Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
Klaar in een wip Ja
Na een dag studeren of werken wil je het liefst rustig
ontspannen. Met deze snel-klaar recepten zit je
razendsnel aan tafel (en daarna in de sofa).
7
Vu
vi
(UM
Rs
Gegrilde steak
upersimpel recept,
en bloemkool met
30
zo klaarl
salsa verde
minuten
#
11
Voorbereiding 10 min
+
3
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
&
400 g vastkokende bio-aardappelen -
4 biobloemkoo!, in roosjes - 1 handvol verse
en bloemkool met
Gegrilde steak
biomunt- {handvol biokoriander - {handvol
4
salsa verde
biobasilicum - 4 rundersteaks
IN JE VOORRAADKAST
bioolijfolie -2 teentjes bioknoflook -
er
bioboter -zout, peper
:
QD Schi de aardappelen, snij ze in
blokjes en kook ze beetgaar in lichtge-
zouten water. Verhit 2 el olijfolie ineen
Ai
pan en bak de bloemkoolroosjes tot ze
bijna gaar zijn. Kruid met zout en peper.
@) Mix voor de salsa verde alle kruiden
d.
>
met de knoflook en een scheutje olif-
olie. Kruid met zout en peper.
@) Laat de aardappelen uitiekken en
bak ze in boter. Kruid de steaks met
LES
zout en peper en bak ze in hete boter.
Dien ze op met de gebakken aardap-
Beam 26
Hi
20
peltjes en de bloemkool. Schep er wat.
waag
Pur
salsa verde bij
B
dn
_
RR
Bote S:
Portugal,
&
AR
Boat Beira,
—
AE
foodmagazine | terug naar school 2020 59