Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 91
Hier is pagina 91 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging @
Je favoriete bereiding met …
u
quinoa
Sinds quinoa zijn intrede maakte in de Belgische keuken, zien
u
we het vooral verschijnen in salades of roerbakgerechten.
We vroegen op Facebook en Instagram naar jullie favoriete
bereiding met deze zaadsoort en werden verrast door dit
Het kookteam koos
bijzonder voedzame dessert.
het gerecht van:
Aagje,
Quinoavanillepudding met coulis van rood fruit
uit Gentbrugge
6 personen « 35 min + koelkast: 30 min
300 g Boni bio quinoa
Aagje: “Dit dessert is gebaseerd op
1 vanillestok
Geen coulis of vood fruit
% kl zout
rijstpap, maar ik heb het gezonder
900 ml Boni volle melk
in huis? Een laagje
gemaakt. Dat vind ik belangrijk. Ik
ok vaak omdat ik gestudeerd heb
50 g suiker
confituur kan ook.
voor leerkracht voeding. Nu geef
1 zakje vanillesuiker
ik kooklessen in het middelbaar.
150 g frambozencoulis
oe ——
Daarnaast probeer ik mijn gerechten
vaak te delen op Instagram. Voor dit
4
Spoel de quinoa onder koud, stromend water in een fijne zeef. Laat uitlekken.
gerecht is de gaartijd van de quinoa
2
Breng de melk met de suiker, de vanillesuiker, het zout en het merg van een
cruciaal. Je mag er ook niet te veel
vanillestok aan de kook.
van gebruiken, want dan wordt het
3.
Voeg de quinoa toe en laat op een zacht vuur 25 min rustig koken.
droog. De coulis zorgt voor frisheid in
4.
Verdeel over 6 glaasjes en laat afkoelen.
E
Werk af met de frambozencoulis.
het dessertje”
Hoe meedoen? @
Facebook €]
Instagram ©)
€50