Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ROND DEWEREEN:

=

En

En

z

aa

no

\

be,

Ç

IN

Je

ÿ

|

Aer

\

sy

En

Et

A

4

vu

x

=

En



=

lies

Fa

À.

lers zoeter?

Di

4

a

à

Voeg ep het einde

N

z

HER



een beetje

a

honing toe aan de

4

A

stukjes gegrilde

‘ananas:

|

x

;

1}

ve

FR

es

EE

=

ÿ

0

zt

F

4

Es

Gegrilde ananas met pittige BBQ-saus

4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 40 min - Makkelijk - €

V2uil teentje knoflook |

@) Snipper de ui en de knoflook

Maak de BBQ-saus: los het

@) kookderijst volgens de

Arode paprika | 1 stengel bleeksel-

maiszetmeel op in 2 el water.

fn. Snij de rode paprika, de sel-

aanwijzingen op de verpakking.

derij | 1 wortel | 1 verse ananas |

derij en de wortel in kleine blok-

Breng in een kookpan alle andere

Leg de lege halve ananassen op

2 pepertjes! 1el Madrascurry | 1tl

jes. Snij de ananas in de lengte in

ingrediënten voor de saus op een

de barbecue en gril ze zachtjes.

geraspte gember | 100 g volkoren-

tweeën, snij er het vruchtvlees uit

hoog vuur. aan de kook. Zet het

Vul ze met de rijst en de gegrilde

rijst| olijfolie |zout, zwarte peper

en snij het in blokjes. Verhit 2 el

vuur laag en laat al roerend 10 à

ananasblokjes. Bestrooi met de

olijfolie in een braadpan en fruit

15 min sudderen. Voeg het papje

fijngehakte peterselie en serveer

VOOR DE BBG.SAUS

de ui en de knoflook. Voeg de

met maiszetmeel toe en laat de

met de BBQ-saus er apart bi

2 el maiszetmeel |200 mi vers

saus tot de gewenste dikte indik-

blokjes paprika, selderij en wortel

‘ananassap | 150 g bruine suiker 11

toe en laat op een laag vuur

ken. Rol alle stukken ananas door

teentje knoflook |2 el Worcester.

sudderen. Voeg de 2 pepertjes

dit mengsel, leg ze op een schaal

shiresaus | 150 ml zoete sojasaus

_

EN

PERPORTIE

in hun geheel, de Madrascurry en

en gril ze op de barbecue tot ze

ACL

1 chiliviokken | 4/2 el uienpoeder |

de gember toe en kruid met zout

mals en goudgeel zijn

|

636 verre

bladpeterselie | 1snuifje zout

®

57 GSUKERS

sn ckoOLMTDRATEN

en peper. Laat al roerend verder

WUTRESCORE

Asus

sudderen,



656 mma

Carrefour Food Magazine | zomer 2021

63