Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
4
“foodacter
nd
3
hypercreatieveling in dienst van de
landbouw van morgen
4"
Wie is Steven Beckers?
-—. B
Steven is de stichter van de
is ook een
BIGH-boerderij. Hi
Samen met
yisionaire architecte
een gemotiveerd team dat zijn
Ef
Passie deelt, ontwikkelt hij duur-
zame landbouw in de stad.
00e ©
Pie
A
Boerde
rij in
If
ze
Si
het hart van
4
€
SR
Yr
=p
zes
de stad
Groenten en verse kruiden, geteeld midden de
so
Gr
stad? Forellen gekweekt op een Brussels dak? Dat
TT
is BIGH, een stadsboerderij waar alles draait rond
=
duurzame voeding, op de site van de Abattoirs
van Anderlecht. Een revolutionair concept dat
Carrefour al van bij het begin beviel.
De BIGH-boerderi - Building Integrated Greenhouses - is een aquaponische
boerderij Het is het geesteskind van Steven Beckers, een gerenommeerde, visio-
naire engepassioneerde architect. De boerderij ligt in het hart van de hoofdstad.
==
op het dak van Foodmet, een voedingshal die deel uitmaakt van de welbekende
site van de Abattoirs van Anderlecht. Het concept: duurzame landbouw ontwik
keleninsteden. Een idee dat onmiddellijk in de smaak viel bij Carrefour. “Van bij
de lancering van de boerderij heeft Carrefour bij ons verse kruiden gekocht”,
verduidelijkt Jens De Laet, verkoop-en marketingverant woordelijke. “Vandaag
leveren we aan 25 Carrefour-winkels in en rond Brussel, vooral verse kruiden
maar ook tomaten, inhet seizoen. Die regelmatige samenwerking is belangrijk
er
voor ons. Het ondersteunt de werking van ons project”
38 Carrefour Food Magazine | zomer 2021