Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 13 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 13
h ul 7 x x = A Br LAMSKROEN MET KRUIDEN N LAMSVLEES Pre Er Á EN COUSCOUSSALADE ned Laten we het 'paaslam' weer alle eer 4 PERSONEN aandoen! Wij bieden je vlees aan van = u VOORBEREIDING 20 MIN » kwekerijen waar de dieren in de buitenlucht u BEREIDING 25 MIN» VRIJ MAKKELIJK » €€ ett opgroeien en grazen op lekker vers weiland. nn men 2lamskronen - Provengaalse kruiden +5 takjes Het malse vlees en de uitgesproken smaak a rozemarijn fijngehakt -2el olijfolie” zout, peper kun je op veel manieren degusteren. Voor de couscoussalade Elk stukje van het lam heeft zijn eigen Zijn malse, 10 gedroogde abrikozen »150g tuinbonen zel olijfolie bijzondere smaak! +1ui, fijngehakt +1 teentjeknoflook, fijngehakt. Lamsbout: dit deel komt van de achterbillen smakelijke vlees + 300 ml water +300 g couscous + 20 g boter van het lam. Bereid met het been is het vlees »1bosjebladpeterselie, fijngehakt 10 blaadjes munt, doet het fijngehakt 1à2tlzout extra mals en extra smakelijk. Lamsfilet: ook 'lamszadel' genoemd. traditionele © Leg de amskronen voor je, met de vieeskant Dit lange en fijne stuk komt van de lage rug en wordt kort gebakken in de pan. paasdiner op het werkvlak en de koteletten naar jou gericht Lamskroon: uit de ribben van het lam en Maak om de 2 à 3 botteninsnijdingen van 3 om, alle eer aan lang en 05 cm diep. Kruid metzout en peper en ook bekend als 'lamscarré' als de koteletten v niet van elkaar losgesneden zijn. bestrooi met de Provengaalse kruiden en de Lamsstoofvlees: dit vlees komt van de rozemarijn Verhit de olifolie in een ovenvaste an braadpan en schroei de lamskronen rondom dicht. schouder, de nek of de borst. Je laat het lang sudderen op een laag vuur. © verwarm de oven voor op 200°C, Vorm een kroon met het vlees en maak ze vast met keukentouw, van buiten naar binnen. Leg de lamskronen terug in de pan en bak 4 15 min in de oven. © snij de abrikozen in kleine stukjes. Blancheer de tuinbonen kort en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien de knoflook tot ze 41 7) licht goudgeel Kleuren. Breng het water aan de kook met 1tl zout en voeg de abrikozen toe. Schep 4 ze uit de pan zodra ze mals zijn en breng het water PLUK DIE WATERKERS if terug aan de kook. Giet het over de couscous in Waterkers, een echte kampioen wat betreft de aanbreng van een vuurvaste schaal en laat zwellen. Woel de couscous daama los met een vork. Voeg de boter, calcium, bevat ook hoge dosissen vitamines, en dan in de eerste plaats vitamine G en provitamine A, die kostbare antioxidant die de uien knoflook, de tuinbonen en de abrikozen de cellen beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Kies waterkers toe en meng alles goed. Strooi er de peterselie en de munt over en breng op smaak met zout en u met groene, stevige en lichtjes vochtige blaadjes. Verwerk ze rauw peper. Schep de couscous op een serveerschaal © in een salade of bak of frituur ze; je kunt er ook soep mee maken. en leg er de lamskronen op. Decoreer metverse Hij heeft een verrassende, heerlijk pittige en bittere smaak! kruiden en serveer meteen. à -… EN TUINKERS Jongere plantjes met een scherpere smaak: ‘Spanje, Ribera del Duero, tuinkers is een kiemgroente, heel rijk aan Bodegas ve N | ul, vitamine G en E. Geschikt als garnituur op PER PORTE 793 broodjes, bij rauwkost en warme gerechten. SUKERS| 17.59 VEZLS | 44 EIWITTEN ZA QYEITEN|827 gKOOLANDRATEN | 179 lente 2020 | Shoes 113
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 13