Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ur
4
Cannelloni
met aubergines
en spinazie
4
4 personen - Voorbereiding 20 min
rn
- Bereiding 50 min - Makkelijk - €
dn.
=
>
7
4 teentjes knoflook | 200 ml rode wijn |
&
4,5 ltomatencoulis | 160 g kerstomaten |
=
4 aubergines | 400 g ricotta |160 ggeraspte
ES
rd
Parmezaanse kaas | 400 g verse spinazie
FC
“À
1240 g feta | een paar basilicumblaadjes |
fr
À
CE
a
‘een paar blaadjes verse oregano! olijfolie |
wr
zout, peper
Je
@ Pel de knoflook en fruit de teentjes
za
et
in een braadpan een paar minuten
OH
in een scheutje olijfolie, tot ze licht
goudgeel kleuren. Blus met de rode
7
ig
wijn en voeg dan de tomatencoulis
toe. Kruid met zout en peper en laat op
AN
een laag vuur 20 min sudderen. Giet
A
Pr:
de bereiding in een ovenschaal en zet
#
et
it,
opzij. Halveer de kerstomaten en snij de
aubergine in lange sneden van V2 om
dik. Borstel er wat olie over en bak ze
aan beide kanten goudbruin, in een pan
ofin de oven.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak nu de vuling: meng de ricotta en
de Parmezaanse kaas tot een homo-
geen mengsel. Breng op smaak met
zout en peper. Laat de spinazie 1 à 2 min
Pr}
slinken in een grote braadpan in een
scheutje olijfolie. Laat goed uitlekken en
Versnij de aubergine niet
schep door het kaasmengsel
te veel op voorhand, het
@) Schep het kaasmengsel op de
vruchtvlees wordt snel
sneden aubergine en rol ze op tot can-
bruin. Om te zorgen dat
nelloni. Leg die naast elkaar in de oven-
schaal met de tomatensaus.Schik er de
ze minder olie opslorpen
kerstomaten rondom rond, verkruimel er
en hun vocht a€
PERPORTIE
ven,
de feta over en bak ongeveer 20 min in
HO KCAL
de oven. Decoreer met wat basilicum-
426 EE
bestrooi je de sneden met
|
286 SUKERS
306 KOOLMDRATEN
grof zout en laat je ze zo
en oreganoblaadjes en serveer meteen.
NUTR BOONE
toves
56 EIMTTEN
30 min trekken.
60 Carrefour Food Magazine | zomer 2021