Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.

Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 60
ur 4 Cannelloni met aubergines en spinazie 4 4 personen - Voorbereiding 20 min rn - Bereiding 50 min - Makkelijk - € dn. = > 7 4 teentjes knoflook | 200 ml rode wijn | & 4,5 ltomatencoulis | 160 g kerstomaten | = 4 aubergines | 400 g ricotta |160 ggeraspte ES rd Parmezaanse kaas | 400 g verse spinazie FC “À 1240 g feta | een paar basilicumblaadjes | fr À CE a ‘een paar blaadjes verse oregano! olijfolie | wr zout, peper Je @ Pel de knoflook en fruit de teentjes za et in een braadpan een paar minuten OH in een scheutje olijfolie, tot ze licht goudgeel kleuren. Blus met de rode 7 ig wijn en voeg dan de tomatencoulis toe. Kruid met zout en peper en laat op AN een laag vuur 20 min sudderen. Giet A Pr: de bereiding in een ovenschaal en zet # et it, opzij. Halveer de kerstomaten en snij de aubergine in lange sneden van V2 om dik. Borstel er wat olie over en bak ze aan beide kanten goudbruin, in een pan ofin de oven. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak nu de vuling: meng de ricotta en de Parmezaanse kaas tot een homo- geen mengsel. Breng op smaak met zout en peper. Laat de spinazie 1 à 2 min Pr} slinken in een grote braadpan in een scheutje olijfolie. Laat goed uitlekken en Versnij de aubergine niet schep door het kaasmengsel te veel op voorhand, het @) Schep het kaasmengsel op de vruchtvlees wordt snel sneden aubergine en rol ze op tot can- bruin. Om te zorgen dat nelloni. Leg die naast elkaar in de oven- schaal met de tomatensaus.Schik er de ze minder olie opslorpen kerstomaten rondom rond, verkruimel er en hun vocht a€ PERPORTIE ven, de feta over en bak ongeveer 20 min in HO KCAL de oven. Decoreer met wat basilicum- 426 EE bestrooi je de sneden met | 286 SUKERS 306 KOOLMDRATEN grof zout en laat je ze zo en oreganoblaadjes en serveer meteen. NUTR BOONE toves 56 EIMTTEN 30 min trekken. 60 Carrefour Food Magazine | zomer 2021
Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 60