Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CEES

met pittige wasabi

HOE BEREID IK

VIS?

> Vis pocheren of

stoven in een bouillon

#7

heeft veel smaak, de vis

en de bouillon wisselen

Pes

hun aroma's uit.

Pad

» Bakken in de

iP

W

pan (meunière), in

boter of olie, geeft de

vis een mooie kleur

terwijl hij tegelijk mals

Kies bij

a8

B

voorkeur

blijft vanbinnen. Kies

hiervoor vissoorten die

Schotse of

stevig blijven, zoals

lerse gerookte |

tong, lotte, baars of

zalm. En

zalm.

probeer dit

» Vis in de oven, dat

ook eens met

is heel simpel, maar

het kan het vlees ook

gerookte forel.

uitdrogen. Gebruik

hiervoor dus liefst grote

vissen (kabeljauw,

heilbot) en dek de

Blini’s van bloemkool en courgette met gemarineerde

gerookte zalm en wasabimayonaise

schaal af, of verpak de

vissen tot papillotten.

4 personen - Voorbereiding 20

@D snij de gerookte zalm in sneet-

@) Rasp de zeste van de limoen

» Stomen is heel

min - Rusten 30 min - Bereiding

jes en de bloemkool in roosjes. Hak

en pers de vrucht uit. Meng de zes-

15 min Makkelijk - €€

gezond omdat je geen

de peterselie en het basilicum fijn

te en tel limoensap met de wasabi

vet gebruikt. Voor extra

Rasp de courgette en laat goed uit-

en de mayonaise. Zet opzij. Verhit

200 g gerookte zalm | 1 bloemkool

lekken. Pers de knoflook en snipper

smaak vervang je het

2el peterselie | 2el basilicum

een scheutje olijfolie in een braad-

klassieke water door

de lente-uitjes. Maak een marinade

pan en bak de blini's. Garneer elke

142 courgette |1 teentje knoflook |

met de fijngehakte dille, de mos-

bouillon of wijn.

3lente-uitjes | 8 el bloem |1ei 114

blini met een snede gemarineerde

terd, de suiker en een scheutje

gerookte zalm, een lepeltje wasabi

» Garen op lage

komijnpoeder 1 kerriepoeder

olijfolie. Laat hierin de sneden zalm

mayonaise en een plukje dille.

temperatuur (100°C)

lolijfolie |zout, peper

minstens 30 min marineren.

is een bereidingswijze

VOOR DE MARINADE

waardoor je de vis

@) stoom de bloemkoolroosjes 3

voorzichtig kan braden

2 el dille + 6 takjes voor de afwerking |

min. Leg ze in een kom en prak ze

2el milde mosterd 1 el suiker | olijfolie

‘en hem toch supermals

fijn met een vork. Voeg de bloem,

houden,

VOOR DE WASABIMAYONAISE

het ei, het komin- en kerriepoeder,

Alimoen | 1 el wasabi

de peterselie en basilicum, de cour

14 el mayonaise

gette, de knoflook en de lente-ui

Gm ©

toe. Kruid met zout en peper, meng

PER PORTIE 529 KCALI 34 GVETIEN

128 GKOOLIIDRATEN 116 SUIKERS

goed en vorm hier 6 koekjes van.

19,46 VEEIS 1 22GEINTEN

28 carrefour Food Magazine | zomer 2021