Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voor verstokte vleeseters

Geroosterd vlees, voor carnivoren is dat een must op de BBQ! Maar heb wat geduld.

Het vlees wordt zoveel malser en sappiger als je het eerst een poosje laat marineren.

voor je het op de rooster legt.

Oek

3

heerlijk

makkelij

RL

gegrilde

marin

es

at

Paprika's.

Om vlees meer smaakte

geven en malser te maken.

Voor de

ne

gewenste

malsheid,

qi

Ei

wer

marineer je

het vlees

el

in een

#1

marinade

Le

met verse

kruiden en

MARINADE MET VERSE

bt

KRUIDEN EN KNOFLOOK

knoflook.

Pel en snipper 1 teentje

,

knoflook. Snipper 1 handvol

bladpeterselie en 1 handvol

bieslook. Meng alles met 5 el

3

olijfolie en kruid met zout en

1

4

peper.

FW

? | Tagliata

van rundsvlees

4

Voorbereiding 10 min

Rusten 40 min

tp

Makkelijk - €€

Mr

OOSTERSE MARINADE

ed

My

4 kg rundsviees | 4 el olijfolie |

MET LIMOEN

100 grucola | 100 g gedroogde to-

Rasp de zeste van 1limoen

maten | 100 g Parmezaanschifers |

re

en pers hem uit. Meng 2 el

el

grof zeezout | zout, peper

oestersaus, 2 el sojasaus

ed

en fel vissaus. Voeg 1el

(Has het vlees 30 min

rietsuiker, de zeste en het

op voorhand uit de koelkast

Kruid het met zouten peper en

limoensap toe. Meng goed.

if

besprenkel met olijfolie.

@) Rooster het vlees ongeveer

524 KCAL

PERPORTE

3 min per kant op de barbecue.

Leg het vervolgens op een

‘À

5,96 KOOLAYORATEN

|

546SUKES

schaal en bedek met een vel

8

08 GVEELS

SAGENITTEN

bakpapier of aluminiumfolie.

Laat zo 5 à 10 min rusten.

@ Sni het viees in dunne

reepjes en versier met rucola en

MARINADE MET

“Eenvoud is goed,

gedroogde tomaten. Bestrooi

KETCHUP EN HONING

met grof zeezout en de Parme-

maar vooral intens

Meng goed 3 el ketchup,

zaanschifers.

2el sojasaus, 2 el honing,

1snuifje zout, 1snuifje

lekker?”

cayennepeper.

AA Carrefour Food Magazine | zomer 2021