Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VISMENU

he

TRUC VAN

DE CHEF

14

Net als bij vlees is het

belangrijk dat vis kan

rusten voor je hem

bereidt. Haal hem 15

&

min vooraf uit de

koelkast en laat op

kamertemperatuur

komen. Door op die

manier een warmte-

schokte vermijden,

voorkom je een té

gebakken buitenkant

en een uitgedroogde

er

binenkant.

SLIMME TIP

Om je vis snel en ho-

mogeen te bakken zon-

der hem uitte drogen,

dek je de pan halfweg

de bereidingstijd af.

>

ZERO WASTE-TIP

WATERMELOEN-

Gooi de kop en graten

MoJITO

niet weg, maar gebruik

ze om zelf visfumet te

Heb

ranité

Granité van watermeloen

maken, En het vel?

over?

ks

K er een

Dep het goed droog

met kokosyoghurt

oek tai

vanl Snij

en dompel het

1/2 limoen in stukjes

30 seconden in hete

frituurolie. Of droog

4 personen

Snij de watermeloen in stukken en

en plet met

Voorbereiding 15 min verwijder de pitjes. Rasp de zeste van de

het in de oven, laat

Rusten 2u

6 blaadjes munt,

afkoelen en mix in de

limoen en pers de vrucht uit. Schil en rasp de

1 el rietsuiker en

Makkelijk -€

gember. Leg de watermeloen, de honing, het

blender. Resultaat:

60 ml ram. Schep

lekker zout met

500 g watermeloen + een

limoensap, de zeste en 2 el geraspte gember

zeesmaak!

in de kom van de keukenrobot en mix tot een

er de granité over

paar sneetjes voor de

afwerking

homogene massa

en vul aan met wat

VIND JE DE GEUR

1bio limoen

VAN VIS VIES?

@ Giet dit mengsel in een schaal en zet in

spuitwater.

2emgember

de diepvriezer. Woel na 30 min het mengsel

Met azijn, citroensap

geparfumeerde honing

los met een vork en zet terug in de diep-

of witte win neutrali-

een paar plukjes tijm

vriezer. Herhaal om de 30 min gedurende

seer je de geur. Of kies

400 mikokosyoghurt

2 u, tot de granité klaar is.

(EEE)

_

voor trage garing op

B OD®

lage temperatuur, dan

@) Giet de yoghurt in glazen en schep er

LS

royaal granit over. Decoreer met tijm en de

PER PORTIE 162KCAL 1296 VETTEN

1266 GKDOLMYDRATEN 1256 SUKERS

komt er geen enkel

AA GVEZEL 16,8 GENNTTEN

geurtje vrij.

extra sneetjes watermeloen.

Carrefour Food Magazine | zomer 2021 31