Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging @

Je favoriete bereiding met …

u

quinoa

Sinds quinoa zijn intrede maakte in de Belgische keuken, zien

u

we het vooral verschijnen in salades of roerbakgerechten.

We vroegen op Facebook en Instagram naar jullie favoriete

bereiding met deze zaadsoort en werden verrast door dit

Het kookteam koos

bijzonder voedzame dessert.

het gerecht van:

Aagje,

Quinoavanillepudding met coulis van rood fruit

uit Gentbrugge

6 personen « 35 min + koelkast: 30 min

300 g Boni bio quinoa

Aagje: “Dit dessert is gebaseerd op

1 vanillestok

Geen coulis of vood fruit

% kl zout

rijstpap, maar ik heb het gezonder

900 ml Boni volle melk

in huis? Een laagje

gemaakt. Dat vind ik belangrijk. Ik

ok vaak omdat ik gestudeerd heb

50 g suiker

confituur kan ook.

voor leerkracht voeding. Nu geef

1 zakje vanillesuiker

ik kooklessen in het middelbaar.

150 g frambozencoulis

oe ——

Daarnaast probeer ik mijn gerechten

vaak te delen op Instagram. Voor dit

4

Spoel de quinoa onder koud, stromend water in een fijne zeef. Laat uitlekken.

gerecht is de gaartijd van de quinoa

2

Breng de melk met de suiker, de vanillesuiker, het zout en het merg van een

cruciaal. Je mag er ook niet te veel

vanillestok aan de kook.

van gebruiken, want dan wordt het

3.

Voeg de quinoa toe en laat op een zacht vuur 25 min rustig koken.

droog. De coulis zorgt voor frisheid in

4.

Verdeel over 6 glaasjes en laat afkoelen.

E

Werk af met de frambozencoulis.

het dessertje”

Hoe meedoen? @

Facebook €]

Instagram ©)

€50