Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Carrefour Folder 21.04.2020

Hier is pagina 23 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 23

u A à À. rd en PA > / Auer: N z 28 A ne at u Zul) Lamsbout met kruiden, specerijen, muntsaus en labné 8 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN- BEREIDING 4U- MAKKELIJK: €€ + ©. Bteentjesknoflook EEN DAG VAN TEVOREN Lt ff Lamsbout met kruiden, 2 elkomünpoeder © verwarm de oven voor op 150°C. Meng in een schaaltje F pecerijen, muntsaus en labné pier 7 takjes munt, blaadjes 2el dlijfolie met 3 teentjes gepelde en geperste knoflook, afgeplukt enfijngehakt. de komijn, de munt, wat tijm- en rozemarijnblaadjes, zout en 1bosjerozemarijn, per. Besprenkel de lamsbout gul met dit mengsel en dl blaadjes afgeplukt. masseer het in het vlees. Leg de lamsbout dan in een & 1 bosjetim,blaades afgeplukt IND 1lamsbout (met bot) ovenschaal op een bedje van de rest van de tijm en rozemarijn de uien en de 5 resterende teentjes knoflook van ongeveer 2kg 2uien, grof gehakt. (geperst) Besprenkel met een scheutje olijfolie en zet 15 min nn, 150 g verse eruten in de dop in de oven, om het vlees rondom dicht te schroeien. 7 En 2 bosjes radijzen olijfolie © Laat de lamsbout ongeveer 3 uur verder garen in de oven boter onder deksel; bedruip geregeld met het bakvocht en draai zout peper het vlees regelmatig om, zodat het gelijkmatig bakt 4 © Haal de bout uit de oven zodra hij de juiste binnentempe- MN à ratuur bereikt heeft. Verpak hem in aluminiumfolie en daarna in een schone handdoek, zodat de sappen zich kunnen herverdelen. Laat de bout afkoelen tot Ds ld kek ve & kamertemperatuur en zet dan in de koelkast à MUNTSAUS DE DAG ZELF KCE Verhit 180 ml witte © verwarm de oven voor op hoogstens 70°C en warm wijnazijn met 175 g bruine daarin de lamsbout ongeveer 30 min op. Laat indien nodig suiker. Breng aan de kook nog wat langer in de oven, maar let erop dat het vlees niet en zet meteen van het vuur. uitdroogt Voeg 2 gevulde kopjes fijngehakte muntblaadjes toe en laat afkoelen. © pop intussen de erwten en blancheer ze 8 à 10 min in een ruime pan licht gezouten water. Giet ze af en doe ze meteen LABNÉ in een schaal ijswater. Zet ze opzij. Laat 30 g boter smelten in een kookpan en fruit de radijzen tot ze beetgaar zijn. Meng 500 g Griekse yoghurt met 1 tLzout. Kruid ze met zout en peper. Bekleed een vergiet met kaasdoek, giet erde yoghurt © Dien de opgewarmde lamsbout op omringd door erwten inen knoop de hoekenvan en radijzen. Strooi er gesnipperde munt over en serveer met de kaasdoek strak samen. de muntsaus en labné. Zet het vergiet boven een mengkom en laat 12-24 u uitekken,Breng e Lbné vervolgens op smaak met olijfolie en verse kruiden Limburg, of specerijen naar keuz. Ore) Jerom Winery by Hoenshof, lente 2020 | Shoes 123

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 23