Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 55


Hier is pagina 55 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 55 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 55

M jn keuke = KE ze > Fr En in a M es E, s % 4 Tage ca td PA ee, fm en > + ED | B 2 9 Johan: “Ik si Fr £ Te fan van pizza e RAF maak die bij voor] helemaal zelf. Al kan ik wel nog wat + LE inspiratie gebruiken voor de topping = — ra ES à he + Lu Griekse pizza W7 à 4 personen + 15 min + rusttijd: 1 nacht deeg: cayennepeper 2 el tapenade van Tipo 00-bloem is 200 g bloem tipo 00 topping: zwarte olijven Italiaanse tarwebloem 100 ml water 4 gele courgette pecorino of die heel fijn gemalen is 6 gdroge gist % groene courgette Parmezaanse kaas Het is dé aangewezen. zel Boni olijfolie 2 el zwarte olijven tomatensaus bloem vooreen glad en. 1klzout 1 rode ui elastisch de g. 10 g Boni honing 200 g ricotta 1 Deeg: mengde droge 4. Topping: meng de tapenade courgette, rode ui en zwarte ingrediënten (bloem, droge onder de ricotta. olijven. Werk af met pecorino gist, zout en cayennepeper). Snij de courgettes in fine of Parmezaanse kaas. Voeg het water, de olijfolie en slierten, bestrooi met zout Smeer de andere helft in met de honing toe. Kneed tot een en laat 10 min trekken. Spoel de tomatensaus en beleg met mooi glad deeg. Kneed niet daarna goed af en dep droog, de rest van de ingrediënten. Verdeel er ook wat ricotta over. te lang, Vorm een mooie bol Pel de ui en snij in ringen. en verpak in plasticfolie. Laat Maak verschillende soorten 10. Verwarm de oven op de hoog- 1 nachtje rusten in de koelkast pizza's. ste stand (250°C). act Smeer de helft in met de 11 Verdeel in 4 gelijke bolletjes Bak de pizza's gedurende en rol uit. ricotta en beleg met de +8 min en serveer onmiddellijk.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 55