Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
M jn
keuke
=
KE
ze
>
Fr
En
in
a
M
es
E,
s
%
4
Tage ca
td
PA
ee,
fm
en
> +
ED
|
B
2 9
Johan: “Ik
si
Fr
£
Te
fan van pizza e
RAF
maak die bij voor]
helemaal zelf. Al
kan ik wel nog wat
+
LE
inspiratie gebruiken
voor de topping = —
ra
ES
à
he
+
Lu
Griekse pizza W7
à
4 personen + 15 min + rusttijd: 1 nacht
deeg:
cayennepeper
2 el tapenade van
Tipo 00-bloem is
200 g bloem tipo 00
topping:
zwarte olijven
Italiaanse tarwebloem
100 ml water
4 gele courgette
pecorino of
die heel fijn gemalen is
6 gdroge gist
% groene courgette
Parmezaanse kaas
Het is dé aangewezen.
zel Boni olijfolie
2 el zwarte olijven
tomatensaus
bloem vooreen glad en.
1klzout
1 rode ui
elastisch de
g.
10 g Boni honing
200 g ricotta
1
Deeg: mengde droge
4.
Topping: meng de tapenade
courgette, rode ui en zwarte
ingrediënten (bloem, droge
onder de ricotta.
olijven. Werk af met pecorino
gist, zout en cayennepeper).
Snij de courgettes in fine
of Parmezaanse kaas.
Voeg het water, de olijfolie en
slierten, bestrooi met zout
Smeer de andere helft in met
de honing toe. Kneed tot een
en laat 10 min trekken. Spoel
de tomatensaus en beleg met
mooi glad deeg. Kneed niet
daarna goed af en dep droog,
de rest van de ingrediënten.
Verdeel er ook wat ricotta over.
te lang, Vorm een mooie bol
Pel de ui en snij in ringen.
en verpak in plasticfolie. Laat
Maak verschillende soorten
10.
Verwarm de oven op de hoog-
1 nachtje rusten in de koelkast
pizza's.
ste stand (250°C).
act
Smeer de helft in met de
11
Verdeel in 4 gelijke bolletjes
Bak de pizza's gedurende
en rol uit.
ricotta en beleg met de
+8 min en serveer onmiddellijk.