Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.

Hier is pagina 15 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 15
ACTIE 15 DEVERSHEID EN SMAAK VAN ONZE GROENTEN A 2 EN FRUIT GARANDEREN do ÈS en a, w cé ie. Artisjokhart > Van juni tot juli maakt een dip met verse artisjok furore bij het aperitief. Deze bloem-groente met Geroosterde mild-bittere smaak verbergt een ultrazacht hart. artisjokken met Rijk aan vezels laten liggen! De artisjok moet ook citroen-aioli flink strak zijn. Aangezien het een Artisjok staat bekend om zijn bloemknop i betekenen geopende 4 personen - Voorbereiding 25 min - rijkdom aan vezels, maar ook aan bloemblaadjes dat hij te rijp is, en Bereiding 45 min - Makkelijk -€ vitamine B9, ook gekend als folium- daardoor hard en met veel hooi. zuur, een essentieel element voor 1dîtroen | artisjokken lolijfolie | Stakjes Je bewaart de rauwe artisjok net de celvernieuwing. als een bloem: met zijn stengel in rozemarijn | Steentjes knoflook 1 # mosterd| 180 ml druivenpitolie 60 ml een vaas met wat water. Zodra hij gekookt is, oxideert hij snel en kan olijfolie extra vierge |zout, peper Goed kiezen, goed je hem niet meer bewaren, ook niet ewaren in de koelkast. (@ verwarm de oven voor op 200°C. Een goede artisjok is zwaar en Halveer de citroen. Pers een helft uit stevig, de blaadjes zijn krokant en en snij de rest in partjes. Verwijder de frisgroen of violetkleurig. buitenste artisjokblaadjes en snij de van het Zitten er zwarte puntjes aar? Zeker UITKLEDENI bloemen in tweeën. Besprenkel met Ta rtisjocken hebben citroensap. Verwijder het hooi met seizoen een lepeltje en besprenkel weer met weinig nodig. Stoom of kook ze en citroensap. Leg de artisjokken met het snijvak naar onder in een ovenschaal, kleed ze daarna besprenkel met olijfolie en kruid met blaadje per zout en peper. Leg op elk deel een tak- blaadje je rozemarijn en een teentje knoflook. À uit om te @) Rooster 25 à 30 min in de oven. pen in Haal uit de oven, draai de artisjokken om en plet de knoflook in het midden. vinaigrette. Verlaag de oventemperatuur tot 180°C en zet nog 15 min in de oven. D} ’ a T @) Maak de aioli: plet het laatste teentje knoflook met een snuifje zout. >) \ Splits het ei langs een kleine opening (ciarifiëren) en doe de eidooier en de mosterd bij de knoflook. Voeg 1 el 4 citroensap en de twee soorten olie toe en klop tot mayonaise. Kruid met zout | en peper en serveer bij de warme of 4 afgekoelde artisjokken met de citroen- ru a partjes en de rest van de rozemarijn. a OD® N PER PORTIE GB1KCAL 166 6 VETTEN | 19 GKODLIYDRATEN Le 1186 SUIKERS13,8 GVEZELS 14,86 EIITTEN Carrefour Food Magazine |zomer 2021 45
Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 15