Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

el

smaak van venkel doet

al

ns e@

eer aan

al

ternatie!

f

voor

de

u ergine-

a,

in

En:

Su

»

À

Kabeljauwfilet |

op mediterrane wijz

4

Pb

<

Fra

fre



£

3

(©,

ze

zp

Gie

#

x

\

Sr 21

België, Limburg,

a

Ba

Jerom Winery

PER PORTE. 558 KCAL

by Hoenshof,

de

12 GVETEN- 36 GRODUNDRATEN

186 SUIKERS -T1GVEES

Chardonnay, Wit

u

436 ENEN

=

Kabeljauwfilet op mediterrane wijze

A personen

Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer de kabeljauwfilets in

Voorbereiding 15 min

met olijfolie. Kruid met zout en peper en schik ze op een bakplaat

Bereiding 20 min - Makkelijk

Giet een scheut olijfolie over de sneetjes tomaat, breng op smaak

met zout en Italiaanse kruiden en leg ze bij de vis. Zet 15 à 20 min

Abiokabeljauwfilets (+/-200 g pp. -4 stevige

in de oven.

biotomaten, in 4 dikke plakken gesneden

-2 el talisanse kruiden -1 bioaubergine,

@) verhit intussen 3 el olijfolie in een pan, bak er de sjalot en

in blokjes -1 gele biocourgette, in blokjes.

knoflook glazig in en voeg er de courgette, aubergine en tiim

120 g zwarte bio-olijven -800 g puree van

aan toe. Blus met de witte wijn. Zet het deksel op de pan en laat

bio-aardappelen

nog zo'n 15 min verder sudderen. Voeg 3 min voor het einde van

de bereidingstijd de olijven toe. Warm de aardappelpuree op en

IN JE VOORRAADKAST

bio-olijfolie - 1 biosjalot, fijngesnipperd

voeg een klontje boter toe.

=

-1 teentje bioknoflook, fingesnipperd

@) stapel torentjes tomaat op de borden en lepel tussen elke

Atakjes biotijm -1 glas witte wijn -1 dontje

laag wat aubergine-courgettemix. Dien op, samen met de

bioboter- 2 bosje biobladpeterselie, gesnip-

kabeljauw en de aardappelpuree, afgewerkt met gesnipperde

perd -/2bosje biolenteuitjes, gesnipperd

peterselie en lenteui

zout, peper

B6 foodmagazine | terug naar school 2020

NS VAKANSCHAPDRINKJE MET VERSTAND.