Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en?
IJ,
ERA
Ke )3
YOGHURTDRESSING
En
al
„an
If
ij
IE
fi
Kt
?, 1.el velle
oyoghurt
14
u
ES NER AIR aa det
hi
|
? 1 dlibidhenin
|
|
ER JENE Peer
1]
N
À
|
APCE TS
KLE eed
Mid
7
+ Li
>
PN ed
;
5
Pl
1}
>
ui
Gevulde slabladeren
|
#2)
4
N
A.
4 personen
Kh
Voorbereiding 10 min
4h
Bereiding 15 min - Makkelijk - €
j
I)
nd
Fr
200 g tarwekorrels Ebly
Agrote bioslabladeren
N
40 g biorozinen
RS
6 biodruiven, gehalveerd
200 g blauwe kaas, in blokjes
80 g veldsla
ar
IN JE VOORRAADKAST
+
bio-oljfolie
Abio rode ui
x
4
zout, peper
25
fe
@ kook de tawekorrels volgens de
TN
Le
aanwijzingen op de verpakking. Laat
nn
Fe
E
uitlekken en afkoelen. Besprenkel met
4
5
de olijfolie en kruid met zout en peper.
Was en droog de slabladeren. Pel
de rode ui en snij hem in dunne ringen,
Meng de uiringen met de rozijnen, de
jp
druiven en de blokjes kaas. Verdeel dit
mengsel over de slabladeren en werk
af met blaadjes veldsla.
®) Maak de yoghurtdressing (zie
hiernaast). Dien de gevulde sla-
NPN)
eggiel
bladeren op met de tarwekorrels en
EA AE
PIE)
met de dressing in een kommetje erbij
Clairet Les Ormes de
eid
Te
vi
=
ze
PER PORTIE 639 KC
3BGVETTEN- 546 KOOLAFDRATEN
+
Der
BE SUKES-5,3 6 VEIES
= fi
st
186 BUNTER
60 foodmagazine | terug naar school 2020