Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

G

G

Taart met frambozen,

banketbakkersroom

—— en pis!

6 personen

15 min

graambes

sen, bosbessn of rode

Bereiding 30 min - Makkelijk -€

ee

Ak

se,

Te.

=

Beidooiers | 150 grietsuiker

et

qe

259 maiszetmeel | 1 vanillestokje | 250 mi

xe

er

volle melk | 1 rol zanddeeg 100 g gezouten

pe

Bike à

pistaches 1250 mi slagroom

9

+

Ld

#

1500 g verse frambozen |zeste van 1limoen

4

dy

4

|bloemsuiker

+

Ei el

we

ed

hk

(DMaak eerst de room. Klop in een

8

schaaltje de eidooiers witschuimig met



75 g van de suiker. Roer er het

>

er

maïszetmeel onder. Splijt het

2;

x,

+

à

Es

vanillestokje en schraap er het merg

Far

uit. Leg het stokje en de merg in de

12

ja,

Ne”

melk en verwarm die op een laag vuur.

3

1

ps

Giet er het eimengsel bij en zet terug

a

CE

op een laag vuur. Blijf voortdurend

Pr}

kloppen tot het mengsel indikt. Zet de

af

rn

pan opzij tot ze wat afgekoeld is, dek

5

Msn;

+

<

Pa

%

af met plasticfolie en laat vollèdig

a

afkoelen.

en

ar

Fi

25

er

nd

(@) rot net deeg uit en bekleed er een

%,

ronde taartvorm van 20 cm diameter

mee. Bedek de bodem met bakparels

ne

en bak zo 20 min in de voorverwarmde

Taart met frambozen.

À

banketbakkersroom en Î

oven op 170°C. Laat intussen voor de

ir

pralin de rest van de suiker in een

pistachepra" AN

bodempje water smelten op een matig

Ren

vuur. Leg de pistaches in deze karamel.

Bekleed een bakplaat met bakpapier

en verdeel er de pistaches met

PE

AN

karamel over. Laat afkoelen,

LIT

(@) Kop de slagroom stijf en spatel

voorzichtig door de

Surf naar

banketbakkersroom. Nappeer hiermee

de taartbodem en schik de frambozen

Carrefour.eu en

over het hele oppervlak. Bestrooi met

ontdek nog veel

de limoenzeste. Plet de pistaches grof

meer feestelijke

in de vijzel en strooi ze over de taart.

Ecsl®

<

recepten.

Werk net voor het serveren af met

PER PORTIE

bloemsuiker.

8,36 VELEISI 11 GEUM

35 G VETTEN 686 KOOL RATEN 47 SUKERS

(si)

D

db

4

SE