Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 22 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 22
AP Ni x a" EN , À #7 wur. # pre lamsbout minstens Tuur uitde … Sad Groentetian koelkast te halen voor je hem inde oven zet. Zo stijgt de temperatuur overal gelijkmatig en krijg jeeen 5 homogene gring. m rl Se De geartij van de lamsbout is afhankelijk van je me persoonlijke smaak. Voor een rosé baut, reken je ongeveer 10 tot 15 min in de oven per pond vlees, 15 tot ES 20 min oor een à point gebakken lamsbout. Om bi alle se gasten in de smaak te vallen, raadt men algemeen 30 min gaartjd per kil lamsbout aan. a en ui u £ Les en 14 ge a ne / LFD eh 2 = 7 Je - VE Ka ris ls # sé a LE gie | Ye A Me je Na 5 Groentetian Th 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 45 MIN- MAKKELIJK-€ 1eloljfolie EEN DAG VAN TEVOREN Gi ‘Ya ui fijngesnipperd © verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, Ei 1teentjeknoflook, de knoflook en de tomaten. Kruid met de verse kruiden, fr fijngesnipperd zouten peper # 2tomaten, gepeld en in blokges 2 de verse kruiden (tijm, rozemarijn, snij alle andere groenten met de mandoline in dunne je oregano, laurier.…) ur 4 sneetjes. Giet het tomatenmengsel op de bodem van een 1 zoete aardappel ovenschaal. Schik er de sneden groenten afwisselend 1raapje in twee rijen op. 2 courgettes 4rodekrielaardappelen © pekaf met aluminiumfolie en zet in de koelkast. u el geraspte parmezaan en zout,peper DE DAG ZELF ! | Alleen nog bakken! Verwarm de oven voor op 180°C. nd Strooi de parmezaan over het gerecht, dek terug af met | aluminiumfolie en zet 25 min in de oven. Verwijder dan de Wi | folie en laat nog 10 à 15 min verder bakken. Serveer warm, fl als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht hl PER PORTE ©® 1 g VETTEN | 19 gKODLNORATEN 7,79 SUKERS 5,29 VEZELS [85 gEIWITEN (ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 22, Fo [lente 2020
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 22