Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voor verstokte vleeseters
Geroosterd vlees, voor carnivoren is dat een must op de BBQ! Maar heb wat geduld.
Het vlees wordt zoveel malser en sappiger als je het eerst een poosje laat marineren.
voor je het op de rooster legt.
Oek
3
heerlijk
makkelij
RL
gegrilde
marin
es
at
Paprika's.
Om vlees meer smaakte
geven en malser te maken.
Voor de
ne
gewenste
malsheid,
qi
Ei
wer
marineer je
het vlees
el
in een
#1
marinade
Le
met verse
kruiden en
MARINADE MET VERSE
bt
KRUIDEN EN KNOFLOOK
knoflook.
Pel en snipper 1 teentje
,
knoflook. Snipper 1 handvol
bladpeterselie en 1 handvol
bieslook. Meng alles met 5 el
3
olijfolie en kruid met zout en
1
4
peper.
FW
? | Tagliata
van rundsvlees
4
Voorbereiding 10 min
Rusten 40 min
tp
Makkelijk - €€
Mr
OOSTERSE MARINADE
ed
My
4 kg rundsviees | 4 el olijfolie |
MET LIMOEN
100 grucola | 100 g gedroogde to-
Rasp de zeste van 1limoen
maten | 100 g Parmezaanschifers |
re
en pers hem uit. Meng 2 el
el
grof zeezout | zout, peper
oestersaus, 2 el sojasaus
ed
en fel vissaus. Voeg 1el
(Has het vlees 30 min
rietsuiker, de zeste en het
op voorhand uit de koelkast
Kruid het met zouten peper en
limoensap toe. Meng goed.
if
besprenkel met olijfolie.
@) Rooster het vlees ongeveer
524 KCAL
PERPORTE
3 min per kant op de barbecue.
Leg het vervolgens op een
‘À
5,96 KOOLAYORATEN
|
546SUKES
schaal en bedek met een vel
8
08 GVEELS
SAGENITTEN
bakpapier of aluminiumfolie.
Laat zo 5 à 10 min rusten.
@ Sni het viees in dunne
reepjes en versier met rucola en
MARINADE MET
“Eenvoud is goed,
gedroogde tomaten. Bestrooi
KETCHUP EN HONING
met grof zeezout en de Parme-
maar vooral intens
Meng goed 3 el ketchup,
zaanschifers.
2el sojasaus, 2 el honing,
1snuifje zout, 1snuifje
lekker?”
cayennepeper.
AA Carrefour Food Magazine | zomer 2021