Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

4

“foodacter

nd

3

hypercreatieveling in dienst van de

landbouw van morgen

4"

Wie is Steven Beckers?

-—. B

Steven is de stichter van de

is ook een

BIGH-boerderij. Hi

Samen met

yisionaire architecte

een gemotiveerd team dat zijn

Ef

Passie deelt, ontwikkelt hij duur-

zame landbouw in de stad.

00e ©

Pie

A

Boerde

rij in

If

ze

Si

het hart van

4



SR

Yr

=p

zes

de stad

Groenten en verse kruiden, geteeld midden de

so

Gr

stad? Forellen gekweekt op een Brussels dak? Dat

TT

is BIGH, een stadsboerderij waar alles draait rond

=

duurzame voeding, op de site van de Abattoirs

van Anderlecht. Een revolutionair concept dat

Carrefour al van bij het begin beviel.

De BIGH-boerderi - Building Integrated Greenhouses - is een aquaponische

boerderij Het is het geesteskind van Steven Beckers, een gerenommeerde, visio-

naire engepassioneerde architect. De boerderij ligt in het hart van de hoofdstad.

==

op het dak van Foodmet, een voedingshal die deel uitmaakt van de welbekende

site van de Abattoirs van Anderlecht. Het concept: duurzame landbouw ontwik

keleninsteden. Een idee dat onmiddellijk in de smaak viel bij Carrefour. “Van bij

de lancering van de boerderij heeft Carrefour bij ons verse kruiden gekocht”,

verduidelijkt Jens De Laet, verkoop-en marketingverant woordelijke. “Vandaag

leveren we aan 25 Carrefour-winkels in en rond Brussel, vooral verse kruiden

maar ook tomaten, inhet seizoen. Die regelmatige samenwerking is belangrijk

er

voor ons. Het ondersteunt de werking van ons project”

38 Carrefour Food Magazine | zomer 2021