Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ns
ER HANGT NOG ZOMER IN DE LUCHT...
N
#
Fa
€
he
FR;
« 7
RL
2e
3
id
Zomerse frittata
Zomerse tian met
4 personen - Voorbereiding 15 min
Bereiding 20 min - Makkelijk -€
ratatouille-saus
er
en merguez
200 g nieuwe aardappelen |4 eieren |
ei
1teentje knoflook, geperst | 141 mosterd |
4 personen - Voorbereiding 15 min
Bereiding 30 min - Makkelijk -€
3 el verse roomkaas type Philadelphia |
melk 1 snuifje chilipoeder | 1 bosje
Zomerse tian
olifolie
met ratatouille-saus
fijngehakt | 1bosje basilicum,
en merguez
fijngehakt! 3el olijfolie | 1 courgette, in
ui fijngehakt
ET
kleine blokjes | 100 g enwten (vers of
1teentje knoflook, geperst
diepvries) |50 g gedroogde tomaten,
1rode paprika, in kleine blokjes
kl
Kleingesneden | 100 g feta |zout, peper
10 tomaten, in kleine blokjes
groene courgette, in dunne rondjes
(@) kook de aardappelen ongeveer
1gele courgette, in dunne rondjes
k
4 aubergine, in dunne rondjes.
Se
15 min in gezouten water. Giet ze af, laat
a
ze afkoelen en pel ze. Snij ze dan in
4 takjes tijm, alleen de blaadjes
stukken.
zout, versgemalen peper
4
@kiop de eierenlos in een grote
(@) verhit in een braadpan 2 el olie to
en
mengkom. Voeg de knoflook, mosterd,
flink heet en fruit de ui en de knofloolël}
roomkaas, een scheutje melk, het
he
Voeg de blokjes paprika en tomaat toe,
3
chilipoeder, de peterselie en het
kruid met zout en peper en laat op een
3
basilicum toe en meng. Verhit een
N
matig vuur al roerend 10 min sudderen.
>
metalen, ovenvaste braadpan tot flink
heet en voeg de olie toe. Bak de
@) Verwarm de oven voor op 170°C.
2"
Giet de saus in een gratineerschaal en
aardappelen goudbruin. Voeg de
courgette toe en bak gaar. Schep er
schik er de schijfjes courgette en
En
dan de erwten en tot slot de gedroog-
aubergine dicht tegen elkaar rechtop-
de tomaten onder.
staand in; wissel daarbij de kleuren
mooi af. Kruid met zout en peper, strooi
Tomaat
@) verwarm de ovengrill voor op
er de tijmblaadjes over en besprenkel
Dit is een vruchtgroente die
240°C. Giet het eimengsel in de pan
met een scheutje olijfolie.
bestaat in tinten van groen
over de groenten. Verkruimel er de feta
boven en laat zonder roeren 5 min
(@) pek de schaal af met een vel
tot geel langsoranjeen.
klassiek rood. Die vinnige tint
bakken op een matig vuur Zet de pan
bakpapier en bak 20 min in de oven.
een paar minuten onder de gril, tot de
Serveer de tian met (in de pan of op de
van rode tomaten wijst op de
barbecue) gebakken merguez of
de fritata licht goudbruin kleurt. Serveer
aanwezigheid van lycopeen,
meteen, afgewerkt met basilicumblaad-
chipolata.
een sterke antioxidant die
voorkomt dat ons lichaam
ies en kerstomaten.
an
500®
‘roest zowel aande
PER PORTIE 204KCAL
©®
Spanje, Rioja Ramon
20 GVETEN- %6 GKODLAYDRATEN
buitenkant als vanbinnen.
8
156 Iens -81G VES
PER PORTIE 355 KCAL
24 GVETTEN 166 KOOLHYDRATEN
Bilbao, Rood
686 ETEN
5,86 SUIKERS -5,6GVAS
1SGEMITTEN
12 foodmagazine | terug naar school 2020
NS NARWANSCHAP DRINK JE HET VERS.