Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ur

4

Cannelloni

met aubergines

en spinazie

4

4 personen - Voorbereiding 20 min

rn

- Bereiding 50 min - Makkelijk - €

dn.

=

>

7

4 teentjes knoflook | 200 ml rode wijn |

&

4,5 ltomatencoulis | 160 g kerstomaten |

=

4 aubergines | 400 g ricotta |160 ggeraspte

ES

rd

Parmezaanse kaas | 400 g verse spinazie

FC

“À

1240 g feta | een paar basilicumblaadjes |

fr

À

CE

a

‘een paar blaadjes verse oregano! olijfolie |

wr

zout, peper

Je

@ Pel de knoflook en fruit de teentjes

za

et

in een braadpan een paar minuten

OH

in een scheutje olijfolie, tot ze licht

goudgeel kleuren. Blus met de rode

7

ig

wijn en voeg dan de tomatencoulis

toe. Kruid met zout en peper en laat op

AN

een laag vuur 20 min sudderen. Giet

A

Pr:

de bereiding in een ovenschaal en zet

#

et

it,

opzij. Halveer de kerstomaten en snij de

aubergine in lange sneden van V2 om

dik. Borstel er wat olie over en bak ze

aan beide kanten goudbruin, in een pan

ofin de oven.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Maak nu de vuling: meng de ricotta en

de Parmezaanse kaas tot een homo-

geen mengsel. Breng op smaak met

zout en peper. Laat de spinazie 1 à 2 min

Pr}

slinken in een grote braadpan in een

scheutje olijfolie. Laat goed uitlekken en

Versnij de aubergine niet

schep door het kaasmengsel

te veel op voorhand, het

@) Schep het kaasmengsel op de

vruchtvlees wordt snel

sneden aubergine en rol ze op tot can-

bruin. Om te zorgen dat

nelloni. Leg die naast elkaar in de oven-

schaal met de tomatensaus.Schik er de

ze minder olie opslorpen

kerstomaten rondom rond, verkruimel er

en hun vocht a€

PERPORTIE

ven,

de feta over en bak ongeveer 20 min in

HO KCAL

de oven. Decoreer met wat basilicum-

426 EE

bestrooi je de sneden met

|

286 SUKERS

306 KOOLMDRATEN

grof zout en laat je ze zo

en oreganoblaadjes en serveer meteen.

NUTR BOONE

toves

56 EIMTTEN

30 min trekken.

60 Carrefour Food Magazine | zomer 2021