Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AP
Ni
x
a"
EN
, À
#7
wur.
#
pre lamsbout minstens Tuur uitde …
Sad
Groentetian
koelkast te halen voor je hem inde oven zet. Zo stijgt
de temperatuur overal gelijkmatig en krijg jeeen
5
homogene gring.
m
rl
Se
De geartij van de lamsbout is afhankelijk van je
me
persoonlijke smaak. Voor een rosé baut, reken je
ongeveer 10 tot 15 min in de oven per pond vlees, 15 tot
ES
20 min oor een à point gebakken lamsbout. Om bi alle
se
gasten in de smaak te vallen, raadt men algemeen 30
min gaartjd per kil lamsbout aan.
a
en
ui
u
£
Les
en
14
ge
a
ne /
LFD
eh
2
=
7
Je
-
VE
Ka
ris
ls
#
sé
a
LE
gie
|
Ye
A
Me
je
Na
5
Groentetian
Th
4 PERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 45 MIN- MAKKELIJK-€
1eloljfolie
EEN DAG VAN TEVOREN
Gi
‘Ya ui fijngesnipperd
© verhit de olie in een braadpan en fruit de ui,
Ei
1teentjeknoflook,
de knoflook en de tomaten. Kruid met de verse kruiden,
fr
fijngesnipperd
zouten peper
#
2tomaten, gepeld en in blokges
2
de
verse kruiden (tijm, rozemarijn,
snij alle andere groenten met de mandoline in dunne
je
oregano, laurier.…)
ur
4
sneetjes. Giet het tomatenmengsel op de bodem van een
1 zoete aardappel
ovenschaal. Schik er de sneden groenten afwisselend
1raapje
in twee rijen op.
2 courgettes
4rodekrielaardappelen
© pekaf met aluminiumfolie en zet in de koelkast.
u
el geraspte parmezaan
en
zout,peper
DE DAG ZELF
!
|
Alleen nog bakken! Verwarm de oven voor op 180°C.
nd
Strooi de parmezaan over het gerecht, dek terug af met
|
aluminiumfolie en zet 25 min in de oven. Verwijder dan de
Wi
|
folie en laat nog 10 à 15 min verder bakken. Serveer warm,
fl
als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht
hl
PER PORTE
©®
1 g VETTEN | 19 gKODLNORATEN 7,79
SUKERS 5,29 VEZELS [85 gEIWITEN
(ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
22, Fo [lente 2020