Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Prik met een spiesje in het midden

van de taart; Komt dat er droeg uit,

À

dan is de taart klaar.

Wordt de ta.

art te snel bruin terwi

il

1

A

LE

ze vanbinnen nog ni

et gebakken

is, dek ze dan af met éen. v

à-

aluminitiméolies

ce

[4

Beste vriendjes met je

‘darmen! Pruimen zijn ve-

zelrijk en bevorderen de

ie

darmtransit. Dat doen ze

Es

nog meer in gedroogde

vorm, trouwens, Pruimen

staan ook hoog op de lijst

van vruchten die het rijkst

1

zijn aan antioxidanten,

0

vlak na klein rood fruit, en

"A

voor druiven.

RK,

ER

TI

H

A,

»

Pruimentaart met honing en hazelnoten

8 personen

Voorbereiding 20 min

(© Ontpit de pruimen en snij

@) Beboter een ronde

het vruchtvlees in stukken.

springvorm of een cakevorm.

Bereiding 50 min

Hak de hazelnoten grof.

Giet er het deeg in en verdeel

Makkelijk -€

Verwarm de oven voor op

daarover de pruimen. Bestrooi

175°C. Laat de boter smelten

met el suiker en bak 40 à 50

500 g pruimen

min in de oven,

en afkoelen. Klop in de

50 g hazelnoten

blender of met de elektrische

+extra

mixer de eieren en de suiker

@) Haal de taart uitde oven,

laat ze afkoelen en haal ze

200 g boter + voor de vorm

toteen bleke massa. Voeg de

Aeieren

honing toe en meng tot die

dan pas uit de vorm. Serveer

400 g suiker + 1elextra

met de room en fingehakte

volledig is opgenomen. Voeg

hazelnoten.

50 g vloeibare honing

dan de gesmolten boter, het

1 varille-extract

vanille-extract, de gehakte

PERPORTIE

PERPORTIE

snuifje zout

hazelnoten en het zouttoe

S29KCAL

587 KCAL

200 g zeffrijzende bloem

en meng. Voeg de gezeefde

a

Sue

a

316 VETTEN

200 ml volle room

266 SUIKERS

4 KOOLHYDRATEN

06 KOOLMTDRATEN

bloem in één keer toe en

©

236 EELS

NUTR ScORE

315 SUIKERS

meng krachtig.

18 GEMTE

B ©

SIGVELS

AIG EINOTEN

12 Carrefour Food Magazine | zomer 2021