Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 91


Hier is pagina 91 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 91 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 91

de uitdaging @ Je favoriete bereiding met … u quinoa Sinds quinoa zijn intrede maakte in de Belgische keuken, zien u we het vooral verschijnen in salades of roerbakgerechten. We vroegen op Facebook en Instagram naar jullie favoriete bereiding met deze zaadsoort en werden verrast door dit Het kookteam koos bijzonder voedzame dessert. het gerecht van: Aagje, Quinoavanillepudding met coulis van rood fruit uit Gentbrugge 6 personen « 35 min + koelkast: 30 min 300 g Boni bio quinoa Aagje: “Dit dessert is gebaseerd op 1 vanillestok Geen coulis of vood fruit % kl zout rijstpap, maar ik heb het gezonder 900 ml Boni volle melk in huis? Een laagje gemaakt. Dat vind ik belangrijk. Ik ok vaak omdat ik gestudeerd heb 50 g suiker confituur kan ook. voor leerkracht voeding. Nu geef 1 zakje vanillesuiker ik kooklessen in het middelbaar. 150 g frambozencoulis oe —— Daarnaast probeer ik mijn gerechten vaak te delen op Instagram. Voor dit 4 Spoel de quinoa onder koud, stromend water in een fijne zeef. Laat uitlekken. gerecht is de gaartijd van de quinoa 2 Breng de melk met de suiker, de vanillesuiker, het zout en het merg van een cruciaal. Je mag er ook niet te veel vanillestok aan de kook. van gebruiken, want dan wordt het 3. Voeg de quinoa toe en laat op een zacht vuur 25 min rustig koken. droog. De coulis zorgt voor frisheid in 4. Verdeel over 6 glaasjes en laat afkoelen. E Werk af met de frambozencoulis. het dessertje” Hoe meedoen? @ Facebook €] Instagram ©) €50

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 91