Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
TE
Eu
0]
er
=
F
Radijsjes zijn
IR
SH
SA
w
l'E
zo mooi, dat je
SE
ES
niet weerstaat
ze
aan de
2
verleidingom
1 N
er je tanden in
tezetten
A
ce
gi
M
2;
N
5
ns |
!
ls
TE SCHERP VAN SMAAK?
7
Als je niet dol bent op die pikante smaak,
%
‘snij de radijzen dan eerst in schijfjes en laat
NS
ze een paar minuten trekken in gezouten water.
2
Ä—
WIST JE DIT?
Ur
(A
De jonge steltos en blaadjes van radijzen zijn
perfect eetbaar Stoom ze gaar en verwerk ze
Lentesalade met
zoals spinaze. Ook lekker in soep,en zelfs in
burrata, radijzen en munt
pesto.
a
Oostenrijk, Näderostenreich
ce
ge
Dömane Krems, Riesling, Wit
Kr
ul
LA
;
In
w
®
Lentesalade met burrata, radijzen en munt
Geen sapcentrifuge in
4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN - BEREIDING8 MIN -MAKKELUK-€
us? Geen probleem!
Mix alles in de blender
2009 verse of diepvrieserwten
en voeg daarbij indien
© Blancheer de erwten een paar
lengte in dunne sneden. Besprenkel
nodig wat extra
1bosje radijzen
seconden in kokend water en laat
ze met olijfolie en bestrooi ze met
1rodeui
ze meteen schrikken onder koud
zout en peper. Leg ze op een rooster
Imoensap of een
4 minikomkommers
scheutje water toe.
200grucola
water. Snij met de mandoline de
en gril ze goudgeel onder de
Dit drankje ku je nog
radijzen, de rode ui en de
ovengrill Verdeel de groenten en de
zeven door een fijne
1 stokbrood
burrata over de borden. Strooi er
olijfolie
komkommers in dunne schijfes.
4burrata's
Meng ze met de erwten en de
muntblaadjes over, nappeer met de
een paar takjes munt
rucola,
dressing en serveer met een lauwe
bruschetta.
peper en zout.
© Maak nu de muntdressing: klop.
Voor de muntdressing
de olijfolie op met de mosterd, de
100mlolijfolie
1elmosterd
honing en het citroensap, Hak de
muntblaadjes fijn en roer ze door
3elhoning
de dressing. Breng op smaak met
sap van2citroenen
deblaadjes van 8takjes munt.
zout en peper.
® verwarm de ovengrill voor op
200°C. Snij het stokbrood inde
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
lente 2020 | Shoes 11