Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ETEN IN KLEURTJES | uitdaging

u

Ei

ir

pe

]

we

à

TE

CREATIVITEIT

EN CONNECTIE

=

Eten klaarmaken is voor Davy meer

dan het vullen van de maag:“Voor

mij is het een vorm van creativiteit

Als professional in de media is

en verbinding Dat proces begint

Davy Caluwaerts constant bezig

wanneer ik boodschappen gadoen,

met hoe dingen eruitzien. Die

daar al kies ik producten op basis

van hun textuur en kleur, en zie ik

levensvisie gaat ook op voor zijn

kookkunsten: hij kookt niet alleen

in mijn hoofd hoe mijn creatie eruit

\

zal zienop het bord.Ik probeer



met een grote variatie aan pro-

ducten, maar ook aan texturen en

ook graag nieuwe producten uit.

Voor mij ishet echt een plezier om

kleuren. Want het oog wil ook wat!

mensen een beleving te kunnen

voorschotelen. Ik geniet van het

|

|

Koken is voor Davy een uit de

kiezen vande producten, de voor-

hand gelopen hobby, al klinkt

bereiding, de mise-en-place, het

dat veel te oneerbiedig voor

bereiden tot het dresseren van het

het sérieux waarmee hij de

bord”

juiste producten kiest voor zijn

[LI

pareltjes van gerechten. “Ik kook

BLANK CANVAS

waanzinnig graag voor gasten en

Om de verschillende kleuren en

ook heel graag voor mezelf. En er

texturen van de verse groentenen

2

moet altijd kleur op mijn borden.

fruit zo goed mogelijk tot hun recht

Kleurrijk eten, dat is niet alleen

te laten komen, gebruikt Davy altijd

dd

goed voor het humeur, het is ook

wit vaatwerk: “Ik heb borden en

x

goed voor de gezondheid. Het

kommetjes in alle mogelijke vormen

zorgt ervoor dat ik erg gevarieerd

en afmetingen, die zijn allemaal

eet en dat ik alle vitaminesen

wit. Ik wil het eten echt het podium

noodzakelijke voedingsstoffen

geven dat het verdient, en ik vind

binnenkrijg, dankzij de vele

dat dat het best lukt opeen blank

groenten en fruit die op mijn bord

canvas. Op die manier staat heteten

liggen”, vertelt Davy.

echt centraal”

Carrefour Food Magazine | zomer 2021 19