Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

mm

N Tue



Kip op z'n Grieks

met spinazie BRT

ei

Pre

By.

£ is

ri

£

#,

he

4

ze

&

À

ks

5

>

H

=

LA

à

Fa,

=?

Ae

hd

Ny,

en,

nn

I

Fi

a

0

on»,

=“

I recepy,

nie

om nog na te 4€

een,

Bn,

5

SE

=:

ee

EE

en

FN

T6KCAL

23 6VETTEM

Kalië Campania,

mes

sockooLaf8

Tombacco Aglianico,

826VE

+

446 EMI

(L

À

Fa

Kip op z’n Grieks met spinazie

4 personen

DD Kruid de drumsticks met zout en peper en strooi er de

Voorbereiding 15 min

oregano over Verhit de olie in een grote stoofpan en bak de

Bereiding 30 min - Makkelijk

drumsticks rondom bruin in 2 à 3 min per kant. Schep ze uit de

4

pan en zet ze apart.

8 biodrumsticks - 2el gedroogde oregano

- 400 g kleine Griekse pasta (orzo) -

@) Laat de boter smeten in dezefde pan en fruit de ui een paar

500 g jonge biospinazie, gespoeld

minuten. Voeg de knoflook toe en laat even meebakken. Schep

- 500 g biokerstomaten, gehalveerd

er de pasta door en laat al roerend 2 min op het vuur staan.

IN JE VOORRAADKAST

@) Giet de bouillon bij de pasta. Leg er de drumsticks bij en

4elbio-olifolie - 2 el bioboter -1 bio-ui,

bedek het geheel met de spinazie en de kerstomaten. Kruid

gesnipperd - 4 teentjes bioknoflook,

met zout en peper en laat op een zacht vuur 15 min sudderen.

gesnipperd - 500 ml kippenbouillon -

Haal de pan van het vuur en dek ze een paar minuten af met

enkele blaadjes biobasilicum

een vel aluminiumfolie. Strooi de blaadjes basilicum over het.

-zout, peper

gerecht en serveer.

ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND

foodmagazine |terug naar school 2020 55