Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
G
G
Taart met frambozen,
banketbakkersroom
—— en pis!
6 personen
15 min
graambes
sen, bosbessn of rode
Bereiding 30 min - Makkelijk -€
ee
Ak
se,
Te.
=
Beidooiers | 150 grietsuiker
et
qe
259 maiszetmeel | 1 vanillestokje | 250 mi
xe
er
volle melk | 1 rol zanddeeg 100 g gezouten
pe
Bike à
pistaches 1250 mi slagroom
9
+
Ld
#
1500 g verse frambozen |zeste van 1limoen
4
dy
4
|bloemsuiker
+
Ei el
we
ed
hk
(DMaak eerst de room. Klop in een
8
schaaltje de eidooiers witschuimig met
Dé
75 g van de suiker. Roer er het
>
er
maïszetmeel onder. Splijt het
2;
x,
+
à
Es
vanillestokje en schraap er het merg
Far
uit. Leg het stokje en de merg in de
12
ja,
Ne”
melk en verwarm die op een laag vuur.
3
1
ps
Giet er het eimengsel bij en zet terug
a
CE
op een laag vuur. Blijf voortdurend
Pr}
kloppen tot het mengsel indikt. Zet de
af
rn
pan opzij tot ze wat afgekoeld is, dek
5
Msn;
+
<
Pa
%
af met plasticfolie en laat vollèdig
a
afkoelen.
en
ar
Fi
25
er
nd
(@) rot net deeg uit en bekleed er een
%,
ronde taartvorm van 20 cm diameter
mee. Bedek de bodem met bakparels
ne
en bak zo 20 min in de voorverwarmde
Taart met frambozen.
À
banketbakkersroom en Î
oven op 170°C. Laat intussen voor de
ir
pralin de rest van de suiker in een
pistachepra" AN
bodempje water smelten op een matig
Ren
vuur. Leg de pistaches in deze karamel.
Bekleed een bakplaat met bakpapier
en verdeel er de pistaches met
PE
AN
karamel over. Laat afkoelen,
LIT
(@) Kop de slagroom stijf en spatel
voorzichtig door de
Surf naar
banketbakkersroom. Nappeer hiermee
de taartbodem en schik de frambozen
Carrefour.eu en
over het hele oppervlak. Bestrooi met
ontdek nog veel
de limoenzeste. Plet de pistaches grof
meer feestelijke
in de vijzel en strooi ze over de taart.
Ecsl®
<
recepten.
Werk net voor het serveren af met
PER PORTIE
bloemsuiker.
8,36 VELEISI 11 GEUM
35 G VETTEN 686 KOOL RATEN 47 SUKERS
(si)
D
db
4
SE