Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

delekkerste groenten

ze

Pasta Alfredo

met bloemkool

&

>

APERSONEN

fr

VOORBEREIDING 10MIN

BEREIDING45 MIN

MAKKELIJK-€

150 gboter

Ateentjes knofook

el fingehakte peterselie + extra

3

1varkenskotelet

14deine bloemkool, in 2 gesneden

+

2elolÿfoie

ne

200 ml melk

400 gpiperigate of andere grote pasta

[’

Pasta Alfredo

4

met bloemkool

150 grucola

geraspte parmezaan

zout, peper

Ed

ei

à

ek

verwarm de oven voor op 180°C.

| Es

Laat een beetje boter op een laag vuur

smelten in een braadpan Pel1 teentje

LA

Knoflook, snij in dunne schifjes en fruit

samen met de peterselie in de pan.

Ke

Kruid de kotelet met zout en peper en

bak ze op een hoog vuur 2 min per

agé

0E)

kant in de pan. Zet het vuur weer laag

PER PORTE

Ea

ag VETTEN 81 Amour

en laat nog een paar minuten bakken,

SUIKERS 11 VEELS

NW

EE

Lenotti, Bardolino,

Schep de kotelet uit de pan en zet

opzij Snij een halve bloemkool in

roosjes en leg die in een ovenschaal

Gieter het mengsel van boter en

Detox-smoothie met venkel

peterselie uit de pan over en bak

2 GLAZEN - VOORBEREIDING 10MIN

25 min in de oven. Bedruip regelmatig

8 penboost met

met de gesmolten boter.

MAKKELIJK-€

1komkommer

© snij de andere halve bloemkool in

1 venkelknol

roosjes en kook ze beetgaar in

2 groene appelen

gezouten water. Schep ze in de kom

1 handvoljongespinazie (+/- 309)

van de keukenrobot en voeg de melk

sap van 1limoen

en 50 ml van het kookvocht toe. Mix tot

1 imoen voorde afwerking

een paar takjes munt

à



een romige saus, Snij de 3 resterende

teentjes knoflook in dunne schijfjes en

fruit ze op een laag vuur in een,

© snij de komkommer, de venkel en de appelen

in Keine blokjes. Bewaar het groene loof van,

braadpan met de olijfolie. Voeg ze toe

aan de saus zodra ze zacht zijn. Kruid

devenkel voor de afwerking

indien nodig bij met zout en peper. Snij

© Leg alle blokjes in de sapcentrifuge en voeg

de kotelet in blokjes en hou ze warm.

het limoensap en enkele spinazieblaadies toe.

Detox-smoothie

© Kock de pasta in een ruime pan

+

met venkel

=

© Mix tot een heerlijk fris detox drankje en serveer

gezouten water volgens de aanwijzin-

met isblokjes plukjes venkelloof, Imoenschifjes

gen op de verpakking. Schep ze

meteen door de saus en serveer met

entakjes munt

de geroosterde bloemkool en de

[Le

blokjes kotelet. Werk af met rucola en

SVE ao 214



SUKERS 7.4 VEZEIS [49 gEIWITEN

bestrooi met geraspte parmezaan.

P Ie

10, gages | lente 2020