Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ea
a
Ë
Fe
N
ee
x,
AS
En
3
HETBEWERKINGSPROCES VAN DE
uE Tg
Pe“
u
KONT AAN BI DEBRANDERIJ,
kl
==,
LS
CRE LOUE UE
]
Ei
GEMALEN.
NE
=
ME
ae
CS
Fe
C7
A
n
(}
CA
u
7
ke
A
nd
Là
SE À À
À
Der
De |
Ja
Ee
ET
Cu
À
>
xv
SAN
—
‘GROENE KOFFIE
WORDT VOLGENS HET
Het hoeft niet te verwonderen dat Carrefour bij
"UST-N-TIME
PRINCIPE
und,
Beyersgingaankloppen voor de gemalen koffie van
AANGEVOERD UIT DE
te
hun eigen merk: de koffiebrander werd opgericht
ANTWERPSE HAVEN
Re
EN DAARNA
ze
ld
in 1880 en kan dus bogen op een jarenlange traditie
VOLAUTOMATISCH
wd
dre
LE
in het malen en branden van koffie van uitmun-
VERWERKT. HAHET
wa
DE
tende kwaliteit. Bovendien is Carrefour één vande
BRANDEN EN HET
MALEN WORDT DE
pe
5E
weinige retailers in België die haar koffie laat bran-
KOFFIE VERPAKT.
er
=
den in ons eigen land.
bi
PRODUCTIEPROCES
Voor Quality & Organization Manager Tim
Zwijsen kent het productieproces van hun kof-
fie geen geheimen meer: “De koffie wordt nooit
blootgesteld aan licht en lucht, om de kwaliteit van
de koffie te bewaren en te garanderen. De groene
koffiebonen komen bij ons aan vanuit de Antwerp-
se haven en worden daarna gebrand volgens een
complexe set van parameters die de smaak van de
koffie bepalen. Hoe donkerder de koffie, hoe 'ge-
brander’ de smaak, hoe lichter de koffie eruitziet,
An
Eel
hoe meer de aroma's eruit springen. Na het bran-
=
en
den wordtde koffie gemalen”
jn
'g
à
GETEST EN GOEDGEKEURD
\
Alseen van de weinige koffiebranders in België
RCE
heeft Beyers een eigen labo om de verschillende
wi
kwaliteitscontroles uitte voeren. Er gebeuren zo'n
ii
2
a
5tot 6 controles gedurende het hele proces, zoals
het nemen van een staal van de groene koffie,
ergen.
een infraroodmeting van de kleur van de koffie,
1:
aA
A
infraroodcamera's die de vochtigheidsgraad langs
62 | SEAL [lente 2020