Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.

Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 44
Voor verstokte vleeseters Geroosterd vlees, voor carnivoren is dat een must op de BBQ! Maar heb wat geduld. Het vlees wordt zoveel malser en sappiger als je het eerst een poosje laat marineren. voor je het op de rooster legt. Oek 3 heerlijk makkelij RL gegrilde marin es at Paprika's. Om vlees meer smaakte geven en malser te maken. Voor de ne gewenste malsheid, qi Ei wer marineer je het vlees el in een #1 marinade Le met verse kruiden en MARINADE MET VERSE bt KRUIDEN EN KNOFLOOK knoflook. Pel en snipper 1 teentje , knoflook. Snipper 1 handvol bladpeterselie en 1 handvol bieslook. Meng alles met 5 el 3 olijfolie en kruid met zout en 1 4 peper. FW ? | Tagliata van rundsvlees 4 Voorbereiding 10 min Rusten 40 min tp Makkelijk - €€ Mr OOSTERSE MARINADE ed My 4 kg rundsviees | 4 el olijfolie | MET LIMOEN 100 grucola | 100 g gedroogde to- Rasp de zeste van 1limoen maten | 100 g Parmezaanschifers | re en pers hem uit. Meng 2 el el grof zeezout | zout, peper oestersaus, 2 el sojasaus ed en fel vissaus. Voeg 1el (Has het vlees 30 min rietsuiker, de zeste en het op voorhand uit de koelkast Kruid het met zouten peper en limoensap toe. Meng goed. if besprenkel met olijfolie. @) Rooster het vlees ongeveer 524 KCAL PERPORTE 3 min per kant op de barbecue. Leg het vervolgens op een ‘À 5,96 KOOLAYORATEN | 546SUKES schaal en bedek met een vel 8 08 GVEELS SAGENITTEN bakpapier of aluminiumfolie. Laat zo 5 à 10 min rusten. @ Sni het viees in dunne reepjes en versier met rucola en MARINADE MET “Eenvoud is goed, gedroogde tomaten. Bestrooi KETCHUP EN HONING met grof zeezout en de Parme- maar vooral intens Meng goed 3 el ketchup, zaanschifers. 2el sojasaus, 2 el honing, 1snuifje zout, 1snuifje lekker?” cayennepeper. AA Carrefour Food Magazine | zomer 2021
Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 44