Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vm

REIS ROND DE WERELD

=

a —

LT:

CE”

ee

Er

x

FIDEUA

wi

Di

is een vissers

erecht

Li

ra

dat nu vooral bekend is

À



in de hele regie rond

ae

Valencia. De legende ver-

telt dat een paar vissers

op het strand van

Gandia een pan zee-

vruchtenpaella wilden

DAG

maken met hun vangst.

Rijst

waren ze verge-

ten, dus die vervingen

Cal

ze door basta (éideus

fi

2

in het Valenciaans).



Le werd de fideux

geboren.

Hij Wordt nog steeds

bereid én geserveerd in

een Paellera, die +tybi-

Fideuä uit Valencia

sche pan uit Valencia.

6 personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 45 min - Makkelijk -€

VOOR DE VISBOUILLON

(© Sniper de ui voor de bouillon,

Leg er de schelpjes bij, en voeg een

uil 11 visfond |

Bereid een sterke bouillon met de

snuifje zout en peper toe. Laat koken

enkele zwarte peperkorrels |

tot de bouillon volledig verdamptis.

visfond, de ui, de peperkorrels en de

laurierblad

laurier.

@ Besprenkel de fidueà met een paar

VOOR DE FIDEUÀ

Verwarm de oven voor op 75°C.

eetlepels olijfolie extra vierge en zet

4 uil 2teentjes knoflook |

Pel en snipper de ui en de knoflook

5 à7 min in de oven. Snij de citroenen

tomaat |5 el olifolie |

Snij de tomaat in kleine blokjes. Verhit

in tweeën. Serveer de fidueà meteen

uit de oven, met de halve citroenen.

Atlkomijnpoeder |

3 el olifolie in een paellapan en fruit de

tl mild paprikapoeder | enkele

ui en de knoflook lichtgeel. Voeg de

saffraandraadjes | 400 g lotte |

tomatenblokjes, het komijn- en paprika-

PERPORTIE

400 g vermicelli| 500 9 schelp-

poeder en de saffraan tor. Gieter1| van

395KCAL

de bouillon bij en breng aan de kook

veren

jes olijfolie extra vierge |

526 KoOLhYDRATEN

2 citroenen | zout, peper

Snij de vis in stukken, leg in de bouillon

En

Sacs

396 SUIKERS

en voeg de vermicell toe.

Zisemmen

Carrefour Food Magazine | zomer 2021 61