Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.

Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 31
VISMENU he TRUC VAN DE CHEF 14 Net als bij vlees is het belangrijk dat vis kan rusten voor je hem bereidt. Haal hem 15 & min vooraf uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Door op die manier een warmte- schokte vermijden, voorkom je een té gebakken buitenkant en een uitgedroogde er binenkant. SLIMME TIP Om je vis snel en ho- mogeen te bakken zon- der hem uitte drogen, dek je de pan halfweg de bereidingstijd af. > ZERO WASTE-TIP WATERMELOEN- Gooi de kop en graten MoJITO niet weg, maar gebruik ze om zelf visfumet te Heb ranité Granité van watermeloen maken, En het vel? over? ks K er een Dep het goed droog met kokosyoghurt oek tai vanl Snij en dompel het 1/2 limoen in stukjes 30 seconden in hete frituurolie. Of droog 4 personen Snij de watermeloen in stukken en en plet met Voorbereiding 15 min verwijder de pitjes. Rasp de zeste van de het in de oven, laat Rusten 2u 6 blaadjes munt, afkoelen en mix in de limoen en pers de vrucht uit. Schil en rasp de 1 el rietsuiker en Makkelijk -€ gember. Leg de watermeloen, de honing, het blender. Resultaat: 60 ml ram. Schep lekker zout met 500 g watermeloen + een limoensap, de zeste en 2 el geraspte gember zeesmaak! in de kom van de keukenrobot en mix tot een er de granité over paar sneetjes voor de afwerking homogene massa en vul aan met wat VIND JE DE GEUR 1bio limoen VAN VIS VIES? @ Giet dit mengsel in een schaal en zet in spuitwater. 2emgember de diepvriezer. Woel na 30 min het mengsel Met azijn, citroensap geparfumeerde honing los met een vork en zet terug in de diep- of witte win neutrali- een paar plukjes tijm vriezer. Herhaal om de 30 min gedurende seer je de geur. Of kies 400 mikokosyoghurt 2 u, tot de granité klaar is. (EEE) _ voor trage garing op B OD® lage temperatuur, dan @) Giet de yoghurt in glazen en schep er LS royaal granit over. Decoreer met tijm en de PER PORTIE 162KCAL 1296 VETTEN 1266 GKDOLMYDRATEN 1256 SUKERS komt er geen enkel AA GVEZEL 16,8 GENNTTEN geurtje vrij. extra sneetjes watermeloen. Carrefour Food Magazine | zomer 2021 31
Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 31