Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.

Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 60
en? IJ, ERA Ke )3 YOGHURTDRESSING En al „an If ij IE fi Kt ?, 1.el velle oyoghurt 14 u ES NER AIR aa det hi | ? 1 dlibidhenin | | ER JENE Peer 1] N À | APCE TS KLE eed Mid 7 + Li > PN ed ; 5 Pl 1} > ui Gevulde slabladeren | #2) 4 N A. 4 personen Kh Voorbereiding 10 min 4h Bereiding 15 min - Makkelijk - € j I) nd Fr 200 g tarwekorrels Ebly Agrote bioslabladeren N 40 g biorozinen RS 6 biodruiven, gehalveerd 200 g blauwe kaas, in blokjes 80 g veldsla ar IN JE VOORRAADKAST + bio-oljfolie Abio rode ui x 4 zout, peper 25 fe @ kook de tawekorrels volgens de TN Le aanwijzingen op de verpakking. Laat nn Fe E uitlekken en afkoelen. Besprenkel met 4 5 de olijfolie en kruid met zout en peper. Was en droog de slabladeren. Pel de rode ui en snij hem in dunne ringen, Meng de uiringen met de rozijnen, de jp druiven en de blokjes kaas. Verdeel dit mengsel over de slabladeren en werk af met blaadjes veldsla. ®) Maak de yoghurtdressing (zie hiernaast). Dien de gevulde sla- NPN) eggiel bladeren op met de tarwekorrels en EA AE PIE) met de dressing in een kommetje erbij Clairet Les Ormes de eid Te vi = ze PER PORTIE 639 KC 3BGVETTEN- 546 KOOLAFDRATEN + Der BE SUKES-5,3 6 VEIES = fi st 186 BUNTER 60 foodmagazine | terug naar school 2020
Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 60