Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Carrefour Folder 21.04.2020

Hier is pagina 10 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10

delekkerste groenten ze Pasta Alfredo met bloemkool & > APERSONEN fr VOORBEREIDING 10MIN BEREIDING45 MIN MAKKELIJK-€ 150 gboter Ateentjes knofook el fingehakte peterselie + extra 3 1varkenskotelet 14deine bloemkool, in 2 gesneden + 2elolÿfoie ne 200 ml melk 400 gpiperigate of andere grote pasta [’ Pasta Alfredo 4 met bloemkool 150 grucola geraspte parmezaan zout, peper Ed ei à ek verwarm de oven voor op 180°C. | Es Laat een beetje boter op een laag vuur smelten in een braadpan Pel1 teentje LA Knoflook, snij in dunne schifjes en fruit samen met de peterselie in de pan. Ke Kruid de kotelet met zout en peper en bak ze op een hoog vuur 2 min per agé 0E) kant in de pan. Zet het vuur weer laag PER PORTE Ea ag VETTEN 81 Amour en laat nog een paar minuten bakken, SUIKERS 11 VEELS NW EE Lenotti, Bardolino, Schep de kotelet uit de pan en zet opzij Snij een halve bloemkool in roosjes en leg die in een ovenschaal Gieter het mengsel van boter en Detox-smoothie met venkel peterselie uit de pan over en bak 2 GLAZEN - VOORBEREIDING 10MIN 25 min in de oven. Bedruip regelmatig 8 penboost met met de gesmolten boter. MAKKELIJK-€ 1komkommer © snij de andere halve bloemkool in 1 venkelknol roosjes en kook ze beetgaar in 2 groene appelen gezouten water. Schep ze in de kom 1 handvoljongespinazie (+/- 309) van de keukenrobot en voeg de melk sap van 1limoen en 50 ml van het kookvocht toe. Mix tot 1 imoen voorde afwerking een paar takjes munt à dé een romige saus, Snij de 3 resterende teentjes knoflook in dunne schijfjes en fruit ze op een laag vuur in een, © snij de komkommer, de venkel en de appelen in Keine blokjes. Bewaar het groene loof van, braadpan met de olijfolie. Voeg ze toe aan de saus zodra ze zacht zijn. Kruid devenkel voor de afwerking indien nodig bij met zout en peper. Snij © Leg alle blokjes in de sapcentrifuge en voeg de kotelet in blokjes en hou ze warm. het limoensap en enkele spinazieblaadies toe. Detox-smoothie © Kock de pasta in een ruime pan + met venkel = © Mix tot een heerlijk fris detox drankje en serveer gezouten water volgens de aanwijzin- met isblokjes plukjes venkelloof, Imoenschifjes gen op de verpakking. Schep ze meteen door de saus en serveer met entakjes munt de geroosterde bloemkool en de [Le blokjes kotelet. Werk af met rucola en SVE ao 214 D® SUKERS 7.4 VEZEIS [49 gEIWITEN bestrooi met geraspte parmezaan. P Ie 10, gages | lente 2020

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10