Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ns

ER HANGT NOG ZOMER IN DE LUCHT...

N

#

Fa



he

FR;

« 7

RL

2e

3

id

Zomerse frittata

Zomerse tian met

4 personen - Voorbereiding 15 min

Bereiding 20 min - Makkelijk -€

ratatouille-saus

er

en merguez

200 g nieuwe aardappelen |4 eieren |

ei

1teentje knoflook, geperst | 141 mosterd |

4 personen - Voorbereiding 15 min

Bereiding 30 min - Makkelijk -€

3 el verse roomkaas type Philadelphia |

melk 1 snuifje chilipoeder | 1 bosje

Zomerse tian

olifolie

met ratatouille-saus

fijngehakt | 1bosje basilicum,

en merguez

fijngehakt! 3el olijfolie | 1 courgette, in

ui fijngehakt

ET

kleine blokjes | 100 g enwten (vers of

1teentje knoflook, geperst

diepvries) |50 g gedroogde tomaten,

1rode paprika, in kleine blokjes

kl

Kleingesneden | 100 g feta |zout, peper

10 tomaten, in kleine blokjes

groene courgette, in dunne rondjes

(@) kook de aardappelen ongeveer

1gele courgette, in dunne rondjes

k

4 aubergine, in dunne rondjes.

Se

15 min in gezouten water. Giet ze af, laat

a

ze afkoelen en pel ze. Snij ze dan in

4 takjes tijm, alleen de blaadjes

stukken.

zout, versgemalen peper

4

@kiop de eierenlos in een grote

(@) verhit in een braadpan 2 el olie to

en

mengkom. Voeg de knoflook, mosterd,

flink heet en fruit de ui en de knofloolël}

roomkaas, een scheutje melk, het

he

Voeg de blokjes paprika en tomaat toe,

3

chilipoeder, de peterselie en het

kruid met zout en peper en laat op een

3

basilicum toe en meng. Verhit een

N

matig vuur al roerend 10 min sudderen.

>

metalen, ovenvaste braadpan tot flink

heet en voeg de olie toe. Bak de

@) Verwarm de oven voor op 170°C.

2"

Giet de saus in een gratineerschaal en

aardappelen goudbruin. Voeg de

courgette toe en bak gaar. Schep er

schik er de schijfjes courgette en

En

dan de erwten en tot slot de gedroog-

aubergine dicht tegen elkaar rechtop-

de tomaten onder.

staand in; wissel daarbij de kleuren

mooi af. Kruid met zout en peper, strooi

Tomaat

@) verwarm de ovengrill voor op

er de tijmblaadjes over en besprenkel

Dit is een vruchtgroente die

240°C. Giet het eimengsel in de pan

met een scheutje olijfolie.

bestaat in tinten van groen

over de groenten. Verkruimel er de feta

boven en laat zonder roeren 5 min

(@) pek de schaal af met een vel

tot geel langsoranjeen.

klassiek rood. Die vinnige tint

bakken op een matig vuur Zet de pan

bakpapier en bak 20 min in de oven.

een paar minuten onder de gril, tot de

Serveer de tian met (in de pan of op de

van rode tomaten wijst op de

barbecue) gebakken merguez of

de fritata licht goudbruin kleurt. Serveer

aanwezigheid van lycopeen,

meteen, afgewerkt met basilicumblaad-

chipolata.

een sterke antioxidant die

voorkomt dat ons lichaam

ies en kerstomaten.

an

500®

‘roest zowel aande

PER PORTIE 204KCAL

©®

Spanje, Rioja Ramon

20 GVETEN- %6 GKODLAYDRATEN

buitenkant als vanbinnen.

8

156 Iens -81G VES

PER PORTIE 355 KCAL

24 GVETTEN 166 KOOLHYDRATEN

Bilbao, Rood

686 ETEN

5,86 SUIKERS -5,6GVAS

1SGEMITTEN

12 foodmagazine | terug naar school 2020

NS NARWANSCHAP DRINK JE HET VERS.