Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Chili con carne

8

15 min

@) verhit op een matig vuur 2 el olif-

Bereiding 1

40 min-

Makkelijk -€

olie in een stoofpan en fruit de uien, de knof-

look ende pepertjes 2 min. Voeg de paprika's,

olijfolie | 2 uien, fijngesnipperd

toe, bak ze nog 2 min mee en voeg dan de

16 teentjes knoflook, geperst | 4 pepertjes,

fijngehakt | 2 rode paprika's, fijngesneden

wortelen en zoete aardappelen toe.

14 grote wortelen, in blokjes | 2 grote zoete

@) Bak het gehakt op een hoog vuur aan

aardappelen, in blokjes | 1,2 kg gemengd

in een braadpan en schep het dan bij de

gehakt (rund/varken) 2 el komijnpoeder |

groenten. Kruid met zout en peper en voeg

2 el korianderpoeder | 2 tl kaneelpoeder |

de specerijen toe. Schep er de tomatenpuree

2 snuifjes gerookt paprikapoeder! 2 el ge-

onder en laat nog 2 min bakken.

concentreerde tomatenpuree | 2 blikken van

rt

400 g rode bonen, uitgelekt | 4 blikken van

@) schep nu de rode bonen en de tomaten-

400 g tomatenblokjes | 11 groentebouillon |

blokjes door het gerecht, giet er de bouillon bij

zu

2 el suiker| zout, peper

en voeg de suiker toe. Laat op een laag vuur

45 min tot 1u sudderen.

Maak een grote hoeveelheid van dit gerecht. Verdeel na

>



het afkoelen in porties en zet ze in dè diepvriezer. Zo heb

je altijd een voedzame maaltijd bij de hand voor dagen

5

7

eg

d

hebt om te koken.

=

lat je echt geen zin (of tij

ze

m

À =

1a

=}

ÿ

te

x

ei

SE

zen

Ss

=

VA

4

ns.

=

ar

BE

5

N

m

=

en

5

F »

si

=

Er

=

È

FE

Ee

me

ie

e

Ki

F :

3

L

#

;

u

Er

=

su

ei

=.

Chili con carne met

=

un

ee

rs

Se

rijsten zureroom

8

ie

4 personen - Voorbereiding 5 min

Et

a

Bereiding 10 min - Makkelijk - €

=,

12

3:

je;

Er

400 grijst |een paar nacho's

en

a!

hp:

11 bosje verse koriander, fijngehakt

xe

KEO

TR

|4elzure room

ie

Eerd

ne

En

Kook de rijst in gezouten water

ne

_

4

ri

volgens de aanwijzingen op de ver-

=

=

Ses

= Ge

pakking. Serveer de helft van de chii

En

#

Fi

:

à

con carne met rijst en nacho's, met

Seen

>

M

E

de koriander en de zure room.

eN

Eh

d—

FE

EN]

ei

er

Fe

re

ee

=

tE

ei

ut

=

SX

2

Ei

=

=

ei

Le

ge

14

=

Le

=

ws

Sn, !

Er

2

ner

re