Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Carrefour Folder 17.08.2020

Hier is pagina 12 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 12

ns ER HANGT NOG ZOMER IN DE LUCHT... N # Fa € he FR; « 7 RL 2e 3 id Zomerse frittata Zomerse tian met 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 20 min - Makkelijk -€ ratatouille-saus er en merguez 200 g nieuwe aardappelen |4 eieren | ei 1teentje knoflook, geperst | 141 mosterd | 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 30 min - Makkelijk -€ 3 el verse roomkaas type Philadelphia | melk 1 snuifje chilipoeder | 1 bosje Zomerse tian olifolie met ratatouille-saus fijngehakt | 1bosje basilicum, en merguez fijngehakt! 3el olijfolie | 1 courgette, in ui fijngehakt ET kleine blokjes | 100 g enwten (vers of 1teentje knoflook, geperst diepvries) |50 g gedroogde tomaten, 1rode paprika, in kleine blokjes kl Kleingesneden | 100 g feta |zout, peper 10 tomaten, in kleine blokjes groene courgette, in dunne rondjes (@) kook de aardappelen ongeveer 1gele courgette, in dunne rondjes k 4 aubergine, in dunne rondjes. Se 15 min in gezouten water. Giet ze af, laat a ze afkoelen en pel ze. Snij ze dan in 4 takjes tijm, alleen de blaadjes stukken. zout, versgemalen peper 4 @kiop de eierenlos in een grote (@) verhit in een braadpan 2 el olie to en mengkom. Voeg de knoflook, mosterd, flink heet en fruit de ui en de knofloolël} roomkaas, een scheutje melk, het he Voeg de blokjes paprika en tomaat toe, 3 chilipoeder, de peterselie en het kruid met zout en peper en laat op een 3 basilicum toe en meng. Verhit een N matig vuur al roerend 10 min sudderen. > metalen, ovenvaste braadpan tot flink heet en voeg de olie toe. Bak de @) Verwarm de oven voor op 170°C. 2" Giet de saus in een gratineerschaal en aardappelen goudbruin. Voeg de courgette toe en bak gaar. Schep er schik er de schijfjes courgette en En dan de erwten en tot slot de gedroog- aubergine dicht tegen elkaar rechtop- de tomaten onder. staand in; wissel daarbij de kleuren mooi af. Kruid met zout en peper, strooi Tomaat @) verwarm de ovengrill voor op er de tijmblaadjes over en besprenkel Dit is een vruchtgroente die 240°C. Giet het eimengsel in de pan met een scheutje olijfolie. bestaat in tinten van groen over de groenten. Verkruimel er de feta boven en laat zonder roeren 5 min (@) pek de schaal af met een vel tot geel langsoranjeen. klassiek rood. Die vinnige tint bakken op een matig vuur Zet de pan bakpapier en bak 20 min in de oven. een paar minuten onder de gril, tot de Serveer de tian met (in de pan of op de van rode tomaten wijst op de barbecue) gebakken merguez of de fritata licht goudbruin kleurt. Serveer aanwezigheid van lycopeen, meteen, afgewerkt met basilicumblaad- chipolata. een sterke antioxidant die voorkomt dat ons lichaam ies en kerstomaten. an 500® ‘roest zowel aande PER PORTIE 204KCAL ©® Spanje, Rioja Ramon 20 GVETEN- %6 GKODLAYDRATEN buitenkant als vanbinnen. 8 156 Iens -81G VES PER PORTIE 355 KCAL 24 GVETTEN 166 KOOLHYDRATEN Bilbao, Rood 686 ETEN 5,86 SUIKERS -5,6GVAS 1SGEMITTEN 12 foodmagazine | terug naar school 2020 NS NARWANSCHAP DRINK JE HET VERS.

Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 12