Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Carrefour Folder 21.04.2020

Hier is pagina 62 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62

ea a Ë Fe N ee x, AS En 3 HETBEWERKINGSPROCES VAN DE uE Tg Pe“ u KONT AAN BI DEBRANDERIJ, kl ==, LS CRE LOUE UE ] Ei GEMALEN. NE = ME ae CS Fe C7 A n (} CA u 7 ke A nd Là SE À À À Der De | Ja Ee ET Cu À > xv SAN — ‘GROENE KOFFIE WORDT VOLGENS HET Het hoeft niet te verwonderen dat Carrefour bij "UST-N-TIME PRINCIPE und, Beyersgingaankloppen voor de gemalen koffie van AANGEVOERD UIT DE te hun eigen merk: de koffiebrander werd opgericht ANTWERPSE HAVEN Re EN DAARNA ze ld in 1880 en kan dus bogen op een jarenlange traditie VOLAUTOMATISCH wd dre LE in het malen en branden van koffie van uitmun- VERWERKT. HAHET wa DE tende kwaliteit. Bovendien is Carrefour één vande BRANDEN EN HET MALEN WORDT DE pe 5E weinige retailers in België die haar koffie laat bran- KOFFIE VERPAKT. er = den in ons eigen land. bi PRODUCTIEPROCES Voor Quality & Organization Manager Tim Zwijsen kent het productieproces van hun kof- fie geen geheimen meer: “De koffie wordt nooit blootgesteld aan licht en lucht, om de kwaliteit van de koffie te bewaren en te garanderen. De groene koffiebonen komen bij ons aan vanuit de Antwerp- se haven en worden daarna gebrand volgens een complexe set van parameters die de smaak van de koffie bepalen. Hoe donkerder de koffie, hoe 'ge- brander’ de smaak, hoe lichter de koffie eruitziet, An Eel hoe meer de aroma's eruit springen. Na het bran- = en den wordtde koffie gemalen” jn 'g à GETEST EN GOEDGEKEURD \ Alseen van de weinige koffiebranders in België RCE heeft Beyers een eigen labo om de verschillende wi kwaliteitscontroles uitte voeren. Er gebeuren zo'n ii 2 a 5tot 6 controles gedurende het hele proces, zoals het nemen van een staal van de groene koffie, ergen. een infraroodmeting van de kleur van de koffie, 1: aA A infraroodcamera's die de vochtigheidsgraad langs 62 | SEAL [lente 2020

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62