Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

In

Balletjesin

Penne met balletjes en jonge spinazie

tomatensaus

4 personen - Voorbereiding 5 min

(D Venwarm de oven voor op 200°C. Kook de

4 personen - Voorbereiding 15 min

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

pasta beetgaar in een ruime pan gezou-

Bereiding 40 min - Makkelijk -€

ten water, volgens de aanwijzingen op de

‘500 g penne | 200 g jonge spinazie | de hetft

verpakking. Voeg helemaal op het einde de

VOORDEBALLETJES

van de balletjes en van de tomatensaus |

‘spinazie toe.

4,6 kg gemengd gehakt (rund/varken) |

15 gbasilicumblaadjes, fijngehakt | 250 g

2eieren, losgeklopt |60 g paneermeel |

kerstomaten, gehalveerd | 150 g mozzarella,

@) Giet de pasta en spinazie af en meng met

geraspt

de helft van de balletjes en de tomatensaus,

Zteentjes knoflook, geperst | 2sjalotten,-

fijngehakt | 2 el gedroogde oregano |2 snuif

PERPORTIE

Voeg ook de helft van het basilicum toe,

TESO

jes chilivlokdken | zout, peper

63 CVETEN

@) Giet alles in een ovenschaal enstrooi er

TI3GKOOLHDRATEN

de halve tomaten en de mozzarella over. Bak.

VOOR DESAUS

zaesukeRs

olijfolie |2 uien, fijngehakt 200 ml rode

NOVES

15 min in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

Bestrooi met de rest van het basilicum.

wijn | 21 passata |een paar talges tijm | 21

sr

paprikapoeder | 2 snuifjes.chiliiokken | 4 ti

suiker | zout, zwarte peper

(D verwarm de oven voor op 180°C.

@) Bekleed een bakplaat met bakpa-

pier. Meng in een kom alle ingrediënten

voor de balletjes, roler balletjes van en

CE

Ka

leg ze op de bakplaat. Besprenkel met

E

Ki

olijfolie en bak 20 à 30 min in de oven.

Maak intussen de saus. Verhit 2 el

NE

olffaliélifeenkookpan en fruit de uien.

A

Blus met de rode wijn en voeg alle

EN

andere ingrediënten voor de saus toe.

Kruid met zout en peper @nilaat afge-

Br

dekt 15 min sudderen. Vejer de tijm

js

PER PORTIE TAG RCA

SSGVEITEN 20 GKDOLMORATEN

NE

5

7

AG SUNS SBG NEZES

an GENOT |

F

à

Le:

7

Re

A

A. Rol

tjes van min of

rootte,

L'

meer

glijkmatig gaar.

zo worden Z

rotere

In de oven Kan

Kook de Pasta

hoeveelheid +

dei

Kl

2 minuten

dan in

le

an.

Minder lang

an aan-

ge:

geven op de

Yerpa

Br

Kking, h

ij Wordt

neg verder

jaar

In de oven,

44 foodmagazine | terug naar school 2020