Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.

Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 27
1 G G Taart met frambozen, banketbakkersroom —— en pis! 6 personen 15 min graambes sen, bosbessn of rode Bereiding 30 min - Makkelijk -€ ee Ak se, Te. = Beidooiers | 150 grietsuiker et qe 259 maiszetmeel | 1 vanillestokje | 250 mi xe er volle melk | 1 rol zanddeeg 100 g gezouten pe Bike à pistaches 1250 mi slagroom 9 + Ld # 1500 g verse frambozen |zeste van 1limoen 4 dy 4 |bloemsuiker + Ei el we ed hk (DMaak eerst de room. Klop in een 8 schaaltje de eidooiers witschuimig met Dé 75 g van de suiker. Roer er het > er maïszetmeel onder. Splijt het 2; x, + à Es vanillestokje en schraap er het merg Far uit. Leg het stokje en de merg in de 12 ja, Ne” melk en verwarm die op een laag vuur. 3 1 ps Giet er het eimengsel bij en zet terug a CE op een laag vuur. Blijf voortdurend Pr} kloppen tot het mengsel indikt. Zet de af rn pan opzij tot ze wat afgekoeld is, dek 5 Msn; + < Pa % af met plasticfolie en laat vollèdig a afkoelen. en ar Fi 25 er nd (@) rot net deeg uit en bekleed er een %, ronde taartvorm van 20 cm diameter mee. Bedek de bodem met bakparels ne en bak zo 20 min in de voorverwarmde Taart met frambozen. À banketbakkersroom en Î oven op 170°C. Laat intussen voor de ir pralin de rest van de suiker in een pistachepra" AN bodempje water smelten op een matig Ren vuur. Leg de pistaches in deze karamel. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de pistaches met PE AN karamel over. Laat afkoelen, LIT (@) Kop de slagroom stijf en spatel voorzichtig door de Surf naar banketbakkersroom. Nappeer hiermee de taartbodem en schik de frambozen Carrefour.eu en over het hele oppervlak. Bestrooi met ontdek nog veel de limoenzeste. Plet de pistaches grof meer feestelijke in de vijzel en strooi ze over de taart. Ecsl® < recepten. Werk net voor het serveren af met PER PORTIE bloemsuiker. 8,36 VELEISI 11 GEUM 35 G VETTEN 686 KOOL RATEN 47 SUKERS (si) D db 4 SE
Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 27