Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GOEDE VANGST

;

4

A

CTI 10 DE VERKOOP VAN BEDREIGDE

it

VISSOORTEN VERBIEDEN EN DUURZAME

or

VISVANGST ONDERSTEUNEN

4

#1

Be

Rode poon met

citroen-kappertjes-

7

A

boteren

aardappelsalade

3

$

Voor 4 personen

$

Voorbereiding 40 min

Bereiding 15 min - Makkelijk - €

ei

à

Rode poon met

800 g krielaardappelen

citroen-kappertjesboter

zn.

200 ggeklaarde boter

aardappelsalade

4 filets van rode poon, zonder vel

hai

Se

12 bosje peterselie

4 bosje lente-ui

sap van 1 citroen

5 el kappertes

3

100 grucola

zout, peper

@ kook de aardappeltjes 15 min in

een pan gezouten water, giet ze af en

laat ze afkoelen. Verhit 1 el geklaarde

boter in een braadpan en bak de

=

visfilets 2 min per kant goudbruin op

een matig vuur. Hou ze warm.

@) spoel de peterselie en hak hem fijn

nee.

u

ee

en

Snij de lente-uitjes in ringen. Laat de

0

1

rest van de geklaarde boter smelten

recept, geschikt vO”

in de pan van de vis en giet er het

citroensap bij. Leg er de peterselie

Bs

en de kappertjes in

Wat is rode poon?

Hoe bereid je

Wist je die

he

@) schik de visfilets en de aardappe-

De naam dankt hij aanzijn

rode poon?

Deze vis bevat weinig «

len op verwarmde borden, nappeer met

lichtrode tifit. Deze vis is

Door zijn vaste textuur is dit

de citroer-kappertjesboter en strooi er

calorieöneniseiwitrijk. „u.

ook bekend als knorhaan,

een perfecte vis voor soepen

Daarnaast levert hij _

de lente-ui en de rucola over.

omdat hijbij het zwemmen

enstoofpotjes die lang sud-

veel vitamines én grote

knorrende geluiden maakt

deren. Het is trouwens één

hoeveelhedengé

met zijn zwemblaas. Hetis

vande vaste ingrediënten

vetten (hij!

lle

Frankrijk,

‘een vis met vast vlees dat

van bouillabaisse. Maar hij

9 essentiele

Languedoc,

el ).

sterke, uitgesproken.

is ookerg smakelijk gegrild

Poon is ook een prima

Cersius, Wit

ophet vel,in papillot inde

van mineralen en oligo-

ee

oven, gebakken in de pan,

elementen.

=

®

Le

PERPORTIE 826 KCAL

616 VEEN 326 KOOLHYDRATEN

gestoomd of gepocheerd.

am eens

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE WET VERSTAUD.

foodmagazine | terug naar school 2020 19