Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
delekkerste groenten
ze
Pasta Alfredo
met bloemkool
&
>
APERSONEN
fr
VOORBEREIDING 10MIN
BEREIDING45 MIN
MAKKELIJK-€
150 gboter
Ateentjes knofook
el fingehakte peterselie + extra
3
1varkenskotelet
14deine bloemkool, in 2 gesneden
+
2elolÿfoie
ne
200 ml melk
400 gpiperigate of andere grote pasta
[’
Pasta Alfredo
4
met bloemkool
150 grucola
geraspte parmezaan
zout, peper
Ed
ei
à
ek
verwarm de oven voor op 180°C.
| Es
Laat een beetje boter op een laag vuur
smelten in een braadpan Pel1 teentje
LA
Knoflook, snij in dunne schifjes en fruit
samen met de peterselie in de pan.
Ke
Kruid de kotelet met zout en peper en
bak ze op een hoog vuur 2 min per
agé
0E)
kant in de pan. Zet het vuur weer laag
PER PORTE
Ea
ag VETTEN 81 Amour
en laat nog een paar minuten bakken,
SUIKERS 11 VEELS
NW
EE
Lenotti, Bardolino,
Schep de kotelet uit de pan en zet
opzij Snij een halve bloemkool in
roosjes en leg die in een ovenschaal
Gieter het mengsel van boter en
Detox-smoothie met venkel
peterselie uit de pan over en bak
2 GLAZEN - VOORBEREIDING 10MIN
25 min in de oven. Bedruip regelmatig
8 penboost met
met de gesmolten boter.
MAKKELIJK-€
1komkommer
© snij de andere halve bloemkool in
1 venkelknol
roosjes en kook ze beetgaar in
2 groene appelen
gezouten water. Schep ze in de kom
1 handvoljongespinazie (+/- 309)
van de keukenrobot en voeg de melk
sap van 1limoen
en 50 ml van het kookvocht toe. Mix tot
1 imoen voorde afwerking
een paar takjes munt
à
dé
een romige saus, Snij de 3 resterende
teentjes knoflook in dunne schijfjes en
fruit ze op een laag vuur in een,
© snij de komkommer, de venkel en de appelen
in Keine blokjes. Bewaar het groene loof van,
braadpan met de olijfolie. Voeg ze toe
aan de saus zodra ze zacht zijn. Kruid
devenkel voor de afwerking
indien nodig bij met zout en peper. Snij
© Leg alle blokjes in de sapcentrifuge en voeg
de kotelet in blokjes en hou ze warm.
het limoensap en enkele spinazieblaadies toe.
Detox-smoothie
© Kock de pasta in een ruime pan
+
met venkel
=
© Mix tot een heerlijk fris detox drankje en serveer
gezouten water volgens de aanwijzin-
met isblokjes plukjes venkelloof, Imoenschifjes
gen op de verpakking. Schep ze
meteen door de saus en serveer met
entakjes munt
de geroosterde bloemkool en de
[Le
blokjes kotelet. Werk af met rucola en
SVE ao 214
D®
SUKERS 7.4 VEZEIS [49 gEIWITEN
bestrooi met geraspte parmezaan.
P Ie
10, gages | lente 2020