Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Is
,
mk
rr”
heerlijk
Met haat
>
zachte vruë
prvlees
RR
és,
Fa
is aubergine
ra
+
dé stergro€
nte in
PF a
veukens
ek
4
zonovergoten
2
+.
N‘
pad
%
À
x
»
&
AR
ae
er,
Er
WR
-*
he
Gevuld
e kalkoenrollade
met auberginesaus
>=
2
.
“#
En
i
=
rs à
3
=
135
pee |
ES
+
us
RE
ae
Pal
Gevulde kalkoenrollade met aub
#
4 personen
(D overgiet de couscous met het lotende an
Voorbereiding 15 min
schaal. Roer om en laat 10 min opzwellen. Voeg dan de
Bereiding 60 min - Makkelijk - €
boter toe en meng. Verhit de olie in een goed hete
Aubergine
braadpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de
Dit is een slanke,
‘kalkoenfilet van 7509
specerijen toe en schep dit mengsel door de couscous.
vochtafdrijvendeen
VOOR DEVULLING
caloriearme groente, die ook
150 g couscous | 300 ml kokend water
®) snij de kalkoenfilet open en leg hem op het
werkvlak plat tussen 2 vellen bakpapier. Maak hem
nog boordevol kalium zit en
14 el boter | zel olijfolie | 1 kleine ui,
met de deegrol platter. Verwijder het bakpapier en vul
fijngesnipperd 11 teentje knoflook,
veel pectine bevat, waardoor
fijngesnipperd 114 kaneelpoeder
de filet met het couscousmengsel. Rol op en knoop
ze goed de honger stilt.
zorgvuldig dicht met keukentouw. Verdeel een paar
11 mespunt harissa | 1snuifje komijnpoeder
Eentip:snij ze in blokjes en
11 snuifje rasel-hanout |1 snuifje
klontjes boter over de rollade, kruid met zout en peper
laat ze uitlekken in een
en leg in een ovenschaal. Bak de rollade 45 min in de
gemberpoeder |2 el korianderzaadjes
vergiet met een handvol grof
lzout, peper
voorverwarmde oven op 180°C.
zout. Dep ze dandroog met
VOOR DE AUBERGINESAUS
(®) Maak intussen de auberginesaus. Verhit de olijfolie
keukenpapier. Ze bakt beter
80 mi olijfolie | 2 aubergines, geschild enin
in een braadpan en bak de (uitgelekte, zie hiernaast)
blokjes van 2 cm | grof zout | 2 rode uien,
aubergineblokjes. Schep regelmatig om, bak verder tot
‘en neemt minder vet op.
ingesnipperd 1 teentje knoflook,
ze licht goudbruin kleuren, schep ze uit de pan en laat
fingesnipperd 114 komijnpoeder | Yatl
ze uitlekken op keukenpapier. Zet opzij. Leg nu de ui,
de knoflook en de specerijen in de pan en fruit ze
Frankrijk, Loire,
kaurkuma 19% tl paprikapoeder | 1 snuifje
cayennepeper | 2 medium tomaten, gepeld
5 min op een matig vuur. Voeg de aubergineblokjes,
Anjou Baron de la
‘en in kleine blokjes | {snuifje zout |
de tomaten, zout, suiker, het citroensap en het water
Varière, Rood
Atl suiker | sap van 1citroen |175 ml water |
toe en laat ongeveer 8 min zachtjes sudderen, tot het
PERPORTE
3el bladpeterselie, fingehakt | 3 el verse
water volledig verdampt is. Bestrooi met de verse
Sara
306VETTEN
koriander, fijngehakt | 3 el verse munt,
kruiden en serveer bij de kalkoenrollade.
39 GKOOLYDRATEN
fijngehakt
AOGSUNES
NEVIS
S2GEMITTEN
NS WARANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND,
foodmagazine | terug naar school 2020 11