Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Carrefour Folder 21.04.2020

Hier is pagina 63 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 63

ï hr = ie Mn LA ET Gar, Zet eu I Fit ni x 5 TÉ sl’ TUDENS HET = PRODUCTIEPROCES WORDT DE KOFFIEIN VERSCHILLENDESTADIA GECONTROLEERD. IN DEEIGEN CUPPING-RUIMTE VAN DE ENA Metje ned MANAGER VAN BEVERS MANAGER, TATIANA PAUL, EN DE BLEND IM MARTELEUR, WELKE BLENDS PERFECT ZIJN VOOR DE CARREFOUR-KOFE pe Di js à - 1. Le de hele lijn in het oog houden, … Blend manager Tr aa Luc Marteleur is dan weer verantwoordelijk voor ag het proeven van de koffie en het samenstellen van N de verschillende blends: “Het is fantastisch om rt te mogen werken met een exotisch en natuurlijk product als koffie. Het is een blijvende passie die ik nooit beu word” worden verkocht als organische grondverbeteraar. Al deze en nog veel andere inspanningen en tech- CO2-NEUTRAAL, MILIEUVRIENDELIJK EN UTZ CERTIFIED nologieën zorgen ervoor dat de koffie van Carrefour helemaal CO2-neutraal is. Bovendien Carrefour en Beyers delen een engagement voor het milieu en stellen alles in het werk om de gema- zijn de meeste koffies van het merk Carrefour UTZ len koffie van Carrefour zo duurzaam mogelijk te Certified. Dat internationale label garandeert dat de werkomstandigeden bij de teelt ethischer en produceren. De koffiebranderij koopt en gebruikt groene energie en steunt een project in Afrika rechtvaardiger zijn, maar ook de best mogelijke om hun energieverbruik te compenseren. De zil- technieken met het oog op een beperktere vervliesjes die worden verwijderd van de bonen milieu-impact. Het bakje troost is dus niet alleen nd ene ene worden gerecupereerd en verwerkt tot pellets, die heerlijk lekker, maar ook goed voor het milieu. lente 2020 | guy 163

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 63