Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Carrefour Folder 28.06.2021

Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 61

Vm REIS ROND DE WERELD = a — LT: CE” ee Er x FIDEUA wi Di is een vissers erecht Li ra dat nu vooral bekend is À ‘ in de hele regie rond ae Valencia. De legende ver- telt dat een paar vissers op het strand van Gandia een pan zee- vruchtenpaella wilden DAG maken met hun vangst. Rijst waren ze verge- ten, dus die vervingen Cal ze door basta (éideus fi 2 in het Valenciaans). cé Le werd de fideux geboren. Hij Wordt nog steeds bereid én geserveerd in een Paellera, die +tybi- Fideuä uit Valencia sche pan uit Valencia. 6 personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 45 min - Makkelijk -€ VOOR DE VISBOUILLON (© Sniper de ui voor de bouillon, Leg er de schelpjes bij, en voeg een uil 11 visfond | Bereid een sterke bouillon met de snuifje zout en peper toe. Laat koken enkele zwarte peperkorrels | tot de bouillon volledig verdamptis. visfond, de ui, de peperkorrels en de laurierblad laurier. @ Besprenkel de fidueà met een paar VOOR DE FIDEUÀ Verwarm de oven voor op 75°C. eetlepels olijfolie extra vierge en zet 4 uil 2teentjes knoflook | Pel en snipper de ui en de knoflook 5 à7 min in de oven. Snij de citroenen tomaat |5 el olifolie | Snij de tomaat in kleine blokjes. Verhit in tweeën. Serveer de fidueà meteen uit de oven, met de halve citroenen. Atlkomijnpoeder | 3 el olifolie in een paellapan en fruit de tl mild paprikapoeder | enkele ui en de knoflook lichtgeel. Voeg de saffraandraadjes | 400 g lotte | tomatenblokjes, het komijn- en paprika- PERPORTIE 400 g vermicelli| 500 9 schelp- poeder en de saffraan tor. Gieter1| van 395KCAL de bouillon bij en breng aan de kook veren jes olijfolie extra vierge | 526 KoOLhYDRATEN 2 citroenen | zout, peper Snij de vis in stukken, leg in de bouillon En Sacs 396 SUIKERS en voeg de vermicell toe. Zisemmen Carrefour Food Magazine | zomer 2021 61

Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 61