Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7 Les
:
MUN BIOMENU
a.
Í
de
kel
Er
20
minuten
+
1h.
#
PS
An
«
2
Krokante kalkoen met
ES
linzen en spinazie
.
erh
#1
<
ss
Ba
4
I
Be
Zuid-Afrika, Mount
É
CENT
url
Er
Almenkerk, —
PCE)
Elgin by,
ET
=
Krokante kalkoen met linzen en spinazie
=
& personen
Voorbereiding 10 min
(D Doe de losgeklopte eieren, de bloem en het
paneermeel — gemengd met het kerriepoeder —in
Bereiding 40 min - Makkelijk -€
drie aparte borden. Kruid de kalkoenlapjes met zout
2bio-eieren, losgeklopt
en peper.
&
&biokalkoenlapjes.
Wentel de lapjes achtereenvolgens door het ei,
Ya pepertje, zonder zaadjes en fijngehakt
de bloem en het gekruide paneermeel. Bak ze mooi
800 g biolinzen (blik), uitgelekt
goudbruin en krokant in de olijfolie. Haal ze uit de pan
150 g verse biospinazie, grof gehakt
en hou ze warm. Laat in de pan de sjalotingen kleuren.
2pitabroodjes
@) Bakin een pannete het pepertje in olifolie. Voeg
IN JE VOORRAADKAST
de linzen toe en laat 5 min bakken. Voeg de spinazie
biobloem- paneermeel -
toe en schep alles door elkaar. Kruid met zout en
1elkerriepoeder- bio-
peper. Dien op met de kalkoenlapjes, de sjalotten en
olijfolie - 2 biosjalotten, in ringen- zout,
geroosterde pitabroodies.
peper
NS VAKMANSCHAP DRIE WET VERSTAND.
foodmagazine | terug naar school 2020 61