Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VISMENU
he
TRUC VAN
DE CHEF
14
Net als bij vlees is het
belangrijk dat vis kan
rusten voor je hem
bereidt. Haal hem 15
&
min vooraf uit de
koelkast en laat op
kamertemperatuur
komen. Door op die
manier een warmte-
schokte vermijden,
voorkom je een té
gebakken buitenkant
en een uitgedroogde
er
binenkant.
SLIMME TIP
Om je vis snel en ho-
mogeen te bakken zon-
der hem uitte drogen,
dek je de pan halfweg
de bereidingstijd af.
>
ZERO WASTE-TIP
WATERMELOEN-
Gooi de kop en graten
MoJITO
niet weg, maar gebruik
ze om zelf visfumet te
Heb
ranité
Granité van watermeloen
maken, En het vel?
over?
ks
K er een
Dep het goed droog
met kokosyoghurt
oek tai
vanl Snij
en dompel het
1/2 limoen in stukjes
30 seconden in hete
frituurolie. Of droog
4 personen
Snij de watermeloen in stukken en
en plet met
Voorbereiding 15 min verwijder de pitjes. Rasp de zeste van de
het in de oven, laat
Rusten 2u
6 blaadjes munt,
afkoelen en mix in de
limoen en pers de vrucht uit. Schil en rasp de
1 el rietsuiker en
Makkelijk -€
gember. Leg de watermeloen, de honing, het
blender. Resultaat:
60 ml ram. Schep
lekker zout met
500 g watermeloen + een
limoensap, de zeste en 2 el geraspte gember
zeesmaak!
in de kom van de keukenrobot en mix tot een
er de granité over
paar sneetjes voor de
afwerking
homogene massa
en vul aan met wat
VIND JE DE GEUR
1bio limoen
VAN VIS VIES?
@ Giet dit mengsel in een schaal en zet in
spuitwater.
2emgember
de diepvriezer. Woel na 30 min het mengsel
Met azijn, citroensap
geparfumeerde honing
los met een vork en zet terug in de diep-
of witte win neutrali-
een paar plukjes tijm
vriezer. Herhaal om de 30 min gedurende
seer je de geur. Of kies
400 mikokosyoghurt
2 u, tot de granité klaar is.
(EEE)
_
voor trage garing op
B OD®
lage temperatuur, dan
@) Giet de yoghurt in glazen en schep er
LS
royaal granit over. Decoreer met tijm en de
PER PORTIE 162KCAL 1296 VETTEN
1266 GKDOLMYDRATEN 1256 SUKERS
komt er geen enkel
AA GVEZEL 16,8 GENNTTEN
geurtje vrij.
extra sneetjes watermeloen.
Carrefour Food Magazine | zomer 2021 31