Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
index
+Schrijf jeinoponze
newsletter op
dan zoı
Maak tijd voor jezelf,
n wij voor je
LUNCH
WWW.CARREFOUR.EU
schappen.
Broodje met ham roquefort en peer
ps
0
Geroosterde zoete aardappelen met paprika …
_—
al
+Deel je heerlijke ideeën met
Ialisanse pastasalade —
GG @ B
‘Omelet met gerookte zalm en spinazie_...
20
de hashtag
arrefn
®
Carrefour Carrefour €.
#FOODACTER
APERITIEF
Aperitiefkrans
WWW.CARREFOUR.EU
VOORGERECHT
‚Araneinimet mozzarella en basilicum ...
25
Vragen over de producten van Carrefour?
HOOFDGERECHT
Voedingsinformatie
Heem contact ap met de Kantendenst op het gratis
Baba ganoush van courgettes,
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de
nummer 0800 9101.
falafels met hazelnoten.
pa
voedingswaarden en verklarende symbolen.
_—
Balleyjes in tomatensaus
Simply you wordtgedrktop papier afkomstig uit
Bouilabaisse met rouille.
_—
26
TE
‘duurzaam beheerde bossen.
Burgersmet nasigoreng.
ns
a
Recepten op basis van producten die geen
De producten voorgesteld in de advertenties en de
Chiiconcarne.
nn
4
GLUTEN-
“natuurlijke” gluten bevatten. Controleer
Chiiconcarne metrijsten zure room
_—
42
VRIJ
niettemin de ingrediëntenlijstop de
Publireportages zn beschikbaar zolang het
‘assortiment wordt aangeboden.
‘Couscous met zoete aardappelen,
verpakking.
brocaolientofoe…
sn
58
Enchiadaï ui: de oven.
43
All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
ZONDER
Receptop basis van producten die geen
(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij
Gegrikiesteakenbloemkool met asa verde —
“natuurlijke melk” bevatten. Controleer
Carrefour hypermarkten en de sypermarkten
‘Gevulde kalkoenrollade met auberginesaus …
DIERLIJKE
Gevulde paprikas …
sn
MELK
niettemin de ingrediëntenlijstop de
Ss
Carrefour market en press,
verpakking.
tot30 september 2020. Onder voorbehoud van
Gevuldeslabladeren…… … …—.
—
drukfouten.
Kabeljauwfilet op mediterrane wijze
_—
56
_—
55
Recepten die geen diel
vlees bevatten.
Kipop Zn Grieksmet spinazie …
Miet voedingsproducten (acessoires, games,
Krokante kalkoen met inzenenspinazie …
st
VEGGIE ©
Cantroleer niettemin de ingredièntenist op
ur mode) in verkrgharin de meeste
Nasigoreng ———
sas
sn
de verpakking.
Carrefour hypermarkten. Zolang devoorraad strekt.
Nasi goreng met krokant gebakkenei
_—
a
Penne met balletjes en onge spinazie.
_—
Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
za
ns
SEE
voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar inde
Pitamet gyrosenrijst —.
asseert volgens hun vordingswaarde, vande
Rode poon met citroen-kappertjesboteren.
‘gezondste in donkergroen (A), tot producten
‘Carrefour hypermarkten en desupermarkten
‘aardappelsalade ……
_
_—
GEEEB
‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B).
Carrefour marke en buurtwinkels expres.
_—
Zolang devoorrand trekt.
Shakshuka met gehaktballejes.——.
“Tongsctarfiles, Normandische saus
ess
Zomersefritata …
a
na
Zomersetianmet rataoulle saus en merguez.— 14
Carrefour FOODMAGAZINE existe aussi en français
DESSERTS
Demandez-le en magasin ou sut
Bananenmuffins met bosbessen.
36
‘Chocolade cookies …
‘Taart met frambozen, banketbakkersroom en
pistache pralin…
27
COLOFON Carrefour FOODMAGAINE iseen uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel
‘Yoghurt metgranola vannoten en
048.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlan 20, 110 Brussel » Simply you werd gemaakt voor Carrefour doo Valérie
bosvruchten....
„35
De Smet + Mediaregie Carrefour Contact Laurent Baert 0478/30.18.18 laurent [email protected] « Een realisatie van
wanwpropagenda.be in samenwerking met BeContenbe « Creatief team Lieseth Van Wassenhove, Karen
DIVERS
Vandenbossche « Projectteam Lilia Guetat « Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys,
Kersenalcohol
Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte «
Rou
26
Werkten mee aan dit nummer Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Charneux, Ann Van der Auwera, Wout
Yoghurıdı
sing.
60
Hendrich, Alexandre Bibaut, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.
2018
foodmagazine | terug naar school 2020 74