Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WELKOM BIJ MIJ THUIS

Br

Br

4

AE

I

MEN

A

Bouillal

baisse werd

4

tra

ditioneel

à

7

een

vd el

a

geservee

Na

bloxjes

EN

bed

El

aar

dappelen:

N

ei

Boulllabaisse

met rouille

psc

en,

N

LES,

4

rt

Es

z

ws

ETS

ik

A

1e

Au

wir

E

*

E

“Bouillabaisse kan je

Ve

8

\,

N

heel makkelijk op

a

oorhand maken.”

zen

Bouillabaisse met rouille

& personen

(@D Los de saffraan op in een beetje

stokbrood in sneetjes goudbruin en wrijf

Vermijd

Voorbereiding 30 min

lauw water. Verhit op een laag vuur 3 el

erover met het resterende teentje

vette vis

Bereiding 60 min - Makkelijk - €€

knoflook. Serveer samen met de rouille

olijfolie in een kookpan en fruit de uien,

met een

3 teentjes (geperste) knoflook en de

bijde bouillabaisse.

1dopje saffraan | olijfolie | 2 uien,

uitgespro-

prei. Voeg de sneden venkel en de

Voor de rouille

ken smaak

fijngehakt |4 teentjes knoflook, gepeld |

stukken tomaat toe, giet er de saffraan

1 preiwit, fijngesneden | 1 venkelknol,

bij en roer er de tomatenpuree onder.

@ pel en pers de knoflook. Meng de

(makreel,

‘dunne sneden | 4 tomaten, in stukken

sardi-

Laat op een matig vuur een paar

eidooiers met de knoflook en voeg

180 g geconcentreerde tomatenpuree

minuten sudderen en schep regelmatig

geleidelijk en onder voortdurend roeren

nes,

14 elbloem | 1 el pastis | 21 visfumet|

de helft van de olie toe, Voeg het lauw

Die over-

om,

3 tales tijm | 2verse laurierbladeren

water en de azijn toe. Roer er dan

schaduwt

1500 g visfilet, bu kabeljauw, roodbaars,

Bestrooi de groenten met de bloem

geleidelijk de rest van de olie door en

de smaak

en schep om Giet er de pastis bij en

lotte, … 18 langoustines | 300 g mosselen,

Hop tot een soort mayonaise ontstaat.

van fijnere

schelpjes, … | 1stokbrood | zout, peper

flambeer op een hoog vuur. Voeg de

Breng op smaak met zout, peper en

visfumet, de tijm en de laurier toe.

vis volledig.

VOOR DEROUILLE

citroensap.

Zet het vuur laag, zet het deksel op de

2teentjes knoflook | 3 eidooiers | 300 ml

pan en laat ongeveer 45 min sudderen.

@)roer er tot slot de tomatenpuree en

olijfolie extra vierge | 1 el lauw water | el

Zeef de soep door een puntzeef en

de saffraan door en bewaar tot gebruik

azijn! sap van 1 citroen | el geconcen-

breng op smaak met zout en peper.

in de koelkast.

treerde tomatenpuree | 1/2 dopje saffraan

| zout, cayennepeper

@) Sni de visfletsin stukken van4 &

5 cm. Pel de langoustines. Leg de vis,

langoustines, mosselen en schelpen in

EB @

de soep en pocheer kort op een hoog

BOUILLABAISSE PER PORTIE

©O®

Frankrijk,

644 KCHL 118 GVETEN 76

Côtes de Provence,

vuur. Haal de tim en de laurier uit de

KOOLHDRATEN 12.6 SUERS |

14 GKOOLHNDRATEN 116 SUKERS

ROUILLEPER PORTE 472 KCALI 51GVETEN |

Villa La Barton, Rosé

soep en zet het vuur uit. Rooster het.

656 VES 145 GENT

GAGVERS 1,66 BUTTER

26 foodmagazine | terug naar school 2020

‘OS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.