Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ex ar od

u

+

Le.

Regenboogsalade

en

met pikante saus

ee

Fa

5

4

4 personen - Voorbereiding 20 min

ES di

- Bereiding 15 min - Makkelijk - €

;,

vr

|

®

Agroene paprika

ITS

j

wo

=

+

Agele paprika

SN

Arode paprika

ESS

Eee

Le A

200 g rode kool

2wortelen

"Ms

1bosje radijzen

Des

en

Amango

Be

150 g tomaten in diverse Heuren

af

à

à

Ahandvol gepelde pistaches

Le

handvol verse munt

{

Ahandvol verse oregano

2maïskolven

tel zoete chilisaus

cf

£ 4

tf

4el mayonaise

ne

Atltabasco



ds

Aellimoensap

ms

Pi

olijfolie

zout, peper

@) verwijder de zaadjes uit de papri-

kj

l

N

42,

ee

Ka en snij het vruchtvlees in reepjes.

AN

Snij de rode kool heel fijn. Schilde

sl

4

>

wortelen en snij ze (met een mes of een

x

&

spiraalsnijder)in lange dunne inten.

Was de radijzen en snij ze in stukjes.

Schil de mango en snij het vruchtvlees

qr

in kleine blokjes. Snij de tomaten in

4

3

4

an,

$

stukken. Hak de pistaches grof. Snipper

4

‘de munt en de oregano.

In

Fa

3

ig

(© Borstel olifolie over de maiskolven

Pp

ENS

eh kruid ze met zout en peper. Gril ze

.

ongeveer 12 min in een grillpan en draai

ws

ze regelmatig om. Maak daama de

>

maïskorrels los met een scherp mes.

Re

vB

(® Meng de chilisaus met de mayonai-

se en de tabasco en breng op smaak

met limoensap. Verdeel alle groenten

N

WE,

Er

en de mango over een grote serveer-

6

5

2a

Le

schaal en kruid met zout en peper.

1

Bestrooi de salade met de pistaches

Ah

en de verse kruiden. Nappeer met een

4A

beetje van de pikante saus en serveer

wi

A

de rest er apart bij

rak

=

pen

PER PORTIE

u

en

©

227 KL

ie

zu

1S6VETIEn

&

Enk

236 SUKERS

286 KDOLMMDRATEN

Da:

nswmas

SAGEmTEn

5)

EEn

FF

20 Carrefour Food Magazine | zomer 2!

ar

B,

rie

cn