Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Carrefour Folder 28.06.2021

Hier is pagina 63 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 63

ROND DEWEREEN: = En En z aa no \ be, Ç IN Je ÿ | Aer \ sy En Et A 4 vu x = En — = lies Fa À. lers zoeter? Di 4 a à Voeg ep het einde N z HER “ een beetje a honing toe aan de 4 A stukjes gegrilde ‘ananas: | x ; 1} ve FR es EE = ÿ 0 zt F 4 Es Gegrilde ananas met pittige BBQ-saus 4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 40 min - Makkelijk - € V2uil teentje knoflook | @) Snipper de ui en de knoflook Maak de BBQ-saus: los het @) kookderijst volgens de Arode paprika | 1 stengel bleeksel- maiszetmeel op in 2 el water. fn. Snij de rode paprika, de sel- aanwijzingen op de verpakking. derij | 1 wortel | 1 verse ananas | derij en de wortel in kleine blok- Breng in een kookpan alle andere Leg de lege halve ananassen op 2 pepertjes! 1el Madrascurry | 1tl jes. Snij de ananas in de lengte in ingrediënten voor de saus op een de barbecue en gril ze zachtjes. geraspte gember | 100 g volkoren- tweeën, snij er het vruchtvlees uit hoog vuur. aan de kook. Zet het Vul ze met de rijst en de gegrilde rijst| olijfolie |zout, zwarte peper en snij het in blokjes. Verhit 2 el vuur laag en laat al roerend 10 à ananasblokjes. Bestrooi met de olijfolie in een braadpan en fruit 15 min sudderen. Voeg het papje fijngehakte peterselie en serveer VOOR DE BBG.SAUS de ui en de knoflook. Voeg de met maiszetmeel toe en laat de met de BBQ-saus er apart bi 2 el maiszetmeel |200 mi vers saus tot de gewenste dikte indik- blokjes paprika, selderij en wortel ‘ananassap | 150 g bruine suiker 11 toe en laat op een laag vuur ken. Rol alle stukken ananas door teentje knoflook |2 el Worcester. sudderen. Voeg de 2 pepertjes dit mengsel, leg ze op een schaal shiresaus | 150 ml zoete sojasaus _ EN PERPORTIE in hun geheel, de Madrascurry en en gril ze op de barbecue tot ze ACL 1 chiliviokken | 4/2 el uienpoeder | de gember toe en kruid met zout mals en goudgeel zijn | 636 verre bladpeterselie | 1snuifje zout ® 57 GSUKERS sn ckoOLMTDRATEN en peper. Laat al roerend verder WUTRESCORE Asus sudderen, B® 656 mma Carrefour Food Magazine | zomer 2021 63

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 63