Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ea

a

Ë

Fe

N

ee

x,

AS

En

3

HETBEWERKINGSPROCES VAN DE

uE Tg

Pe“

u

KONT AAN BI DEBRANDERIJ,

kl

==,

LS

CRE LOUE UE

]

Ei

GEMALEN.

NE

=

ME

ae

CS

Fe

C7

A

n

(}

CA

u

7

ke

A

nd



SE À À

À

Der

De |

Ja

Ee

ET

Cu

À

>

xv

SAN



‘GROENE KOFFIE

WORDT VOLGENS HET

Het hoeft niet te verwonderen dat Carrefour bij

"UST-N-TIME

PRINCIPE

und,

Beyersgingaankloppen voor de gemalen koffie van

AANGEVOERD UIT DE

te

hun eigen merk: de koffiebrander werd opgericht

ANTWERPSE HAVEN

Re

EN DAARNA

ze

ld

in 1880 en kan dus bogen op een jarenlange traditie

VOLAUTOMATISCH

wd

dre

LE

in het malen en branden van koffie van uitmun-

VERWERKT. HAHET

wa

DE

tende kwaliteit. Bovendien is Carrefour één vande

BRANDEN EN HET

MALEN WORDT DE

pe

5E

weinige retailers in België die haar koffie laat bran-

KOFFIE VERPAKT.

er

=

den in ons eigen land.

bi

PRODUCTIEPROCES

Voor Quality & Organization Manager Tim

Zwijsen kent het productieproces van hun kof-

fie geen geheimen meer: “De koffie wordt nooit

blootgesteld aan licht en lucht, om de kwaliteit van

de koffie te bewaren en te garanderen. De groene

koffiebonen komen bij ons aan vanuit de Antwerp-

se haven en worden daarna gebrand volgens een

complexe set van parameters die de smaak van de

koffie bepalen. Hoe donkerder de koffie, hoe 'ge-

brander’ de smaak, hoe lichter de koffie eruitziet,

An

Eel

hoe meer de aroma's eruit springen. Na het bran-

=

en

den wordtde koffie gemalen”

jn

'g

à

GETEST EN GOEDGEKEURD

\

Alseen van de weinige koffiebranders in België

RCE

heeft Beyers een eigen labo om de verschillende

wi

kwaliteitscontroles uitte voeren. Er gebeuren zo'n

ii

2

a

5tot 6 controles gedurende het hele proces, zoals

het nemen van een staal van de groene koffie,

ergen.

een infraroodmeting van de kleur van de koffie,

1:

aA

A

infraroodcamera's die de vochtigheidsgraad langs

62 | SEAL [lente 2020