Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WELKOM BIJ MIJ THUIS
Br
Br
4
AE
I
MEN
A
Bouillal
baisse werd
4
tra
ditioneel
à
7
een
vd el
a
geservee
Na
bloxjes
EN
bed
El
aar
dappelen:
N
ei
Boulllabaisse
met rouille
psc
en,
N
LES,
4
rt
Es
z
ws
ETS
ik
A
1e
Au
wir
E
*
E
“Bouillabaisse kan je
Ve
8
\,
N
heel makkelijk op
a
oorhand maken.”
zen
Bouillabaisse met rouille
& personen
(@D Los de saffraan op in een beetje
stokbrood in sneetjes goudbruin en wrijf
Vermijd
Voorbereiding 30 min
lauw water. Verhit op een laag vuur 3 el
erover met het resterende teentje
vette vis
Bereiding 60 min - Makkelijk - €€
knoflook. Serveer samen met de rouille
olijfolie in een kookpan en fruit de uien,
met een
3 teentjes (geperste) knoflook en de
bijde bouillabaisse.
1dopje saffraan | olijfolie | 2 uien,
uitgespro-
prei. Voeg de sneden venkel en de
Voor de rouille
ken smaak
fijngehakt |4 teentjes knoflook, gepeld |
stukken tomaat toe, giet er de saffraan
1 preiwit, fijngesneden | 1 venkelknol,
bij en roer er de tomatenpuree onder.
@ pel en pers de knoflook. Meng de
(makreel,
‘dunne sneden | 4 tomaten, in stukken
sardi-
Laat op een matig vuur een paar
eidooiers met de knoflook en voeg
180 g geconcentreerde tomatenpuree
minuten sudderen en schep regelmatig
geleidelijk en onder voortdurend roeren
nes,
14 elbloem | 1 el pastis | 21 visfumet|
de helft van de olie toe, Voeg het lauw
Die over-
om,
3 tales tijm | 2verse laurierbladeren
water en de azijn toe. Roer er dan
schaduwt
1500 g visfilet, bu kabeljauw, roodbaars,
Bestrooi de groenten met de bloem
geleidelijk de rest van de olie door en
de smaak
en schep om Giet er de pastis bij en
lotte, … 18 langoustines | 300 g mosselen,
Hop tot een soort mayonaise ontstaat.
van fijnere
schelpjes, … | 1stokbrood | zout, peper
flambeer op een hoog vuur. Voeg de
Breng op smaak met zout, peper en
visfumet, de tijm en de laurier toe.
vis volledig.
VOOR DEROUILLE
citroensap.
Zet het vuur laag, zet het deksel op de
2teentjes knoflook | 3 eidooiers | 300 ml
pan en laat ongeveer 45 min sudderen.
@)roer er tot slot de tomatenpuree en
olijfolie extra vierge | 1 el lauw water | el
Zeef de soep door een puntzeef en
de saffraan door en bewaar tot gebruik
azijn! sap van 1 citroen | el geconcen-
breng op smaak met zout en peper.
in de koelkast.
treerde tomatenpuree | 1/2 dopje saffraan
| zout, cayennepeper
@) Sni de visfletsin stukken van4 &
5 cm. Pel de langoustines. Leg de vis,
langoustines, mosselen en schelpen in
EB @
de soep en pocheer kort op een hoog
BOUILLABAISSE PER PORTIE
©O®
Frankrijk,
644 KCHL 118 GVETEN 76
Côtes de Provence,
vuur. Haal de tim en de laurier uit de
KOOLHDRATEN 12.6 SUERS |
14 GKOOLHNDRATEN 116 SUKERS
ROUILLEPER PORTE 472 KCALI 51GVETEN |
Villa La Barton, Rosé
soep en zet het vuur uit. Rooster het.
656 VES 145 GENT
GAGVERS 1,66 BUTTER
26 foodmagazine | terug naar school 2020
‘OS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.