Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 58 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 58
y un 30 EN LEKKER MIN À RQ GD ZIN OM ZELF JE PESTO TE MAKEN? IN JE WINKELMANDJE: Mikinde/kom van de lender 50 g rucola, 50 g verse munt, 709 geraspte parmezaan, 4 100 mt olijfolie, 50g pijnboompittenen ” 1 teentje knoflook. Breng op smaak met ‘zouten peper. Past met pesto, ricotta en kerstomaten as. N u a 3 a et > zu pn en hf ; À Dr # hu Ie Ph gr „> 5 rs = PER PORTIE Ei ke VE Rs [619 TE | it EZELS | 22 EITTEN KOOLMORMEN 879 \ Pasta met pesto, ricotta en kerstomaten 500 gspaghetti © Kook de pasta in een pan licht gezouten water volgens 80ml droge witte wijn de aanwijzingen op de verpakking 150ggele kerstomaten 190gpesto genovese © verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui en de knoflook 100gricotta glazig. Blus met de wijn en laat inkoken. Voeg de tomaten toe, 50grucola kruid met zout en peper en laat 10 min sudderen. IN JE VOORRAADKAST: ® schep de pesto door de pasta, verdeel over de borden Italië, Toscane, 1teentjeknoflook, fijngehakt. Maremma Sant'llario tui, gesnipperd en schep er tomaatjes over. Voeg de ricotta in stukjes toe Vermentino, Wit olijfolie en versier met rucola. peper, zout 58 gages [lente 2020
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 58