Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
Fe,
4,
Sg
Nr
N
à
7
N
I
=
Risottotaart
met lentegroen
-
Le
ÿ u À
LR
as
à
pe
à
us
*
x
«4
Ei
49
ns
u
ni
zn
à
wi
se
ES
>
N‘
N‘
Je
Lun
xt
Frankrijk, Côtes du Rhône,
H
Châteauneuf-du-Pape,
Me Hermes
Risottotaart met lentegroen
GÄB PERSONEN - VOORBEREIDING 10MIN- BEREIDING 40 MIN-MAKKELIJK-€
me
400 ml melk
EEN DAG VAN TEVOREN
200 ml water
© Meng in een kookpan de melk met het water. Voeg de tijm
laurierblad
en laurier toe en breng langzaam aan de kook Kruid met
f
1takjetjm
+)
160 grisottorijst (arborio)
zout Giet er de rijst in, zet het vuur laag en laat afgedekt
20 min sudderen; roer geregeld om.
400 gpaksoi, snibietbladeren
© was intussen de bladeren van de gekozen groente,
ofspinazie
4eïeren
snij ze in dunne reepjes en blancheer ze kort in gezouten
3àavellenfilodeeg
kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken en schep ze door
En
de risotto.
CE
E
30 ggesmoltenboter
AA
100 ggeraspte pecorino
EN
een paar takjes verse oregano
© klop de eieren los, kruid ze met zout en peper en schep.
er, +
a …
zut peper
ze al roerend door de risotto. Schep in een afsluitbare doos
kg
*
en zet in de koelkast.
Ja
DE DAG ZELF
led
Verwarm de oven voor op 180°C. Besprenkel 3 à 4 vellen
Nd
|
filodeeg met de gesmolten boter en leg ze in een taartvorm.
“
En.
Schep er de risotto over, bestrooi met pecorino en laat
30 min bakken in de oven. Werk af met plukjes oregano
en serveer.
Wat,
keet
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.