Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ©
L«
”
I
Lo
M.
mn
ie
Krieltjes met kippenbout, ui,
m
Lars
wer >
es
appel en wortel
FI
4
rs
4 personen « 30 min + oven : 1u 15 min
at
36
+ marineren: 1 nacht
7
A
4 Spar kippendijen
30 g Boni tomatenpuree
k
en
rs
Lel Boni bruine kandijsuiker
1el kippenkruiden
1 kl Boni mosterd
in
1 teentje look
gr: 4
F4
600 g Spar krieltjes (voorgegaard)
c>
mr
3 uien
si
500 g wortel
ee
ve
300 g Belgica-appel
2 laurierblaadjes
7
var
4 takken tijm
ee
RT
arachideolie
Spar gezouten boter
Pel de look en pers fijn.
5
Y
Meng met de tomatenpuree, kandijsuiker,
#
kippenkruiden, mosterd en 50 ml arachideolie.
ne
Smeer de kippendijen ermee in. Dek af met
à
plasticfolie en zet 1 nacht in de koelkast.
’s Anderendaags: warm de oven voor op 180°C.
re
Boen de krieltjes schoon.
se
Schil de wortelen en snij in schijfjes van 1 cm.
on
he”
|
Pel de ui en snij in 4 à 6 partjes (afhankelijk van
ks
de grootte).
Verdeel de wortelen, ui, laurier en tijmtakjes over
de bodem van een ovenschotel. Besprenkel met
arachideolie, zwarte peper en zout.
Verdeel de kippendijen erover en dek af met
aluminiumfolie.
10.
Zet 50 min in de voorverwarmde oven.
11.
Snij de appel in schijven van 1 cm.
a
3.
12.
Voeg de appelschijven en krieltjes bij de
ovenschotel en beleg met enkele klontjes
gezouten boter.
13.
Laat nog 25 min verder bakken zonder
ed
aluminiumfolie op 200°C.
a.
À La Chouffe Blond (7%)
RE
an
+ krachtig bier van hoge gisting
a
« toetsen van citrus en koriander
ie
« lekker bittertje in de afdronk