Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Carrefour Folder 28.06.2021

Hier is pagina 13 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 13

ZOMERFRUIT | ei ? = BABKA, BOBKA OF KRANTZ ke Dit zeer malse, briocht-ac htige gebak komt À eenschappen in Het uit de Joodse gem: Oost-Europa, m eer bepaald Polen: d met Pasen en is erg % wordt geserveer: hem Kennen, vind % à trendy. De babka zoals wi | a‘ : h edendaagse Joodse e nog steeds terug in de = ET Fc: k euken. Hij wordt ook wel krantz genoemd. [ Amandel-abrikoosbabka met kaneel rs 6 personen - Voorbereiding 40 min - Rusten 26 u - Bereiding 1 u 20 Een Vrij makkelijk - € 3 hd. 500 g abrikozen 4 el bruine suiker Maak de vulling. Hak de amandelen grof. Meng de boter met de bruine suiker, de kaneel a VOOR HET DEEG + 60 mi melk | 5 g gedroogde gist en het amandelpoeder. Zet opzij. Beboter een rechthoekige = 4 ei 114 vanille-extract| 250 g bloem f 14 snuifje zout | 50 g suiker bakvorm. Haal het deeg uit de koelkast. Bestuif het werkvlak 175 g malse boter Ty | met wat bloem en rol het deeg Ni _ VOOR DE VULLING uit tot een dunne rechthoek ma ‘50 g gepelde amandelen (ongeveer 30 x 40 cm). Leg een 175 g malse boter + voor de vorm | lange kant naar je toe. Besmeer 100 g bruine suiker | 1‘ kaneelpoe- het deeg met de vulling maar Bi E Ea Li der |50 g amandelpoeder laat aan de lange kant het dichtst bij jou een rand van 2 cm vr. Be- (© verwarm de oven voor strooi de vulling met de gehakte op 180°C. Snij de abrikozen in amandelen en verdeel er de stukken en verdeel ze over een stukken abrikoos over. ABRIKOOS ovenschaal. Bestrooi ze met bruine suiker en bak ze 30 à @) Roihet deeg in de lengte op tot een lange worst en snij die in D 40 min in de oven. Laat volledig de lengte in tweeën. Leg de twee afkoelen. Maak intussen het Haar mooie oranje schil deeg: warm de melk op tot lauw helften met de vuling naar boven verraadt caroteen, een naast elkaar en plak de uiteinden en los er de gist in op. Klop in sterke antioxidant die een kommetje het ei los met het aan elkaar vast. Draai nu alles op # de huid laat stralen. Met tot een soort vlecht. Leg de vanille-extract. Zeef de bloem en haar lichtzure ondertoon meng ze met het zout en de sui- babka in de bakvorm, dek af is een abrikoos erg licht met een schone, licht vochtige ker. Voeg de boter in vlokjes toe handdoek en laat bij kamertem- verteerbaar en zorgt ze en meng alles met je vingers tot voor een frisse toets in je een kruimelig deeg. Giet er de peratuur 1u 30 tot 2 u rusten. Verwarm de oven voor op 180°C. gerechten, van voor- melk met de gist, en vervolgens gerecht tot dessert. Kies het ei bij. Meng en kneed 10 min Bak de babka 30 à 40 min, haal ze op geur en textuur: uit de oven en laat een beetje tot een homogeen deeg. Leg afkoelen. Haal dan uit de vorm en abrikozen moeten echt het in een met olie ingevette rijp zijn, want ze rijpen na leg op een rooster. kom, dek af met plasticfolie en de pluk niet meer voort. laat in de koelkast minstens 24 u rusten. Carrefour Food Magazine | zomer 2021 13

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 13