Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
|
;
een
ruit
aar
roente.Le hoort
bij de grote familie
eucurbitaceae
zoals komkommer,
Pompoen en
u
! watermeloen.
2
>» *
Gazpacho van meloen
Kies heerlijk geurige en
met krokante prosciutto
zware exemplaren (de
4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 5 min - Makkelijk -€
signalen dat ze lekker
zoet zijn) met een gebar-
2 meloenen (lanteloep) | 1 komkom-
sten steeltje. Tel ook de
mer | lente-uitjes 1250 gkersto-
de wijnazijn, de olijfolie en de
‘partjes’ (strepen) na. Een
cayennepeper. Mix tot een gladde
maten 2 teentjes knoflook |een paar
massa, breng eventueel op smaak
goede meloen heeft er
blaadjes basilicum | 3 el rodewijnazijn
vaak 10. Hoe duidelijker
12el olijfolie + om te serveren| 1
met zout en peper en zet in de
ze zich aftekenen, hoe
koelkast
‘snuifje cayennepeper |4 sneden
‘smakelijker. Bewaar een
prosciutto |zout, peper
meloen niet in de koel-
(@) Rooster de sneden prosciutto
op een hoog vuur aan beide kan-
kast: haar sterke geur zou
@ Schilde meloenen en de
ten krokant in een braadpan. Laat
kunnen overslaan naar al
het andere voedsel.
komkommer, verwijder de pitten
ze kort uitlekken op keukenpapier.
en snij het vruchtvlees in keine
Ka
blokjes. Hak de lente-uitjes fijn.
@) verdeel de gazpacho over
bowis en bestrooi met de rest van
Halveer de kerstomaten. Pel en
pers de knoflook. Meng de
de lente-ui en van de komkom-
300KCAL
PERPORTE
mer. Verkruimel er de prosciutto,
"
Sven
knoflook met de tomaten, de
36 6KODLRVDRATEN
blokjes meloen, de helft van de
over, besprenkel met een scheutje
Assunms
olifolie en serveer.
Ages
lente-ui, de helft van de blokjes
TGEMITTEN
komkommer, het basilicum,
nr
Rs
Carrefour Food Magazine | zomer 2021 9