Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

M jn

keuke

=

KE

ze

>

Fr

En

in

a

M

es

E,

s

%

4

Tage ca

td

PA

ee,

fm

en

> +

ED

|

B

2 9

Johan: “Ik

si

Fr

£

Te

fan van pizza e

RAF

maak die bij voor]

helemaal zelf. Al

kan ik wel nog wat

+

LE

inspiratie gebruiken

voor de topping = —

ra

ES

à

he

+

Lu

Griekse pizza W7

à

4 personen + 15 min + rusttijd: 1 nacht

deeg:

cayennepeper

2 el tapenade van

Tipo 00-bloem is

200 g bloem tipo 00

topping:

zwarte olijven

Italiaanse tarwebloem

100 ml water

4 gele courgette

pecorino of

die heel fijn gemalen is

6 gdroge gist

% groene courgette

Parmezaanse kaas

Het is dé aangewezen.

zel Boni olijfolie

2 el zwarte olijven

tomatensaus

bloem vooreen glad en.

1klzout

1 rode ui

elastisch de

g.

10 g Boni honing

200 g ricotta

1

Deeg: mengde droge

4.

Topping: meng de tapenade

courgette, rode ui en zwarte

ingrediënten (bloem, droge

onder de ricotta.

olijven. Werk af met pecorino

gist, zout en cayennepeper).

Snij de courgettes in fine

of Parmezaanse kaas.

Voeg het water, de olijfolie en

slierten, bestrooi met zout

Smeer de andere helft in met

de honing toe. Kneed tot een

en laat 10 min trekken. Spoel

de tomatensaus en beleg met

mooi glad deeg. Kneed niet

daarna goed af en dep droog,

de rest van de ingrediënten.

Verdeel er ook wat ricotta over.

te lang, Vorm een mooie bol

Pel de ui en snij in ringen.

en verpak in plasticfolie. Laat

Maak verschillende soorten

10.

Verwarm de oven op de hoog-

1 nachtje rusten in de koelkast

pizza's.

ste stand (250°C).

act

Smeer de helft in met de

11

Verdeel in 4 gelijke bolletjes

Bak de pizza's gedurende

en rol uit.

ricotta en beleg met de

+8 min en serveer onmiddellijk.