Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
1xkoken
N
#
—
ER,
©
2) xeten
Bereid de menu's van de week voor
SR
&
door deze basisrecepten op voorhand
de
>
te maken. Op het laatste moment geef
je ze nog een ‘upgrade’. Resultaat? Je
bespaart tijd en energie en beperkt
voedselverspilling.
ES;
een supe
vr vecebt
AL
BASISRECEPT
om 4 person
en twee
wennen
keer te ver
=
hi
F4
=
Nasi goreng
8 personen - Voorbereiding 10 min
ke
Bereiding 15 min - Makkelijk -€
600 g rijst |100 ml sojasaus |
el oestersaus | 2à 3 pepertjes,
A
DS
fingehakt | geroosterde sesamolie |
2uien, fijngesnipperd | 4 wortelen,
in kleine blokjes | 2 rode paprika's, in
Heine blokjes |6 teentjes knoflook,
el
À
geperst |300 g diepwriesennten
(D)Kook de rijst in gezouten water
à;
volgens de aanwijzingen op de
„6
he
verpakking. Meng in een kommetje
Net
F4
de sojasaus metde oestersaus ende
ke,
EN
pepertjes en zet opzij.
@) verhit een flinke scheut sesamolie
op een hoog vuur in de wok en fruit
É”
de ui. Voeg de wortelblokjes toe en
ke
laat ze 5 min meebakken. Voeg de
paprika en de knoflook toe en roerbak
tot de groenten beetgaar zijn.
Voeg dan de diepgevroren erwten
toe en bak ze 1 min mee.
@) schep de gekookte rijst door de
wok en giet er de saus bij. Meng en
Da
laat nog een paar minuten bakken,
HG SUIERS 78 GVEELS
3,36 VETEN- 72 GKOOLWYDRATEN
Zet opzij.
116 ENTTEN
40 foodmagazine | terug naar school 2020