Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lenterolletjes

in pasteltinten

14

ag

Gak

4 personen - Voorbereiding 15 min

Makkelijk-€

300 gquinoa | 2 minikomkommers |

2bieten |8 bladeren Little Gem sla | 8 rjst-

| À

vellen |1 bosje koriander |1 bosje munt |

8

Ln

4 bakje groentekiemen |zout, peper

|

m.

(© Spoel de quinoa en kook hem in

2

water volgens de aanwijzingen op de

?

verpakking. Snij de komkommers en de

bieten in heel dunne sneetjes. Spoel de

?

sla en droog hem goed.

Giet 21 lauw water in een grote

ne

mengkom. Dompel er elk ijstvel 10

seconden in. Laat uitlekken en leg op

een schone keukenhanddoek. Leg

op elk vel 2 sneetjes biet en 1 blad sla.

un

mr"

Voeg quinoa, komkommer, een plukje

koriander en groentekiemen toe.

Maro

@) plooi de uiteinden van het rjstvel

over de vulling, plooi dan de zijranden

naar binnen en rol strak op. Leg de rol.

letjes naast elkaar op een serveerschaal

Tajine van saffraankip met artisjokken en olijven

(ze mogen elkaar niet raken). Dek af

met een vochtige handdoek en bewaar

6 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 1u 10- Makkelijk -€

tot gebruik in de koelkast.

2 uien | {dikke tomaat |

(® Pel de uien en de tomaat en snij ze apart in grove

2aardappelen|

stukken. Schil de aardappelen en snij ze in vieren. Was de

Het

erecht

wordt no‘

V2 bosje koriander!

koriander en de peterselie, leg wat opzij voor de afwerking

4/2 bosje bladpeterselie |

en hak de rest fijn.

zapome

8

doen als je

el olijfolie |

Fer

ieten



6 kippenbillen | 4/2 # kurkuma |

Verhit de olijfolie in een tajine of een stoofpan. Bak

HUTRSCORE

®

S96SUKERS

12 tl gemberpoeder |1 4 verse

de kippenbillen goudbruin met de uien, de koriander, de

BAGVEZLS

bladpeterselie, de kurkuma, het gemberpoeder, de verse

GEMTTEN

7e ruikt,

gember, geraspt 1 laurierblad |

enkele saffraandraadjes

gember, het laurierblad, de saffraan, zout en peper. Meng

alles zorgvuldig en voeg de stukken tomaat toe. Dek af en

150 g diepvrieserwten | 2

Ir

gegrilde artisjokharten 150 9

laat 5 min sudderen. Voeg dan de aardappelen en ongeveer

zwarte olijven, ontpit |

100 ml water toe, dek opnieuw af en laat op een laag vuur

55 min sudderen.

KG

1gekonfijte citroen

4

di

zout, peper

@) Laat de erwten ontdooien. Get de artisjokken af en

;

laat ze uitlekken. Snij ze in tweeën. Voeg de erwten, de

en

PERPORTE

artisjokharten en de olijven toe en laat 5 min meesudderen.

295KCAL

neareren

Sni.de gekonfite citroen in stukken en schik ze bij de tajine.

13 6KOOLHYDRATEN

ROTE

18 6SUKERS

Decoreer met blaadjes peterselie en koriander en serveer

Sn6vaas

meteen.

®

33GENMTTEN

Ee

à

62 Carrefour Food Magazine | zomer 2021

pr

Ni