Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Carrefour Folder 17.08.2020

Hier is pagina 26 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 26

WELKOM BIJ MIJ THUIS Br Br 4 AE I MEN A Bouillal baisse werd 4 tra ditioneel à 7 een vd el a geservee Na bloxjes EN bed El aar dappelen: N ei Boulllabaisse met rouille psc en, N LES, 4 rt Es z ws ETS ik A 1e Au wir E * E “Bouillabaisse kan je Ve 8 \, N heel makkelijk op a oorhand maken.” zen Bouillabaisse met rouille & personen (@D Los de saffraan op in een beetje stokbrood in sneetjes goudbruin en wrijf Vermijd Voorbereiding 30 min lauw water. Verhit op een laag vuur 3 el erover met het resterende teentje vette vis Bereiding 60 min - Makkelijk - €€ knoflook. Serveer samen met de rouille olijfolie in een kookpan en fruit de uien, met een 3 teentjes (geperste) knoflook en de bijde bouillabaisse. 1dopje saffraan | olijfolie | 2 uien, uitgespro- prei. Voeg de sneden venkel en de Voor de rouille ken smaak fijngehakt |4 teentjes knoflook, gepeld | stukken tomaat toe, giet er de saffraan 1 preiwit, fijngesneden | 1 venkelknol, bij en roer er de tomatenpuree onder. @ pel en pers de knoflook. Meng de (makreel, ‘dunne sneden | 4 tomaten, in stukken sardi- Laat op een matig vuur een paar eidooiers met de knoflook en voeg 180 g geconcentreerde tomatenpuree minuten sudderen en schep regelmatig geleidelijk en onder voortdurend roeren nes, 14 elbloem | 1 el pastis | 21 visfumet| de helft van de olie toe, Voeg het lauw Die over- om, 3 tales tijm | 2verse laurierbladeren water en de azijn toe. Roer er dan schaduwt 1500 g visfilet, bu kabeljauw, roodbaars, Bestrooi de groenten met de bloem geleidelijk de rest van de olie door en de smaak en schep om Giet er de pastis bij en lotte, … 18 langoustines | 300 g mosselen, Hop tot een soort mayonaise ontstaat. van fijnere schelpjes, … | 1stokbrood | zout, peper flambeer op een hoog vuur. Voeg de Breng op smaak met zout, peper en visfumet, de tijm en de laurier toe. vis volledig. VOOR DEROUILLE citroensap. Zet het vuur laag, zet het deksel op de 2teentjes knoflook | 3 eidooiers | 300 ml pan en laat ongeveer 45 min sudderen. @)roer er tot slot de tomatenpuree en olijfolie extra vierge | 1 el lauw water | el Zeef de soep door een puntzeef en de saffraan door en bewaar tot gebruik azijn! sap van 1 citroen | el geconcen- breng op smaak met zout en peper. in de koelkast. treerde tomatenpuree | 1/2 dopje saffraan | zout, cayennepeper @) Sni de visfletsin stukken van4 & 5 cm. Pel de langoustines. Leg de vis, langoustines, mosselen en schelpen in EB @ de soep en pocheer kort op een hoog BOUILLABAISSE PER PORTIE ©O® Frankrijk, 644 KCHL 118 GVETEN 76 Côtes de Provence, vuur. Haal de tim en de laurier uit de KOOLHDRATEN 12.6 SUERS | 14 GKOOLHNDRATEN 116 SUKERS ROUILLEPER PORTE 472 KCALI 51GVETEN | Villa La Barton, Rosé soep en zet het vuur uit. Rooster het. 656 VES 145 GENT GAGVERS 1,66 BUTTER 26 foodmagazine | terug naar school 2020 ‘OS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 26