie
en versier met rucola.
peper, zout
58 gages [lente 2020