Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

Klaar in een wip Ja

Na een dag studeren of werken wil je het liefst rustig

ontspannen. Met deze snel-klaar recepten zit je

razendsnel aan tafel (en daarna in de sofa).

7

Vu

vi

(UM

Rs

Gegrilde steak

upersimpel recept,

en bloemkool met

30

zo klaarl

salsa verde

minuten

#

11

Voorbereiding 10 min

+

3

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

&

400 g vastkokende bio-aardappelen -

4 biobloemkoo!, in roosjes - 1 handvol verse

en bloemkool met

Gegrilde steak

biomunt- {handvol biokoriander - {handvol

4

salsa verde

biobasilicum - 4 rundersteaks

IN JE VOORRAADKAST

bioolijfolie -2 teentjes bioknoflook -

er

bioboter -zout, peper

:

QD Schi de aardappelen, snij ze in

blokjes en kook ze beetgaar in lichtge-

zouten water. Verhit 2 el olijfolie ineen

Ai

pan en bak de bloemkoolroosjes tot ze

bijna gaar zijn. Kruid met zout en peper.

@) Mix voor de salsa verde alle kruiden

d.

>

met de knoflook en een scheutje olif-

olie. Kruid met zout en peper.

@) Laat de aardappelen uitiekken en

bak ze in boter. Kruid de steaks met

LES

zout en peper en bak ze in hete boter.

Dien ze op met de gebakken aardap-

Beam 26

Hi

20

peltjes en de bloemkool. Schep er wat.

waag

Pur

salsa verde bij

B

dn

_

RR

Bote S:

Portugal,

&

AR

Boat Beira,



AE

foodmagazine | terug naar school 2020 59