Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Is

,

mk

rr”

heerlijk

Met haat

>

zachte vruë

prvlees

RR

és,

Fa

is aubergine

ra

+

dé stergro€

nte in

PF a

veukens

ek

4

zonovergoten

2

+.

N‘

pad

%

À

x

»

&

AR

ae

er,

Er

WR

-*

he

Gevuld

e kalkoenrollade

met auberginesaus

>=

2

.

“#

En

i

=

rs à

3

=

135

pee |

ES

+

us

RE

ae

Pal

Gevulde kalkoenrollade met aub

#

4 personen

(D overgiet de couscous met het lotende an

Voorbereiding 15 min

schaal. Roer om en laat 10 min opzwellen. Voeg dan de

Bereiding 60 min - Makkelijk - €

boter toe en meng. Verhit de olie in een goed hete

Aubergine

braadpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de

Dit is een slanke,

‘kalkoenfilet van 7509

specerijen toe en schep dit mengsel door de couscous.

vochtafdrijvendeen

VOOR DEVULLING

caloriearme groente, die ook

150 g couscous | 300 ml kokend water

®) snij de kalkoenfilet open en leg hem op het

werkvlak plat tussen 2 vellen bakpapier. Maak hem

nog boordevol kalium zit en

14 el boter | zel olijfolie | 1 kleine ui,

met de deegrol platter. Verwijder het bakpapier en vul

fijngesnipperd 11 teentje knoflook,

veel pectine bevat, waardoor

fijngesnipperd 114 kaneelpoeder

de filet met het couscousmengsel. Rol op en knoop

ze goed de honger stilt.

zorgvuldig dicht met keukentouw. Verdeel een paar

11 mespunt harissa | 1snuifje komijnpoeder

Eentip:snij ze in blokjes en

11 snuifje rasel-hanout |1 snuifje

klontjes boter over de rollade, kruid met zout en peper

laat ze uitlekken in een

en leg in een ovenschaal. Bak de rollade 45 min in de

gemberpoeder |2 el korianderzaadjes

vergiet met een handvol grof

lzout, peper

voorverwarmde oven op 180°C.

zout. Dep ze dandroog met

VOOR DE AUBERGINESAUS

(®) Maak intussen de auberginesaus. Verhit de olijfolie

keukenpapier. Ze bakt beter

80 mi olijfolie | 2 aubergines, geschild enin

in een braadpan en bak de (uitgelekte, zie hiernaast)

blokjes van 2 cm | grof zout | 2 rode uien,

aubergineblokjes. Schep regelmatig om, bak verder tot

‘en neemt minder vet op.

ingesnipperd 1 teentje knoflook,

ze licht goudbruin kleuren, schep ze uit de pan en laat

fingesnipperd 114 komijnpoeder | Yatl

ze uitlekken op keukenpapier. Zet opzij. Leg nu de ui,

de knoflook en de specerijen in de pan en fruit ze

Frankrijk, Loire,

kaurkuma 19% tl paprikapoeder | 1 snuifje

cayennepeper | 2 medium tomaten, gepeld

5 min op een matig vuur. Voeg de aubergineblokjes,

Anjou Baron de la

‘en in kleine blokjes | {snuifje zout |

de tomaten, zout, suiker, het citroensap en het water

Varière, Rood

Atl suiker | sap van 1citroen |175 ml water |

toe en laat ongeveer 8 min zachtjes sudderen, tot het

PERPORTE

3el bladpeterselie, fingehakt | 3 el verse

water volledig verdampt is. Bestrooi met de verse

Sara

306VETTEN

koriander, fijngehakt | 3 el verse munt,

kruiden en serveer bij de kalkoenrollade.

39 GKOOLYDRATEN

fijngehakt

AOGSUNES

NEVIS

S2GEMITTEN

NS WARANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND,

foodmagazine | terug naar school 2020 11