Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Carrefour Folder 28.06.2021

Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 9

1 | ; een ruit aar roente.Le hoort bij de grote familie eucurbitaceae zoals komkommer, Pompoen en u ! watermeloen. 2 >» * Gazpacho van meloen Kies heerlijk geurige en met krokante prosciutto zware exemplaren (de 4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 5 min - Makkelijk -€ signalen dat ze lekker zoet zijn) met een gebar- 2 meloenen (lanteloep) | 1 komkom- sten steeltje. Tel ook de mer | lente-uitjes 1250 gkersto- de wijnazijn, de olijfolie en de ‘partjes’ (strepen) na. Een cayennepeper. Mix tot een gladde maten 2 teentjes knoflook |een paar massa, breng eventueel op smaak goede meloen heeft er blaadjes basilicum | 3 el rodewijnazijn vaak 10. Hoe duidelijker 12el olijfolie + om te serveren| 1 met zout en peper en zet in de ze zich aftekenen, hoe koelkast ‘snuifje cayennepeper |4 sneden ‘smakelijker. Bewaar een prosciutto |zout, peper meloen niet in de koel- (@) Rooster de sneden prosciutto op een hoog vuur aan beide kan- kast: haar sterke geur zou @ Schilde meloenen en de ten krokant in een braadpan. Laat kunnen overslaan naar al het andere voedsel. komkommer, verwijder de pitten ze kort uitlekken op keukenpapier. en snij het vruchtvlees in keine Ka blokjes. Hak de lente-uitjes fijn. @) verdeel de gazpacho over bowis en bestrooi met de rest van Halveer de kerstomaten. Pel en pers de knoflook. Meng de de lente-ui en van de komkom- 300KCAL PERPORTE mer. Verkruimel er de prosciutto, " Sven knoflook met de tomaten, de 36 6KODLRVDRATEN blokjes meloen, de helft van de over, besprenkel met een scheutje Assunms olifolie en serveer. Ages lente-ui, de helft van de blokjes TGEMITTEN komkommer, het basilicum, nr Rs Carrefour Food Magazine | zomer 2021 9

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 9