Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

TE

Eu

0]

er

=

F

Radijsjes zijn

IR

SH

SA

w

l'E

zo mooi, dat je

SE

ES

niet weerstaat

ze

aan de

2

verleidingom

1 N

er je tanden in

tezetten

A

ce

gi

M

2;

N

5

ns |

!

ls

TE SCHERP VAN SMAAK?

7

Als je niet dol bent op die pikante smaak,

%

‘snij de radijzen dan eerst in schijfjes en laat

NS

ze een paar minuten trekken in gezouten water.

2

Ä—

WIST JE DIT?

Ur

(A

De jonge steltos en blaadjes van radijzen zijn

perfect eetbaar Stoom ze gaar en verwerk ze

Lentesalade met

zoals spinaze. Ook lekker in soep,en zelfs in

burrata, radijzen en munt

pesto.

a

Oostenrijk, Näderostenreich

ce

ge

Dömane Krems, Riesling, Wit

Kr

ul

LA

;

In

w

®

Lentesalade met burrata, radijzen en munt

Geen sapcentrifuge in

4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN - BEREIDING8 MIN -MAKKELUK-€

us? Geen probleem!

Mix alles in de blender

2009 verse of diepvrieserwten

en voeg daarbij indien

© Blancheer de erwten een paar

lengte in dunne sneden. Besprenkel

nodig wat extra

1bosje radijzen

seconden in kokend water en laat

ze met olijfolie en bestrooi ze met

1rodeui

ze meteen schrikken onder koud

zout en peper. Leg ze op een rooster

Imoensap of een

4 minikomkommers

scheutje water toe.

200grucola

water. Snij met de mandoline de

en gril ze goudgeel onder de

Dit drankje ku je nog

radijzen, de rode ui en de

ovengrill Verdeel de groenten en de

zeven door een fijne

1 stokbrood

burrata over de borden. Strooi er

olijfolie

komkommers in dunne schijfes.

4burrata's

Meng ze met de erwten en de

muntblaadjes over, nappeer met de

een paar takjes munt

rucola,

dressing en serveer met een lauwe

bruschetta.

peper en zout.

© Maak nu de muntdressing: klop.

Voor de muntdressing

de olijfolie op met de mosterd, de

100mlolijfolie

1elmosterd

honing en het citroensap, Hak de

muntblaadjes fijn en roer ze door

3elhoning

de dressing. Breng op smaak met

sap van2citroenen

deblaadjes van 8takjes munt.

zout en peper.

® verwarm de ovengrill voor op

200°C. Snij het stokbrood inde

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

lente 2020 | Shoes 11