Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AP

Ni

x

a"

EN

, À

#7

wur.

#

pre lamsbout minstens Tuur uitde …

Sad

Groentetian

koelkast te halen voor je hem inde oven zet. Zo stijgt

de temperatuur overal gelijkmatig en krijg jeeen

5

homogene gring.

m

rl

Se

De geartij van de lamsbout is afhankelijk van je

me

persoonlijke smaak. Voor een rosé baut, reken je

ongeveer 10 tot 15 min in de oven per pond vlees, 15 tot

ES

20 min oor een à point gebakken lamsbout. Om bi alle

se

gasten in de smaak te vallen, raadt men algemeen 30

min gaartjd per kil lamsbout aan.

a

en

ui

u

£

Les

en

14

ge

a

ne /

LFD

eh

2

=

7

Je

-

VE

Ka

ris

ls

#



a

LE

gie

|

Ye

A

Me

je

Na

5

Groentetian

Th

4 PERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 45 MIN- MAKKELIJK-€

1eloljfolie

EEN DAG VAN TEVOREN

Gi

‘Ya ui fijngesnipperd

© verhit de olie in een braadpan en fruit de ui,

Ei

1teentjeknoflook,

de knoflook en de tomaten. Kruid met de verse kruiden,

fr

fijngesnipperd

zouten peper

#

2tomaten, gepeld en in blokges

2

de

verse kruiden (tijm, rozemarijn,

snij alle andere groenten met de mandoline in dunne

je

oregano, laurier.…)

ur

4

sneetjes. Giet het tomatenmengsel op de bodem van een

1 zoete aardappel

ovenschaal. Schik er de sneden groenten afwisselend

1raapje

in twee rijen op.

2 courgettes

4rodekrielaardappelen

© pekaf met aluminiumfolie en zet in de koelkast.

u

el geraspte parmezaan

en

zout,peper

DE DAG ZELF

!

|

Alleen nog bakken! Verwarm de oven voor op 180°C.

nd

Strooi de parmezaan over het gerecht, dek terug af met

|

aluminiumfolie en zet 25 min in de oven. Verwijder dan de

Wi

|

folie en laat nog 10 à 15 min verder bakken. Serveer warm,

fl

als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht

hl

PER PORTE

©®

1 g VETTEN | 19 gKODLNORATEN 7,79

SUKERS 5,29 VEZELS [85 gEIWITEN

(ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

22, Fo [lente 2020