Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ©





I

Lo

M.

mn

ie

Krieltjes met kippenbout, ui,

m

Lars

wer >

es

appel en wortel

FI

4

rs

4 personen « 30 min + oven : 1u 15 min

at

36

+ marineren: 1 nacht

7

A

4 Spar kippendijen

30 g Boni tomatenpuree

k

en

rs

Lel Boni bruine kandijsuiker

1el kippenkruiden

1 kl Boni mosterd

in

1 teentje look

gr: 4

F4

600 g Spar krieltjes (voorgegaard)

c>

mr

3 uien

si

500 g wortel

ee

ve

300 g Belgica-appel

2 laurierblaadjes

7

var

4 takken tijm

ee

RT

arachideolie

Spar gezouten boter

Pel de look en pers fijn.

5

Y

Meng met de tomatenpuree, kandijsuiker,

#

kippenkruiden, mosterd en 50 ml arachideolie.

ne

Smeer de kippendijen ermee in. Dek af met

à

plasticfolie en zet 1 nacht in de koelkast.

’s Anderendaags: warm de oven voor op 180°C.

re

Boen de krieltjes schoon.

se

Schil de wortelen en snij in schijfjes van 1 cm.

on

he”

|

Pel de ui en snij in 4 à 6 partjes (afhankelijk van

ks

de grootte).

Verdeel de wortelen, ui, laurier en tijmtakjes over

de bodem van een ovenschotel. Besprenkel met

arachideolie, zwarte peper en zout.

Verdeel de kippendijen erover en dek af met

aluminiumfolie.

10.

Zet 50 min in de voorverwarmde oven.

11.

Snij de appel in schijven van 1 cm.

a

3.

12.

Voeg de appelschijven en krieltjes bij de

ovenschotel en beleg met enkele klontjes

gezouten boter.

13.

Laat nog 25 min verder bakken zonder

ed

aluminiumfolie op 200°C.

a.

À La Chouffe Blond (7%)

RE

an

+ krachtig bier van hoge gisting

a

« toetsen van citrus en koriander

ie

« lekker bittertje in de afdronk