Carrefour - Folder van 28.06.2021 tot 16.08.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 28.06.2021 tot 16.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vm
REIS ROND DE WERELD
=
a —
LT:
CE”
ee
Er
x
FIDEUA
wi
Di
is een vissers
erecht
Li
ra
dat nu vooral bekend is
À
‘
in de hele regie rond
ae
Valencia. De legende ver-
telt dat een paar vissers
op het strand van
Gandia een pan zee-
vruchtenpaella wilden
DAG
maken met hun vangst.
Rijst
waren ze verge-
ten, dus die vervingen
Cal
ze door basta (éideus
fi
2
in het Valenciaans).
cé
Le werd de fideux
geboren.
Hij Wordt nog steeds
bereid én geserveerd in
een Paellera, die +tybi-
Fideuä uit Valencia
sche pan uit Valencia.
6 personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 45 min - Makkelijk -€
VOOR DE VISBOUILLON
(© Sniper de ui voor de bouillon,
Leg er de schelpjes bij, en voeg een
uil 11 visfond |
Bereid een sterke bouillon met de
snuifje zout en peper toe. Laat koken
enkele zwarte peperkorrels |
tot de bouillon volledig verdamptis.
visfond, de ui, de peperkorrels en de
laurierblad
laurier.
@ Besprenkel de fidueà met een paar
VOOR DE FIDEUÀ
Verwarm de oven voor op 75°C.
eetlepels olijfolie extra vierge en zet
4 uil 2teentjes knoflook |
Pel en snipper de ui en de knoflook
5 à7 min in de oven. Snij de citroenen
tomaat |5 el olifolie |
Snij de tomaat in kleine blokjes. Verhit
in tweeën. Serveer de fidueà meteen
uit de oven, met de halve citroenen.
Atlkomijnpoeder |
3 el olifolie in een paellapan en fruit de
tl mild paprikapoeder | enkele
ui en de knoflook lichtgeel. Voeg de
saffraandraadjes | 400 g lotte |
tomatenblokjes, het komijn- en paprika-
PERPORTIE
400 g vermicelli| 500 9 schelp-
poeder en de saffraan tor. Gieter1| van
395KCAL
de bouillon bij en breng aan de kook
veren
jes olijfolie extra vierge |
526 KoOLhYDRATEN
2 citroenen | zout, peper
Snij de vis in stukken, leg in de bouillon
En
Sacs
396 SUIKERS
en voeg de vermicell toe.
Zisemmen
Carrefour Food Magazine | zomer 2021 61