Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Carrefour Folder 17.08.2020

Hier is pagina 65 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 65

Michael ACTIE 18 HET ZOUT- net Joumaliste GEHALTE VERLAGEN ps (no? *foodact acter test, test, evalueert, vergelijkt vergelijkt Minder zout, me meer smaak? Dankzij het Posidoniazout is Carrefour e: geslaagd het zoutgehalte in de meeste van onze broden te verlagen met 25% en toch hun lekkere smaak voor Wie is Michaël? wee 9 100% te behouden. Dat zoeken we even uit... Miche pape. sr van ber deren ande passie te Een lekker brood, dat is bloem, GELOOF JE HET NIET? ales over inaire avonturen op water, gist en zout. Alleen natuurlijke IK HEB HET VOOR JE GETEST cul be TOUTARD.NET ingrediënten voor een gezond eind- product. Want jawel, brood is gezond: Wit tijgerbrood met mate gegeten (150 à 200 g per Ik ben eigenlijk niet echt fan van de smaak van wit VERDICT: dag) brengt het dagelijks een hoop brood. Tot mijn verbazing vond ik wit tijgerbrood met Bij het eten is die 25% gezonde stoffen aan die ons lichaam boter en ham heerlijk. Het broodkruim is vast, de smaak minder zout me eerlijk gezegd niet opge- nodig heeft. Kleine schaduwkant: dat erg evenwichtig, vooral door die heerlijk krokante korst, zout, dat in hoge dosissen net schade- een fijn tegengewicht voor de malse binnenkant. vallen en proefde ik vooral dat de lekkere lijkis voor onze gezondheid. smaak van het brood De oplossing om het zoutgehalte in Meergranenbrood van Carrefour niet ons broodte verlagen, vonden we Ik ben gek op meergranenbrood in al zijn vormen, anders is dan die van in Spanje, op het eiland Formentera, Dit was geen uitzondering. Het kruim is heel homogeen, andere broden met waar de zoutvlakten het Posidonia- Het bevat niet te veel graantjes, net genoeg om voor meer zout. En dus kies zout leveren. Klassiek zout bevat een krokante toets te zorgen. De smaak is heel mild, ik, bij gelijk gebleven 40% natrium, het 100% natuurlijke precies wat ik ervan verwachtte. smaak, voor het brood Posidoniazout bevat er 8%. Resultaat: dat het beste is voor Suikerbrood mijn gezondheid. na aanpassing van onze recepten, bevatten de meeste van onze Carre- Bijhet ontbijt hou ik wel van zo'n zoete versie van four-broden nu 25% minder zout. brood. En nog meer bij een zondagse brunch... In it suikerbrood werkte de balans tussen zoet en hartig perfect. Lekker zonder enig broodbeleg. DEZELFDE SMAAK? Heb je een vraag Je zou denken dat het veranderen Rozijnenbrood voor onze foodchecker? van een essentieel onderdeel vaneen Ik heb slechte herinneringen aan het rozijnen broodrecept een impact heeft op de brood uit mijn kindertijd: droog brood met Stel ze op [email protected] smaak. Niet, dus. Onze meester- rozijntjes van rubber. Dit brood is compleet bakkers zijn erin geslaagd hun anders. Het broodkruim is mals, en er zijn precies traditionele recepten aan te passen genoeg rozijnen zodat ze niet alles overheer. en tegelijk de lekkere smaak vanhet sen. Lekker als snoepjes! Het brood is ideaal als brood te behouden. vieruurtje met de kinderen. ss ra

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 65