Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

index

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

000

DRANKEN EN HAPJES

‘Artisjokken met geitenkaas en tijm.

57

Blini's met gemarineerde gerookte zalmen.

*Schrijf je in op onze

Maak tijd voor jezelf,

wasabimayonaise…

newsletter op

Mocktailmet abrikozen en citrusfruit.

dan zorgen wij voor

5

WWW.CARREFOUR.BE

je boodschappen.

Paloma tequila met pompelmoes.

Watermeloenmojit

VOORGERECHTEN

+Deel je heerlijke ideeen

+

6e

®

Carrefour

‘Gazpacho van meloen met

met de hashtag

Carmen Corton

=

krokante prosciutto …

Geroosterdeartisjokken met citroen-aiol

#FOODACTER

WWW.CARREFOUR.BE

Lenterolletjes in pasteltinten.

Scampispiesjes met kokos en limoen …

formatie

BIJGERECHTEN

Voeding:

Vragen over de producten van Carrefour?

Marinade metketchupen honing..

Om je beter te informeren, vind je naast elk

Marinade met verse kruiden en knoflook.

Neem contact op met de klantendienst op het gratis

Oosterse marinade met limoen.

recept de voedingswaarden en verklarende

nummer 08009101.

symbolen.

Salade met gegrilde watermeloen.

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op

‘Traditionele aardappelen in de schil

papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Recepten op basis van producten die wel

‘Vinaigrette met frambozen en rozemarij

met gluten

Vinaigrette met pesto.

of geen ‘natuurlijke’ guten bevatten.

De producten voorgesteld in de advertenties ende

‘Watermeloen met pinda'sen

Controleer niettemin de ingredêntenlijt

publireportages zjn beschikbaar zolang het

‘Thaise dressing.

|

zonder gluten ®

opde verpakking.

assortiment wordt angeboden.

HOOFDGERECHTEN

Recepten op basis van producten die wel

Alle prijzen vermeld in it magazine zjn indicatief

Brochettes van gegrilde perziken en

dierlijke melk

of geen ‘natuurlijke melk’ bevatten.

finduske Recupel) en geldig allen in België bij

10

zonder

Controleer niettemin de ingrediäntenlit

Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour

gehakt met huisgemaakte tzatziki.

dierlijke melk

opde verpakking.

marketen express, ot 5 augustus 2021. Onder

‘Cannelloni met aubergines en spinazie.

„60

voorbehoud van drukfouten.

Courgettespaghetti,

waterkerspestoen verse geitenkaas

Niet-voedingsproducten (accessoires, games,

Duivelse mosselen...

veggie Recepten die geen of wel dierlijk lees

bevatten, Controleer niettemin de

cultuur mode) zijn verrigbaarn de meeste

Fideuà uit Valencia.

Hypermarkten Carefour Zolang de voorraad strekt.

Gegrilde ananas met pittige BBQ-saus..

niet veggie ® ingrediëntenijst op de verpakking.

Kleurrijke pizzamet broccolibodem.

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

Lamsvlees, couscoussalade.

NUTRI-SCORE

Een schaal van 5 Kleuren devoedngsmidde-

voorgesteld n ditmagezine zin verkrijgbaar inde.

Pitabroodje met warst...

Ierklasseertvolgens hun voedingswaarde, van

Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour

de gexondst in donkergroen (), tot producten

marketen buurtwikes express.

Regenboogsalade met pikante saus…

CEB

diejebeter beperkt gebuktin rood).

Ribbekes,koolsalade

Tolang de voorraad strekt.

Roodbaarspapillot op 1 Italiaans.

Spanakopita op zijn Grieks

Tagliata van rundsvlees.

‘Tajine van saffraankip met artisjokken.

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

ef

enolijven…

Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE

Vegan brochettemet falafels.

‘veggie brochette methalloumi

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke

Visballetjesmet appelkappeı

uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD

MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent

DESSERTS

Baer 0178301828 aren baert@camefour com = Een realisatie van waw propaganda be I samenwerking

‘Amandel-abrikoosbabka met kaneel

PEFC

Express ijsje.

met BeContent.be « Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Liià

Guetat Redactie Caroline Boeur, Hide Debsschop Els De Meyer, CHoë Saeys Patric Van Batele Nagelezen

Bu

Granité van watermeloen met kokosyoghurt 31

door Isabelle Latour, Lies Uyttenbroeck « Lay-out Claudia De Backer, Olnier Lomer, Ruth Vanhoutte « Werkten

Lstollys in 5kleuren .

23

Pruimentaart met honing en hazelnote:

meeaan dit nummer Alexandre Bibaut, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrikx,

Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux,

rukker Guilaume.