Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.

Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 18
Samen In de vissers enweeen nieuw label uitge werkt, met de an isser ij Verduurzaamt” we B _ Alles gebeurt zonder Carrefour me koopt zijn verse vis direct 3 van de visser, zonder + groothandel. =: Tongscharfilets, Fa A Normandische saus Voor 4 personen vis: de distributiecircuits zijn korter en beter, onderstreept Voorbereiding 15 min Gilbert Vanderlinden: “De vis die maandag aankomt opde Bereiding 15 min - Makkelijk - € veiling, is vanaf dinsdag te koop in de winkels. VOOR DE TONG Op woensdag komt in Zeebrugge een nieuwe lading aan, 8 tongscharfilets olijfolie -8 rode en gele endus bieden we op donderdag weer vers gevangen vis kerstomaten - 100 g grijze garnalen- 2 4 5 ton, datis aan. Niets wordt ingevroren, we werken met just-in-time wakame-zeewier - sap + zeste van‘ citroen het volume vis dat Carrefour levering, ineen ultrakorte tijdsspanne: zout, peper van de molen elke week VOOR DE SAUS inkooptop de MET DE GETIJDEN MEE velling. 2el boter -2 uien, fijngehakt - 2 el maïzena “Dat betekent natuurlijk dat we het ritme van de 500 mil zoete cider - 250 ml verse room seizoenen en de weersomstandigheden moeten respecte ren”, voegt hij toe. “De trawlers verzamelen wat ze (D verwarm de oven voor op 210°C. hebben kunnen vinden. Je kan de zee niet forceren ons Schik de tongscharfilets in een ovenschaal, besprenkel met een scheut iets anderste geven. Je kan niet sjoemelen. Als het stormt. olijfolie en kruid met peper en zout bijvoorbeeld, wordt er andere vis gevangen. En omdat de Snij de tomaten in blokjes viszones soms ver van de kust liggen, kan het bij ons best ®) voeg de garnalen, de tomatenblok- goed weer zijn terwijl de vissers in woelig water werken. jes en het zeewier toe en breng op 4 De opwarming van het klimaat heeft ook een invloed op smaak met peper, een scheut citroensap de vispopulaties, en dus op de soorten die in onze en wat zeste. Zet 15 min in de oven. Frankrijk, Bordeaux, winkelrekken terechtkomen! @) Maak de saus: verhit tel olie en de Château Mission De vis die we inkopen op de Zeebrugse Visveiling maakt St-Vincent, Wit 2 à boter in een stoofpot. Fruit de uien afhankelijk van de periode ongeveer 12% uit van het an dlazig. Voeg de maizena en cidertoe en laat indikken. Haal van het vuur en roer totaal volume verkochte vis bij Carrefour. Bijna 5 ton, © allemaal van duurzame vangst die lokale vissers er de room door. Kruid met peper en PER PORTE 71 A4 GVETTEN 14 KOOLHYDRATEN zout. Laat 3 min sudderen en giet over 94 GSUNERS 2,36 VAS ondersteunt en de echte, authentieke smaak van verse vis de tongfilets. 57 GEMITTEN op onze borden brengt. et; 18 foodmagazine | terug naar school 2020
Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 18