Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7 Les

:

MUN BIOMENU

a.

Í

de

kel

Er

20

minuten

+

1h.

#

PS

An

«

2

Krokante kalkoen met

ES

linzen en spinazie

.

erh

#1

<

ss

Ba

4

I

Be

Zuid-Afrika, Mount

É

CENT

url

Er

Almenkerk, —

PCE)

Elgin by,

ET

=

Krokante kalkoen met linzen en spinazie

=

& personen

Voorbereiding 10 min

(D Doe de losgeklopte eieren, de bloem en het

paneermeel — gemengd met het kerriepoeder —in

Bereiding 40 min - Makkelijk -€

drie aparte borden. Kruid de kalkoenlapjes met zout

2bio-eieren, losgeklopt

en peper.

&

&biokalkoenlapjes.

Wentel de lapjes achtereenvolgens door het ei,

Ya pepertje, zonder zaadjes en fijngehakt

de bloem en het gekruide paneermeel. Bak ze mooi

800 g biolinzen (blik), uitgelekt

goudbruin en krokant in de olijfolie. Haal ze uit de pan

150 g verse biospinazie, grof gehakt

en hou ze warm. Laat in de pan de sjalotingen kleuren.

2pitabroodjes

@) Bakin een pannete het pepertje in olifolie. Voeg

IN JE VOORRAADKAST

de linzen toe en laat 5 min bakken. Voeg de spinazie

biobloem- paneermeel -

toe en schep alles door elkaar. Kruid met zout en

1elkerriepoeder- bio-

peper. Dien op met de kalkoenlapjes, de sjalotten en

olijfolie - 2 biosjalotten, in ringen- zout,

geroosterde pitabroodies.

peper

NS VAKMANSCHAP DRIE WET VERSTAND.

foodmagazine | terug naar school 2020 61