Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN Biomenu | lekker en gezond
Wie zegt dat je veel geld nodig hebt om ge-
Aan tafel!
zondte eten? Deze recepten op basis van bio-
producten bewijzen dat september geen dure
maand hoeft te zijn.
Klein
Couscous met
zoete aardappelen,
u
tf
broccoli en tofoe
nd
4 personen
Voorbereiding 10 min
Bereiding 20 min - Makkelijk
44
220 g zoete bio-aardappelen, in partjes
met
200 gtofoe, in blokjes gesneden
En xik,
een taboulé als lunch
200 gbiobroccol in roosjes
rest van de couscous —
”
350 gbiocouscous
IN JE VOORRAADKAST:
bio-oljfolie -biopaprikapoeder - 3el
12
biobladpeterselie fijngehakt -zout, peper
ET
D
ee
@ vernit een scheutje olijfolie in een
5
=
braadpan en bak de partjes zoete aard-
en
appel gaar. Kruid met zout en peper,
schep uit de pan en zet opzij
de
@) Bak in dezelfde pan de tofoe
krokant en kruid met paprikapoeder,
zout en peper. Blancheer de roosjes
Fn
broccoli in gezouten kokend water, giet
a
Pr
ze af en zet opzij
rg
=
Couscous met
@) Bereid de couscous volgens de
=
*“ broccoli en tofoe
zoete aardappelen
aanwijzingen op de verpakking en
eel
woel daama de korrels los met een
vork. Schep alle groenten en de tofoe
voorzichtig door de couscous, bestrooi
=
met bladpeterselie en dien op.
d
%
=
®®
PER PORTIE 509 KCAL
156 VETTEN 726 KODLMFDRATEN
@ :
:
3,66SUKERS -68CVEES
ne
A8GEMITEN
foodmagazine | terug naar school 2020 53