Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

|

;

een

ruit

aar

roente.Le hoort

bij de grote familie

eucurbitaceae

zoals komkommer,

Pompoen en

u

! watermeloen.

2

>» *

Gazpacho van meloen

Kies heerlijk geurige en

met krokante prosciutto

zware exemplaren (de

4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 5 min - Makkelijk -€

signalen dat ze lekker

zoet zijn) met een gebar-

2 meloenen (lanteloep) | 1 komkom-

sten steeltje. Tel ook de

mer | lente-uitjes 1250 gkersto-

de wijnazijn, de olijfolie en de

‘partjes’ (strepen) na. Een

cayennepeper. Mix tot een gladde

maten 2 teentjes knoflook |een paar

massa, breng eventueel op smaak

goede meloen heeft er

blaadjes basilicum | 3 el rodewijnazijn

vaak 10. Hoe duidelijker

12el olijfolie + om te serveren| 1

met zout en peper en zet in de

ze zich aftekenen, hoe

koelkast

‘snuifje cayennepeper |4 sneden

‘smakelijker. Bewaar een

prosciutto |zout, peper

meloen niet in de koel-

(@) Rooster de sneden prosciutto

op een hoog vuur aan beide kan-

kast: haar sterke geur zou

@ Schilde meloenen en de

ten krokant in een braadpan. Laat

kunnen overslaan naar al

het andere voedsel.

komkommer, verwijder de pitten

ze kort uitlekken op keukenpapier.

en snij het vruchtvlees in keine

Ka

blokjes. Hak de lente-uitjes fijn.

@) verdeel de gazpacho over

bowis en bestrooi met de rest van

Halveer de kerstomaten. Pel en

pers de knoflook. Meng de

de lente-ui en van de komkom-

300KCAL

PERPORTE

mer. Verkruimel er de prosciutto,

"

Sven

knoflook met de tomaten, de

36 6KODLRVDRATEN

blokjes meloen, de helft van de

over, besprenkel met een scheutje

Assunms

olifolie en serveer.

Ages

lente-ui, de helft van de blokjes

TGEMITTEN

komkommer, het basilicum,

nr

Rs

Carrefour Food Magazine | zomer 2021 9