Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.

Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 56
+ el smaak van venkel doet al ns e@ eer aan al ternatie! f voor de u ergine- a, in En: Su » À Kabeljauwfilet | op mediterrane wijz 4 Pb < Fra fre LÉ £ 3 (©, ze zp Gie # x \ Sr 21 België, Limburg, a Ba Jerom Winery PER PORTE. 558 KCAL by Hoenshof, de 12 GVETEN- 36 GRODUNDRATEN 186 SUIKERS -T1GVEES Chardonnay, Wit u 436 ENEN = Kabeljauwfilet op mediterrane wijze A personen Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer de kabeljauwfilets in Voorbereiding 15 min met olijfolie. Kruid met zout en peper en schik ze op een bakplaat Bereiding 20 min - Makkelijk Giet een scheut olijfolie over de sneetjes tomaat, breng op smaak met zout en Italiaanse kruiden en leg ze bij de vis. Zet 15 à 20 min Abiokabeljauwfilets (+/-200 g pp. -4 stevige in de oven. biotomaten, in 4 dikke plakken gesneden -2 el talisanse kruiden -1 bioaubergine, @) verhit intussen 3 el olijfolie in een pan, bak er de sjalot en in blokjes -1 gele biocourgette, in blokjes. knoflook glazig in en voeg er de courgette, aubergine en tiim 120 g zwarte bio-olijven -800 g puree van aan toe. Blus met de witte wijn. Zet het deksel op de pan en laat bio-aardappelen nog zo'n 15 min verder sudderen. Voeg 3 min voor het einde van de bereidingstijd de olijven toe. Warm de aardappelpuree op en IN JE VOORRAADKAST bio-olijfolie - 1 biosjalot, fijngesnipperd voeg een klontje boter toe. = -1 teentje bioknoflook, fingesnipperd @) stapel torentjes tomaat op de borden en lepel tussen elke Atakjes biotijm -1 glas witte wijn -1 dontje laag wat aubergine-courgettemix. Dien op, samen met de bioboter- 2 bosje biobladpeterselie, gesnip- kabeljauw en de aardappelpuree, afgewerkt met gesnipperde perd -/2bosje biolenteuitjes, gesnipperd peterselie en lenteui zout, peper B6 foodmagazine | terug naar school 2020 NS VAKANSCHAPDRINKJE MET VERSTAND.
Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 56