Carrefour - Folder van 17.08.2020 tot 20.09.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 17.08.2020 tot 20.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN Biomenu | lekker en gezond

Wie zegt dat je veel geld nodig hebt om ge-

Aan tafel!

zondte eten? Deze recepten op basis van bio-

producten bewijzen dat september geen dure

maand hoeft te zijn.

Klein

Couscous met

zoete aardappelen,

u

tf

broccoli en tofoe

nd

4 personen

Voorbereiding 10 min

Bereiding 20 min - Makkelijk

44

220 g zoete bio-aardappelen, in partjes

met

200 gtofoe, in blokjes gesneden

En xik,

een taboulé als lunch

200 gbiobroccol in roosjes

rest van de couscous —



350 gbiocouscous

IN JE VOORRAADKAST:

bio-oljfolie -biopaprikapoeder - 3el

12

biobladpeterselie fijngehakt -zout, peper

ET

D

ee

@ vernit een scheutje olijfolie in een

5

=

braadpan en bak de partjes zoete aard-

en

appel gaar. Kruid met zout en peper,

schep uit de pan en zet opzij

de

@) Bak in dezelfde pan de tofoe

krokant en kruid met paprikapoeder,

zout en peper. Blancheer de roosjes

Fn

broccoli in gezouten kokend water, giet

a

Pr

ze af en zet opzij

rg

=

Couscous met

@) Bereid de couscous volgens de

=

*“ broccoli en tofoe

zoete aardappelen

aanwijzingen op de verpakking en

eel

woel daama de korrels los met een

vork. Schep alle groenten en de tofoe

voorzichtig door de couscous, bestrooi

=

met bladpeterselie en dien op.

d

%

=

®®

PER PORTIE 509 KCAL

156 VETTEN 726 KODLMFDRATEN

@ :

:

3,66SUKERS -68CVEES

ne

A8GEMITEN

foodmagazine | terug naar school 2020 53