Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en?

IJ,

ERA

Ke )3

YOGHURTDRESSING

En

al

„an

If

ij

IE

fi

Kt

?, 1.el velle

oyoghurt

14

u

ES NER AIR aa det

hi

|

? 1 dlibidhenin

|

|

ER JENE Peer

1]

N

À

|

APCE TS

KLE eed

Mid

7

+ Li

>

PN ed

;

5

Pl

1}

>

ui

Gevulde slabladeren

|

#2)

4

N

A.

4 personen

Kh

Voorbereiding 10 min

4h

Bereiding 15 min - Makkelijk - €

j

I)

nd

Fr

200 g tarwekorrels Ebly

Agrote bioslabladeren

N

40 g biorozinen

RS

6 biodruiven, gehalveerd

200 g blauwe kaas, in blokjes

80 g veldsla

ar

IN JE VOORRAADKAST

+

bio-oljfolie

Abio rode ui

x

4

zout, peper

25

fe

@ kook de tawekorrels volgens de

TN

Le

aanwijzingen op de verpakking. Laat

nn

Fe

E

uitlekken en afkoelen. Besprenkel met

4

5

de olijfolie en kruid met zout en peper.

Was en droog de slabladeren. Pel

de rode ui en snij hem in dunne ringen,

Meng de uiringen met de rozijnen, de

jp

druiven en de blokjes kaas. Verdeel dit

mengsel over de slabladeren en werk

af met blaadjes veldsla.

®) Maak de yoghurtdressing (zie

hiernaast). Dien de gevulde sla-

NPN)

eggiel

bladeren op met de tarwekorrels en

EA AE

PIE)

met de dressing in een kommetje erbij

Clairet Les Ormes de

eid

Te

vi

=

ze

PER PORTIE 639 KC

3BGVETTEN- 546 KOOLAFDRATEN

+

Der

BE SUKES-5,3 6 VEIES

= fi

st

186 BUNTER

60 foodmagazine | terug naar school 2020