Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GOEDE VANGST
;
4
A
CTI 10 DE VERKOOP VAN BEDREIGDE
it
VISSOORTEN VERBIEDEN EN DUURZAME
or
VISVANGST ONDERSTEUNEN
4
#1
Be
Rode poon met
citroen-kappertjes-
7
A
boteren
aardappelsalade
3
$
Voor 4 personen
$
Voorbereiding 40 min
Bereiding 15 min - Makkelijk - €
ei
à
Rode poon met
800 g krielaardappelen
citroen-kappertjesboter
zn.
200 ggeklaarde boter
aardappelsalade
4 filets van rode poon, zonder vel
hai
Se
12 bosje peterselie
4 bosje lente-ui
sap van 1 citroen
5 el kappertes
3
100 grucola
zout, peper
@ kook de aardappeltjes 15 min in
een pan gezouten water, giet ze af en
laat ze afkoelen. Verhit 1 el geklaarde
boter in een braadpan en bak de
=
visfilets 2 min per kant goudbruin op
een matig vuur. Hou ze warm.
@) spoel de peterselie en hak hem fijn
nee.
u
ee
en
Snij de lente-uitjes in ringen. Laat de
0
1
rest van de geklaarde boter smelten
recept, geschikt vO”
in de pan van de vis en giet er het
citroensap bij. Leg er de peterselie
Bs
en de kappertjes in
Wat is rode poon?
Hoe bereid je
Wist je die
he
@) schik de visfilets en de aardappe-
De naam dankt hij aanzijn
rode poon?
Deze vis bevat weinig «
len op verwarmde borden, nappeer met
lichtrode tifit. Deze vis is
Door zijn vaste textuur is dit
de citroer-kappertjesboter en strooi er
calorieöneniseiwitrijk. „u.
ook bekend als knorhaan,
een perfecte vis voor soepen
Daarnaast levert hij _
de lente-ui en de rucola over.
omdat hijbij het zwemmen
enstoofpotjes die lang sud-
veel vitamines én grote
knorrende geluiden maakt
deren. Het is trouwens één
hoeveelhedengé
met zijn zwemblaas. Hetis
vande vaste ingrediënten
vetten (hij!
lle
Frankrijk,
‘een vis met vast vlees dat
van bouillabaisse. Maar hij
9 essentiele
Languedoc,
el ).
sterke, uitgesproken.
is ookerg smakelijk gegrild
Poon is ook een prima
Cersius, Wit
ophet vel,in papillot inde
van mineralen en oligo-
ee
oven, gebakken in de pan,
elementen.
=
®
Le
PERPORTIE 826 KCAL
616 VEEN 326 KOOLHYDRATEN
gestoomd of gepocheerd.
am eens
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE WET VERSTAUD.
foodmagazine | terug naar school 2020 19