Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

1xkoken

N

#



ER,

©

2) xeten

Bereid de menu's van de week voor

SR

&

door deze basisrecepten op voorhand

de

>

te maken. Op het laatste moment geef

je ze nog een ‘upgrade’. Resultaat? Je

bespaart tijd en energie en beperkt

voedselverspilling.

ES;

een supe

vr vecebt

AL

BASISRECEPT

om 4 person

en twee

wennen

keer te ver

=

hi

F4

=

Nasi goreng

8 personen - Voorbereiding 10 min

ke

Bereiding 15 min - Makkelijk -€

600 g rijst |100 ml sojasaus |

el oestersaus | 2à 3 pepertjes,

A

DS

fingehakt | geroosterde sesamolie |

2uien, fijngesnipperd | 4 wortelen,

in kleine blokjes | 2 rode paprika's, in

Heine blokjes |6 teentjes knoflook,

el

À

geperst |300 g diepwriesennten

(D)Kook de rijst in gezouten water

à;

volgens de aanwijzingen op de

„6

he

verpakking. Meng in een kommetje

Net

F4

de sojasaus metde oestersaus ende

ke,

EN

pepertjes en zet opzij.

@) verhit een flinke scheut sesamolie

op een hoog vuur in de wok en fruit

É”

de ui. Voeg de wortelblokjes toe en

ke

laat ze 5 min meebakken. Voeg de

paprika en de knoflook toe en roerbak

tot de groenten beetgaar zijn.

Voeg dan de diepgevroren erwten

toe en bak ze 1 min mee.

@) schep de gekookte rijst door de

wok en giet er de saus bij. Meng en

Da

laat nog een paar minuten bakken,

HG SUIERS 78 GVEELS

3,36 VETEN- 72 GKOOLWYDRATEN

Zet opzij.

116 ENTTEN

40 foodmagazine | terug naar school 2020