Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Carrefour Folder 17.08.2020

Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 61

7 Les : MUN BIOMENU a. Í de kel Er 20 minuten + 1h. # PS An « 2 Krokante kalkoen met ES linzen en spinazie . erh #1 < ss Ba 4 I Be Zuid-Afrika, Mount É CENT url Er Almenkerk, — PCE) Elgin by, ET = Krokante kalkoen met linzen en spinazie = & personen Voorbereiding 10 min (D Doe de losgeklopte eieren, de bloem en het paneermeel — gemengd met het kerriepoeder —in Bereiding 40 min - Makkelijk -€ drie aparte borden. Kruid de kalkoenlapjes met zout 2bio-eieren, losgeklopt en peper. & &biokalkoenlapjes. Wentel de lapjes achtereenvolgens door het ei, Ya pepertje, zonder zaadjes en fijngehakt de bloem en het gekruide paneermeel. Bak ze mooi 800 g biolinzen (blik), uitgelekt goudbruin en krokant in de olijfolie. Haal ze uit de pan 150 g verse biospinazie, grof gehakt en hou ze warm. Laat in de pan de sjalotingen kleuren. 2pitabroodjes @) Bakin een pannete het pepertje in olifolie. Voeg IN JE VOORRAADKAST de linzen toe en laat 5 min bakken. Voeg de spinazie biobloem- paneermeel - toe en schep alles door elkaar. Kruid met zout en 1elkerriepoeder- bio- peper. Dien op met de kalkoenlapjes, de sjalotten en olijfolie - 2 biosjalotten, in ringen- zout, geroosterde pitabroodies. peper NS VAKMANSCHAP DRIE WET VERSTAND. foodmagazine | terug naar school 2020 61

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 61