Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
el
smaak van venkel doet
al
ns e@
eer aan
al
ternatie!
f
voor
de
u ergine-
a,
in
En:
Su
»
À
Kabeljauwfilet |
op mediterrane wijz
4
Pb
<
Fra
fre
LÉ
£
3
(©,
ze
zp
Gie
#
x
\
Sr 21
België, Limburg,
a
Ba
Jerom Winery
PER PORTE. 558 KCAL
by Hoenshof,
de
12 GVETEN- 36 GRODUNDRATEN
186 SUIKERS -T1GVEES
Chardonnay, Wit
u
436 ENEN
=
Kabeljauwfilet op mediterrane wijze
A personen
Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer de kabeljauwfilets in
Voorbereiding 15 min
met olijfolie. Kruid met zout en peper en schik ze op een bakplaat
Bereiding 20 min - Makkelijk
Giet een scheut olijfolie over de sneetjes tomaat, breng op smaak
met zout en Italiaanse kruiden en leg ze bij de vis. Zet 15 à 20 min
Abiokabeljauwfilets (+/-200 g pp. -4 stevige
in de oven.
biotomaten, in 4 dikke plakken gesneden
-2 el talisanse kruiden -1 bioaubergine,
@) verhit intussen 3 el olijfolie in een pan, bak er de sjalot en
in blokjes -1 gele biocourgette, in blokjes.
knoflook glazig in en voeg er de courgette, aubergine en tiim
120 g zwarte bio-olijven -800 g puree van
aan toe. Blus met de witte wijn. Zet het deksel op de pan en laat
bio-aardappelen
nog zo'n 15 min verder sudderen. Voeg 3 min voor het einde van
de bereidingstijd de olijven toe. Warm de aardappelpuree op en
IN JE VOORRAADKAST
bio-olijfolie - 1 biosjalot, fijngesnipperd
voeg een klontje boter toe.
=
-1 teentje bioknoflook, fingesnipperd
@) stapel torentjes tomaat op de borden en lepel tussen elke
Atakjes biotijm -1 glas witte wijn -1 dontje
laag wat aubergine-courgettemix. Dien op, samen met de
bioboter- 2 bosje biobladpeterselie, gesnip-
kabeljauw en de aardappelpuree, afgewerkt met gesnipperde
perd -/2bosje biolenteuitjes, gesnipperd
peterselie en lenteui
zout, peper
B6 foodmagazine | terug naar school 2020
NS VAKANSCHAPDRINKJE MET VERSTAND.