Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Michael
ACTIE 18 HET ZOUT-
net
Joumaliste
GEHALTE VERLAGEN
ps
(no?
*foodact
acter
test, test, evalueert, vergelijkt vergelijkt
Minder zout,
me
meer smaak?
Dankzij het Posidoniazout is Carrefour e:
geslaagd
het zoutgehalte in de meeste van onze broden te
verlagen met 25% en toch hun lekkere smaak voor
Wie is
Michaël?
wee 9
100% te behouden. Dat zoeken we even uit...
Miche
pape.
sr van ber
deren
ande
passie te
Een lekker brood, dat is bloem,
GELOOF JE HET NIET?
ales over
inaire avonturen op
water, gist en zout. Alleen natuurlijke
IK HEB HET VOOR JE GETEST
cul
be TOUTARD.NET
ingrediënten voor een gezond eind-
product. Want jawel, brood is gezond:
Wit tijgerbrood
met mate gegeten (150 à 200 g per
Ik ben eigenlijk niet echt fan van de smaak van wit
VERDICT:
dag) brengt het dagelijks een hoop
brood. Tot mijn verbazing vond ik wit tijgerbrood met
Bij het eten is die 25%
gezonde stoffen aan die ons lichaam
boter en ham heerlijk. Het broodkruim is vast, de smaak
minder zout me eerlijk
gezegd niet opge-
nodig heeft. Kleine schaduwkant: dat
erg evenwichtig, vooral door die heerlijk krokante korst,
zout, dat in hoge dosissen net schade-
een fijn tegengewicht voor de malse binnenkant.
vallen en proefde ik
vooral dat de lekkere
lijkis voor onze gezondheid.
smaak van het brood
De oplossing om het zoutgehalte in
Meergranenbrood
van Carrefour niet
ons broodte verlagen, vonden we
Ik ben gek op meergranenbrood in al zijn vormen,
anders is dan die van
in Spanje, op het eiland Formentera,
Dit was geen uitzondering. Het kruim is heel homogeen,
andere broden met
waar de zoutvlakten het Posidonia-
Het bevat niet te veel graantjes, net genoeg om voor
meer zout. En dus kies
zout leveren. Klassiek zout bevat
een krokante toets te zorgen. De smaak is heel mild,
ik, bij gelijk gebleven
40% natrium, het 100% natuurlijke
precies wat ik ervan verwachtte.
smaak, voor het brood
Posidoniazout bevat er 8%. Resultaat:
dat het beste is voor
Suikerbrood
mijn gezondheid.
na aanpassing van onze recepten,
bevatten de meeste van onze Carre-
Bijhet ontbijt hou ik wel van zo'n zoete versie van
four-broden nu 25% minder zout.
brood. En nog meer bij een zondagse brunch... In it
suikerbrood werkte de balans tussen zoet en hartig
perfect. Lekker zonder enig broodbeleg.
DEZELFDE SMAAK?
Heb je een vraag
Je zou denken dat het veranderen
Rozijnenbrood
voor onze
foodchecker?
van een essentieel onderdeel vaneen
Ik heb slechte herinneringen aan het rozijnen
broodrecept een impact heeft op de
brood uit mijn kindertijd: droog brood met
Stel ze op
[email protected]
smaak. Niet, dus. Onze meester-
rozijntjes van rubber. Dit brood is compleet
bakkers zijn erin geslaagd hun
anders. Het broodkruim is mals, en er zijn precies
traditionele recepten aan te passen
genoeg rozijnen zodat ze niet alles overheer.
en tegelijk de lekkere smaak vanhet
sen. Lekker als snoepjes! Het brood is ideaal als
brood te behouden.
vieruurtje met de kinderen.
ss
ra