Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Carrefour Folder 28.06.2021

Hier is pagina 28 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 28

CEES met pittige wasabi HOE BEREID IK VIS? > Vis pocheren of stoven in een bouillon #7 heeft veel smaak, de vis en de bouillon wisselen Pes hun aroma's uit. Pad » Bakken in de iP W pan (meunière), in boter of olie, geeft de vis een mooie kleur terwijl hij tegelijk mals Kies bij a8 B voorkeur blijft vanbinnen. Kies hiervoor vissoorten die Schotse of stevig blijven, zoals lerse gerookte | tong, lotte, baars of zalm. En zalm. probeer dit » Vis in de oven, dat ook eens met is heel simpel, maar het kan het vlees ook gerookte forel. uitdrogen. Gebruik hiervoor dus liefst grote vissen (kabeljauw, heilbot) en dek de Blini’s van bloemkool en courgette met gemarineerde gerookte zalm en wasabimayonaise schaal af, of verpak de vissen tot papillotten. 4 personen - Voorbereiding 20 @D snij de gerookte zalm in sneet- @) Rasp de zeste van de limoen » Stomen is heel min - Rusten 30 min - Bereiding jes en de bloemkool in roosjes. Hak en pers de vrucht uit. Meng de zes- 15 min Makkelijk - €€ gezond omdat je geen de peterselie en het basilicum fijn te en tel limoensap met de wasabi vet gebruikt. Voor extra Rasp de courgette en laat goed uit- en de mayonaise. Zet opzij. Verhit 200 g gerookte zalm | 1 bloemkool lekken. Pers de knoflook en snipper smaak vervang je het 2el peterselie | 2el basilicum een scheutje olijfolie in een braad- klassieke water door de lente-uitjes. Maak een marinade pan en bak de blini's. Garneer elke 142 courgette |1 teentje knoflook | met de fijngehakte dille, de mos- bouillon of wijn. 3lente-uitjes | 8 el bloem |1ei 114 blini met een snede gemarineerde terd, de suiker en een scheutje gerookte zalm, een lepeltje wasabi » Garen op lage komijnpoeder 1 kerriepoeder olijfolie. Laat hierin de sneden zalm mayonaise en een plukje dille. temperatuur (100°C) lolijfolie |zout, peper minstens 30 min marineren. is een bereidingswijze VOOR DE MARINADE waardoor je de vis @) stoom de bloemkoolroosjes 3 voorzichtig kan braden 2 el dille + 6 takjes voor de afwerking | min. Leg ze in een kom en prak ze 2el milde mosterd 1 el suiker | olijfolie ‘en hem toch supermals fijn met een vork. Voeg de bloem, houden, VOOR DE WASABIMAYONAISE het ei, het komin- en kerriepoeder, Alimoen | 1 el wasabi de peterselie en basilicum, de cour 14 el mayonaise gette, de knoflook en de lente-ui Gm © toe. Kruid met zout en peper, meng PER PORTIE 529 KCALI 34 GVETIEN 128 GKOOLIIDRATEN 116 SUIKERS goed en vorm hier 6 koekjes van. 19,46 VEEIS 1 22GEINTEN 28 carrefour Food Magazine | zomer 2021

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 28