Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Carrefour Folder 17.08.2020

Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 11

Is , mk rr” heerlijk Met haat > zachte vruë prvlees RR és, Fa is aubergine ra + dé stergro€ nte in PF a veukens ek 4 zonovergoten 2 +. N‘ pad % À x » & AR ae er, Er WR -* he Gevuld e kalkoenrollade met auberginesaus >= 2 . “# En i = rs à 3 = 135 pee | ES + us RE ae Pal Gevulde kalkoenrollade met aub # 4 personen (D overgiet de couscous met het lotende an Voorbereiding 15 min schaal. Roer om en laat 10 min opzwellen. Voeg dan de Bereiding 60 min - Makkelijk - € boter toe en meng. Verhit de olie in een goed hete Aubergine braadpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de Dit is een slanke, ‘kalkoenfilet van 7509 specerijen toe en schep dit mengsel door de couscous. vochtafdrijvendeen VOOR DEVULLING caloriearme groente, die ook 150 g couscous | 300 ml kokend water ®) snij de kalkoenfilet open en leg hem op het werkvlak plat tussen 2 vellen bakpapier. Maak hem nog boordevol kalium zit en 14 el boter | zel olijfolie | 1 kleine ui, met de deegrol platter. Verwijder het bakpapier en vul fijngesnipperd 11 teentje knoflook, veel pectine bevat, waardoor fijngesnipperd 114 kaneelpoeder de filet met het couscousmengsel. Rol op en knoop ze goed de honger stilt. zorgvuldig dicht met keukentouw. Verdeel een paar 11 mespunt harissa | 1snuifje komijnpoeder Eentip:snij ze in blokjes en 11 snuifje rasel-hanout |1 snuifje klontjes boter over de rollade, kruid met zout en peper laat ze uitlekken in een en leg in een ovenschaal. Bak de rollade 45 min in de gemberpoeder |2 el korianderzaadjes vergiet met een handvol grof lzout, peper voorverwarmde oven op 180°C. zout. Dep ze dandroog met VOOR DE AUBERGINESAUS (®) Maak intussen de auberginesaus. Verhit de olijfolie keukenpapier. Ze bakt beter 80 mi olijfolie | 2 aubergines, geschild enin in een braadpan en bak de (uitgelekte, zie hiernaast) blokjes van 2 cm | grof zout | 2 rode uien, aubergineblokjes. Schep regelmatig om, bak verder tot ‘en neemt minder vet op. ingesnipperd 1 teentje knoflook, ze licht goudbruin kleuren, schep ze uit de pan en laat fingesnipperd 114 komijnpoeder | Yatl ze uitlekken op keukenpapier. Zet opzij. Leg nu de ui, de knoflook en de specerijen in de pan en fruit ze Frankrijk, Loire, kaurkuma 19% tl paprikapoeder | 1 snuifje cayennepeper | 2 medium tomaten, gepeld 5 min op een matig vuur. Voeg de aubergineblokjes, Anjou Baron de la ‘en in kleine blokjes | {snuifje zout | de tomaten, zout, suiker, het citroensap en het water Varière, Rood Atl suiker | sap van 1citroen |175 ml water | toe en laat ongeveer 8 min zachtjes sudderen, tot het PERPORTE 3el bladpeterselie, fingehakt | 3 el verse water volledig verdampt is. Bestrooi met de verse Sara 306VETTEN koriander, fijngehakt | 3 el verse munt, kruiden en serveer bij de kalkoenrollade. 39 GKOOLYDRATEN fijngehakt AOGSUNES NEVIS S2GEMITTEN NS WARANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND, foodmagazine | terug naar school 2020 11

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 11