Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Fe,

4,

Sg

Nr

N

à

7

N

I

=

Risottotaart

met lentegroen

-

Le

ÿ u À

LR

as

à

pe

à

us

*

x

«4

Ei

49

ns

u

ni

zn

à

wi

se

ES

>

N‘

N‘

Je

Lun

xt

Frankrijk, Côtes du Rhône,

H

Châteauneuf-du-Pape,

Me Hermes

Risottotaart met lentegroen

GÄB PERSONEN - VOORBEREIDING 10MIN- BEREIDING 40 MIN-MAKKELIJK-€

me

400 ml melk

EEN DAG VAN TEVOREN

200 ml water

© Meng in een kookpan de melk met het water. Voeg de tijm

laurierblad

en laurier toe en breng langzaam aan de kook Kruid met

f

1takjetjm

+)

160 grisottorijst (arborio)

zout Giet er de rijst in, zet het vuur laag en laat afgedekt

20 min sudderen; roer geregeld om.

400 gpaksoi, snibietbladeren

© was intussen de bladeren van de gekozen groente,

ofspinazie

4eïeren

snij ze in dunne reepjes en blancheer ze kort in gezouten

3àavellenfilodeeg

kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken en schep ze door

En

de risotto.

CE

E

30 ggesmoltenboter

AA

100 ggeraspte pecorino

EN

een paar takjes verse oregano

© klop de eieren los, kruid ze met zout en peper en schep.

er, +

a …

zut peper

ze al roerend door de risotto. Schep in een afsluitbare doos

kg

*

en zet in de koelkast.

Ja

DE DAG ZELF

led

Verwarm de oven voor op 180°C. Besprenkel 3 à 4 vellen

Nd

|

filodeeg met de gesmolten boter en leg ze in een taartvorm.



En.

Schep er de risotto over, bestrooi met pecorino en laat

30 min bakken in de oven. Werk af met plukjes oregano

en serveer.

Wat,

keet

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.