Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Michael

ACTIE 18 HET ZOUT-

net

Joumaliste

GEHALTE VERLAGEN

ps

(no?

*foodact

acter

test, test, evalueert, vergelijkt vergelijkt

Minder zout,

me

meer smaak?

Dankzij het Posidoniazout is Carrefour e:

geslaagd

het zoutgehalte in de meeste van onze broden te

verlagen met 25% en toch hun lekkere smaak voor

Wie is

Michaël?

wee 9

100% te behouden. Dat zoeken we even uit...

Miche

pape.

sr van ber

deren

ande

passie te

Een lekker brood, dat is bloem,

GELOOF JE HET NIET?

ales over

inaire avonturen op

water, gist en zout. Alleen natuurlijke

IK HEB HET VOOR JE GETEST

cul

be TOUTARD.NET

ingrediënten voor een gezond eind-

product. Want jawel, brood is gezond:

Wit tijgerbrood

met mate gegeten (150 à 200 g per

Ik ben eigenlijk niet echt fan van de smaak van wit

VERDICT:

dag) brengt het dagelijks een hoop

brood. Tot mijn verbazing vond ik wit tijgerbrood met

Bij het eten is die 25%

gezonde stoffen aan die ons lichaam

boter en ham heerlijk. Het broodkruim is vast, de smaak

minder zout me eerlijk

gezegd niet opge-

nodig heeft. Kleine schaduwkant: dat

erg evenwichtig, vooral door die heerlijk krokante korst,

zout, dat in hoge dosissen net schade-

een fijn tegengewicht voor de malse binnenkant.

vallen en proefde ik

vooral dat de lekkere

lijkis voor onze gezondheid.

smaak van het brood

De oplossing om het zoutgehalte in

Meergranenbrood

van Carrefour niet

ons broodte verlagen, vonden we

Ik ben gek op meergranenbrood in al zijn vormen,

anders is dan die van

in Spanje, op het eiland Formentera,

Dit was geen uitzondering. Het kruim is heel homogeen,

andere broden met

waar de zoutvlakten het Posidonia-

Het bevat niet te veel graantjes, net genoeg om voor

meer zout. En dus kies

zout leveren. Klassiek zout bevat

een krokante toets te zorgen. De smaak is heel mild,

ik, bij gelijk gebleven

40% natrium, het 100% natuurlijke

precies wat ik ervan verwachtte.

smaak, voor het brood

Posidoniazout bevat er 8%. Resultaat:

dat het beste is voor

Suikerbrood

mijn gezondheid.

na aanpassing van onze recepten,

bevatten de meeste van onze Carre-

Bijhet ontbijt hou ik wel van zo'n zoete versie van

four-broden nu 25% minder zout.

brood. En nog meer bij een zondagse brunch... In it

suikerbrood werkte de balans tussen zoet en hartig

perfect. Lekker zonder enig broodbeleg.

DEZELFDE SMAAK?

Heb je een vraag

Je zou denken dat het veranderen

Rozijnenbrood

voor onze

foodchecker?

van een essentieel onderdeel vaneen

Ik heb slechte herinneringen aan het rozijnen

broodrecept een impact heeft op de

brood uit mijn kindertijd: droog brood met

Stel ze op

[email protected]

smaak. Niet, dus. Onze meester-

rozijntjes van rubber. Dit brood is compleet

bakkers zijn erin geslaagd hun

anders. Het broodkruim is mals, en er zijn precies

traditionele recepten aan te passen

genoeg rozijnen zodat ze niet alles overheer.

en tegelijk de lekkere smaak vanhet

sen. Lekker als snoepjes! Het brood is ideaal als

brood te behouden.

vieruurtje met de kinderen.

ss

ra